Log in
Close

The Resurrection of Gavin Stone (2016) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Comedie 12 Drama 12 Familie

Dac─â Biserica îl poate schimba, va fi un miracol
Gavin Stone (Brett Dalton), un fost star copil, a fost for╚Ťat s─â fac─â 200 de ore de slujire în folosul comunit─â╚Ťii la o m─ân─âstire local─â din ora╚Öul s─âu natal. Gavin se preface c─â este cre╚Ötin pentru a ob╚Ťine partea lui Isus în jocul anual de pasiune, doar pentru a descoperi c─â cel mai important rol al vie╚Ťii sale este departe de Hollywood. Aceast─â comedie inspirat─â despre credin╚Ť─â, iertare ╚Öi ╚Öanse secundare este cu siguran╚Ť─â distractiv─â.

When Calls the Heart (2018) Sezonul 6 Episodul 3 subtitrat in limba romana

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2018)

When.Calls.the.Heart.S06E03.720p "A Vote of Confidence"

Bill se întoarce la un vechi prieten pentru a ajuta la urm─ârirea persoanelor care se ocup─â de moartea lui Mounties. Elizabeth folose╚Öte îndrumarea ei blând─â pentru a ajuta pe unul dintre elevii s─âi s─â stea în picioare pentru el însu╚Öi, în timp ce Abigail - întotdeauna una pentru a se ridica pentru ea ╚Öi ora╚Ö - î╚Öi folose╚Öte puterea de convingere atunci când se confrunt─â cu Lucas, un proprietar de afaceri necooperant. Împreun─â cu Abigail, Rosemary ╚Öi Lee urc─â s─â-i ajute pe Elizabeth s─â aib─â grij─â de copilul ei. Între timp, Carson ╚Öi Faith î╚Öi reevalueaz─â rela╚Ťia.

When Calls the Heart (2018) Sezonul 6 Episodul 2 subtitrat in limba romana

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2018)

When.Calls.the.Heart.S06E02.720p "The Queen of Hearts"

Bill ╚Öi Abigail sunt sceptici fa╚Ť─â de Lucas, un nou venit în Hope Valley. Bill il investigheaz─â, cu ajutorul unui spion de la noul tablou de distribu╚Ťie al ora╚Öului. La ╚Öcoal─â, Elizabeth îi înva╚Ť─â pe unul din elevi s─â-╚Öi g─âseasc─â încrederea. Intrigat de pia╚Ťa de capital, Abigail solicit─â ajutorul lui Gowen pentru investi╚Ťii. Între timp, Clara cere un loc de munc─â la salon.

When Calls the Heart (2018) Sezonul 6 Episodul 1 subtitrat in limba romana

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2018)

When.Calls.the.Heart.S06E01.720p "Phone Rings and Heartstrings"

Dup─â ce ╚Öi-a luat timp s─â se îngrijeasc─â de noul ei copil, Elizabeth revine la predare, îns─â î╚Öi d─â seama imediat c─â are nevoie de mai mult sprijin decât ar fi putut s─â-╚Öi imagineze. Abigail se preg─âte╚Öte pentru sosirea telefonului în Hope Valley. Bill ╚Öi Gowen intr─â într-un r─âzboi de licita╚Ťie pentru salonul ora╚Öului. Rosemary încearc─â s─â genereze o dragoste între Faith ╚Öi Carson.

An Interview with God (2018) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama

Ce ai întreba? "Un interviu cu Dumnezeu"

Paul Asher, un jurnalist ascendent, se întoarce acas─â de la acoperirea r─âzboiului din Afganistan ╚Öi vede c─â via╚Ťa lui se destram─â - c─âsnicia lui e╚Öueaz─â ╚Öi se afl─â într-o criz─â personal─â pe care nu o în╚Ťelege înc─â.

Nu ╚Ötie unde s─â se întoarc─â, Paul se scufund─â adânc în povestea unei vie╚Ťi - un interviu cu un om misterios care pretinde a fi Dumnezeu. Ce-l întreab─â un reporter curios pe Dumnezeu?

I'm in Love with a Church Girl (2013) subtitrat in limba romana

Bazat pe o poveste adevarata 12 Filme crestine 12 Drama 12 Romantic

Miles Montego (Ja Rule) a avut totul: bani, ma╚Öini ╚Öi femei. Dar, de asemenea, un trecut. Miles a fost regele str─âzilor, un traficant de droguri la nivel înalt, ╚Öi de╚Öi acum încearc─â s─â avanseze ╚Öi a luat decizia de a-╚Öi l─âsa trecutul în urm─â, agen╚Ťii DEA (agen╚Ťia antidrog) îl întrev─âd. Miles se mai întâlne╚Öte cu vechii lui prieteni ╚Öi colegi, iar federalii sunt siguri c─â nu este înc─â eliminat complet din via╚Ťa criminal─â. Când Miles se întâlne╚Öte cu Vanessa Leon (Adrienne Bailon), o femeie diferit─â de toate celelalte pe care le-a cunoscut, este atras─â de frumuse╚Ťea ╚Öi credin╚Ťa ei. Vanessa este o fat─â cre╚Ötin─â în toate sensurile cuvântului. Curând, Miles se distruge între via╚Ťa pe care o cunoa╚Öte ╚Öi dragostea pe care o simte pentru Vanessa.

A Question of Faith (2017) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama

Familiile descoperă dragostea, harul și mila lui Dumnezeu.

Pastorul David Newman este un so╚Ť ╚Öi tat─â iubitor, dispus s─â preia biserica tat─âlui s─âu, neglijând promisiunile pe care le-a f─âcut fiului s─âu de 12 ani, ERIC. KATE HERNANDEZ este un tat─â unic motivat spiritual ╚Öi proprietar al unui restaurant local. Fiica lui MARIA este o adolescent─â liber─â, care aspir─â s─â fie prima din familie pentru a merge la facultate. JOHN DANIELSON este proprietarul unei firme de construc╚Ťii în faliment care vede cariera incipient─â a fiicei sale MICHELLE ca o cale de ie╚Öire din problemele financiare. Vie╚Ťile acestor str─âini se ciocnesc când dou─â întoarceri de soart─â se întorc înapoi. Primul: în timp ce trimite mesaje text ╚Öi conduce în ma╚Öina ei, Maria a lovit accidental pe Eric, care îl aterizeaz─â pe Maria în închisoare ╚Öi las─â familia lui Eric cu o dilem─â de neconceput. Al doilea: în timp ce aude o important─â etichet─â de discuri, Michelle se pr─âbu╚Öe╚Öte, ducând la o descoperire despre s─ân─âtatea ei care vibreaz─â fundamentele visului tat─âlui ei.

Cele trei familii se afl─â la o r─âscruce de drum, punând la îndoial─â credin╚Ťa lor ╚Öi puterea superioar─â care orienteaz─â via╚Ťa lor. Pe m─âsur─â ce fiecare membru al familiei se ocup─â de problemele lor, lumea lor începe s─â se împleteasc─â. Aceasta duce la un lan╚Ť de evenimente care, în mod necontenit, apropie cele trei familii.

Familiile se vor preda la pierderea, durerea ╚Öi incertitudinea care le-au distrus via╚Ťa sau vor g─âsi leg─âtura care le une╚Öte prin speran╚Ť─â, încredere, r─âscump─ârare ╚Öi bun─âvoin╚Ť─â?


Nada a Perder | Nothing to Lose (2018) subtitrat in limba romana

Bazat pe o poveste adevarata 12 Filme crestine 12 Drama

Bazat pe evenimente reale, filmul dezv─âluie cele mai ╚Öocante episoade din via╚Ťa lui Edir Macedo, omul care se confrunt─â cu puterea public─â, fondator, lider ╚Öi predicator al Bisericii Universale a Împ─âr─â╚Ťiei lui Dumnezeu, care a rupt paradigmele religioase din Brazilia ╚Öi a devenit unul dintre cei mai mari lideri ai s─âi. Istoria ╚Ť─ârii în anii '60, '70, anii '80 ╚Öi anii '90 este fundalul carierei sale, întotdeauna înconjurat de momente dificile, controversate, cum ar fi arestarea sa din 1992 în San Pablo.

Paul, Apostle of Christ (2018) subtitrat in limba romana

Bazat pe o poveste adevarata 12 Filme crestine 12 Drama

Aceasta este povestea a doi b─ârba╚Ťi. Luca, care, în calitate de prieten ╚Öi de doctor, ╚Öi-a riscat via╚Ťa la intrarea în Roma pentru a vizita pe Pavel, care este întemni╚Ťat în cea mai întunecat─â celul─â închis─â a împ─âratului Nero, hot─ârât s─â pun─â cap─ât cre╚Ötinilor. Înainte de a fi promulgat─â sentin╚Ťa de moarte a lui Pavel, Luca decide s─â scrie o alt─â carte, care detaliaz─â începuturile "Calei" ╚Öi na╚Öterea a ceea ce va fi cunoscut mai târziu ca biserica. Legat de lan╚Ťuri, lupta lui Pavel este intern─â. El a supravie╚Ťuit inimilor: fl─âc─âri, naufragii, foamete, pietre, sete ╚Öi frig, dar, în a╚Öteptarea numirii sale cu moartea, este persecutat de umbrele ac╚Ťiunilor sale din trecut. Numai în întuneric, se întreab─â dac─â acesta este sfâr╚Öitul muncii sale ... ╚Öi dac─â are puterea s─â termine cursa. Doi oameni lupt─â împotriva unui împ─ârat obsedat ╚Öi sl─âbiciunea spiritului uman pentru a tr─âi Evanghelia lui Isus Hristos ╚Öi a r─âspândi mesajul s─âu în lume.

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2018)

Info despre toate episoadele in: Wikipedia sau IMDB

Episodul 00: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 0 - The Christmas Wishing Tree

Episodul 01: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 1 - Believing

Episodul 02: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 2 - Hearts and Minds

Episodul 03: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 3 - Home Is Where The Heart Is

Episodul 04: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 4 - Open Hearts

Episodul 05: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 5 - My Heart Is Yours

Episodul 06: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 6 - Love And Marriage

Episodul 07: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 7 - Heart of the Matter

Episodul 08: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 8 - Weather the Storm

Episodul 09: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 9 - In My Dreams

Episodul 10: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 10 - Close To My Heart

Info pagina oficiala: Hallmark Channel

0
Back Next

Meniu