Log in
Close

The Case for Christ (2017) subtitrat in limba romana

Bazat pe o poveste adevarata 12 Filme crestine 12 Drama

"Cartea" Cazul pentru Hristos "pune bazele dovezilor din care se poate ridica credin╚Ťa personal─â", a spus Strobel. "Filmul ofer─â povestea dramatic─â din spatele povestii unui om cu animozitate personal─â pentru cre╚Ötinism care a folosit tehnici jurnalistice ╚Öi juridice pentru a-╚Öi evalua afirma╚Ťiile. Cazul pentru Christos ia publicul pe o c─âl─âtorie interesant─â de la scepticism la credin╚Ť─â. "

Filmul se bazeaz─â pe povestea adev─ârat─â a lui Lee ╚Öi a lui Leslie Strobel, a c─ârei c─âs─âtorie se lupta puternic, pe m─âsur─â ce credin╚Ťa ei crescând sa ciocnit cu ateismul s─âu determinat. Retelarea dramatic─â a c─âl─âtoriei lor ofer─â inim─â ╚Öi atingere uman─â asupra cercet─ârii aprofundate a lui Lee Strobel. CAZUL PENTRU HRISTOS este o poveste în mi╚Öcare care va inspira pe to╚Ťi cei care o v─âd: credincio╚Öii, cei care caut─â r─âspunsuri ╚Öi chiar ╚Öi cei pe care Lee Strobel a fost odat─â.

Final: The Rapture (2015) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama

Versiunea modern─â a "Apocalipsei", ultima carte a Noului Testament. Patru non-credincio╚Öi; un american african, un asiatic, un ispanic ╚Öi un om alb, vor experimenta un haos apocaliptic în diferite locuri: ora╚Öul Los Angeles, Tokyo, Buenos Aires ╚Öi pe o insul─â din Pacificul de Sud.

The Ron Clark Story (2006) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama

POVESTEA LUI RON CLARK
Un profesor pasionat ╚Öi inovator care î╚Öi p─âr─âse╚Öte ora╚Öul s─âu natal pentru a preda într-una dintre cele mai dificile ╚Öcoli din Harlem. Dar, pentru a-╚Öi convinge studen╚Ťii, Clark trebuie s─â foloseasc─â metode neconven╚Ťionale, inclusiv regulile sale de clas─â, pentru ai conduce spre cel mai mare poten╚Ťial.

Back Next

Meniu