Log in
Close

October Baby (2011) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama

Fiecare via╚Ť─â este frumoas─â!

Pe m─âsur─â ce cortina se deschide, Hannah ezit─â s─â mearg─â pe scen─â pentru debutul ei teatral în colegiu. Cu toate acestea, înainte de a-╚Öi putea exprima primele linii, Hannah - nescripat─â - se pr─âbu╚Öe╚Öte în fa╚Ťa publicului uimit. Dup─â numeroase teste medicale, toate semnele indic─â un factor care st─â la baza: na╚Öterea dificil─â a Hannei. Aceast─â revela╚Ťie nu este nimic în compara╚Ťie cu ceea ce ea înva╚Ť─â apoi de la p─ârin╚Ťii s─âi: ea a fost de fapt adoptat─â ... dup─â o încercare e╚Öuat─â de avort. Cople╚Öit─â, înfuriat─â ╚Öi confuz─â, Hannah se întoarce la sprijinul lui Jason, cel mai mare prieten al ei. Încurajat─â de spiritul s─âu aventuros, Hannah se al─âtur─â grupului s─âu de prieteni pe o c─âl─âtorie de prim─âvar─â în Spring Break, urcând într-o c─âl─âtorie pentru a descoperi trecutul ei ascuns ... ╚Öi pentru a g─âsi speran╚Ť─â pentru viitorul ei necunoscut.

În mijlocul c─âl─âtoriei ei incredibile, Hannah constat─â c─â via╚Ťa poate fi mult mai mult decât ceea ce ╚Ťi-ai planificat.

"M-ai v─âzut înainte de a m─â na╚Öte". Psalm 139:16.

I Am Gabriel (2012) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama 12 Familie

Promisiunea, Texas nu este un loc pentru a avea o familie. Nu plou─â, întreprinderile nu reu╚Öesc ╚Öi copiii abia a╚Öteapt─â s─â creasc─â ╚Öi s─â se mute într-un alt ora╚Ö. Unii spun c─â ora╚Öul este blestemat. Dar când lucrurile se afl─â în cea mai întunecat─â perioad─â a lor, un copil misterios apare din nic─âieri, cu nimic altceva decât hainele pe care le are ╚Öi ceva ciudat sub bra╚Ť. Copilul are un mesaj pentru oamenii Promisiunii, dar ei nu vor s─â asculte. Ei r─âmân orbi fa╚Ť─â de asem─ân─ârile dintre dec─âderea poporului ╚Öi cea a sufletelor lor. Confruntate cu problemele lor spirituale, oamenii transform─â indignarea lor în furie. Cu toate acestea, copilul r─âmâne credincios mesajului s─âu: nu exist─â nici o speran╚Ť─â f─âr─â Hristos ╚Öi poporul f─âg─âduin╚Ťei nu poate ie╚Öi decât din stagnarea ╚Öi deteriorarea lor ╚Öi începe s─â creasc─â, men╚Ťinând o comuniune onest─â cu Tat─âl.

The Case for Christ (2017) subtitrat in limba romana

Bazat pe o poveste adevarata 12 Filme crestine 12 Drama

"Cartea" Cazul pentru Hristos "pune bazele dovezilor din care se poate ridica credin╚Ťa personal─â", a spus Strobel. "Filmul ofer─â povestea dramatic─â din spatele povestii unui om cu animozitate personal─â pentru cre╚Ötinism care a folosit tehnici jurnalistice ╚Öi juridice pentru a-╚Öi evalua afirma╚Ťiile. Cazul pentru Christos ia publicul pe o c─âl─âtorie interesant─â de la scepticism la credin╚Ť─â. "

Filmul se bazeaz─â pe povestea adev─ârat─â a lui Lee ╚Öi a lui Leslie Strobel, a c─ârei c─âs─âtorie se lupta puternic, pe m─âsur─â ce credin╚Ťa ei crescând sa ciocnit cu ateismul s─âu determinat. Retelarea dramatic─â a c─âl─âtoriei lor ofer─â inim─â ╚Öi atingere uman─â asupra cercet─ârii aprofundate a lui Lee Strobel. CAZUL PENTRU HRISTOS este o poveste în mi╚Öcare care va inspira pe to╚Ťi cei care o v─âd: credincio╚Öii, cei care caut─â r─âspunsuri ╚Öi chiar ╚Öi cei pe care Lee Strobel a fost odat─â.

Final: The Rapture (2015) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama

Versiunea modern─â a "Apocalipsei", ultima carte a Noului Testament. Patru non-credincio╚Öi; un american african, un asiatic, un ispanic ╚Öi un om alb, vor experimenta un haos apocaliptic în diferite locuri: ora╚Öul Los Angeles, Tokyo, Buenos Aires ╚Öi pe o insul─â din Pacificul de Sud.

The Ron Clark Story (2006) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama

POVESTEA LUI RON CLARK
Un profesor pasionat ╚Öi inovator care î╚Öi p─âr─âse╚Öte ora╚Öul s─âu natal pentru a preda într-una dintre cele mai dificile ╚Öcoli din Harlem. Dar, pentru a-╚Öi convinge studen╚Ťii, Clark trebuie s─â foloseasc─â metode neconven╚Ťionale, inclusiv regulile sale de clas─â, pentru ai conduce spre cel mai mare poten╚Ťial.

Hardflip (2012) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Tineri 12 Drama

Ce se întâmpl─â când via╚Ťa ta ia o întors─âtur─â de 180º?

Hardflip urm─âre╚Öte povestea lui Caleb, un skater tân─âr al c─ârui mam─â este bolnav─â ╚Öi tat─âl absent l-au l─âsat s─â ajung─â pentru singura speran╚Ť─â pe care o are ... devenind un patinator sponsorizat. Dup─â ce a g─âsit o gr─âmad─â de scrisori vechi de dragoste, el a început s─â-l g─âseasc─â pe tat─âl pe care nu-l cuno╚Ötea niciodat─â ╚Öi, în mod nea╚Öteptat, a început o c─âl─âtorie pe care nu o putea a╚Ötepta niciodat─â. Aceast─â poveste exploreaz─â ce se întâmpl─â atunci când eliber─âm mânia ╚Öi durerea noastr─â ╚Öi îi iert─âm pe cei care ne-au r─ânit cel mai mult.

Aceast─â dram─â de familie real─â este înconjurat─â de secven╚Ťe de skateboarding, cu ac╚Ťiuni, care includ top pro skaters, inclusiv Brian Sumner ╚Öi legendarul cre╚Ötin Hosoi.

Un ghid de discu╚Ťii este acum disponibil pentru desc─ârcare pentru Hardflip, vezi mai jos.

Download the Discussion Guide

The Appointment (1991) subtitrat in limba romana

Scurte 12 Filme crestine 12 Drama

O femeie care redă editorial anti-Dumnezeu primește un vizitator misterios cu un mesaj de la Domnul.

Aceast─â poveste prezint─â o femeie care scrie editoriale anti-Dumnezeu. Într-o zi, un vizitator misterios vine în biroul ei cu un mesaj de la Domnul. El îi spune c─â pe 19 septembrie la ora 18:05 ea va muri. Este o fars─â? Sau adev─ârul? Are opt zile de plecare ... ╚Öi suspansul începe. Acest film ofer─â o prezentare puternic─â a Evangheliei ╚Öi este foarte evanghelic!

The Pretender (1987) subtitrat in limba romana

Scurte 12 Filme crestine 12 Tineri 12 Drama

Va func╚Ťiona programul lui Keith din nou?

Cum un tip lumesc de la liceu începe s─â se întâlnesc cu o fat─â cre╚Ötin─â, f─âr─â s─â ╚Ötie?

El devine ... pretendentul.

Acest film plin de umor arat─â cât de u╚Öor este pentru oricine a pretinde a fi un cre╚Ötin ╚Öi ofer─â dou─â principii cheie pentru întâlniri. De asemenea, ve╚Ťi vedea, un angajament adev─ârat fa╚Ť─â de Hristos, importan╚Ťa uceniciei ╚Öi determinarea de a fi martori!

The Shack (2017) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama

Bazat pe romanul cel mai bine vândut de la The New York Times, The Shack ne duce pe o c─âl─âtorie spiritual─â ascendent─â a unui tat─â.
Dup─â ce a suferit o tragedie familial─â, Mack Phillips [Sam Worthington] se strecoar─â într-o depresiune profund─â, determinând-o s─â pun─â la îndoial─â credin╚Ťele sale cele mai intime. Dup─â patru ani lungi de durere ╚Öi în fa╚Ťa unei crize de credin╚Ť─â, Philips prime╚Öte o not─â adresat─â ca "Papa", care este porecla so╚Ťiei sale pentru Dumnezeu.

Aceast─â scrisoare misterioas─â îl îndemn─â la o barac─â abandonat─â în pustia Oregonului. În ciuda îndoielilor sale, Mack c─âl─âtore╚Öte pan─â la barac─â ╚Öi întâlne╚Öte un trio enigmatic de str─âini condus de o femeie pe nume Papa [Octavia Spencer]. Prin aceast─â întâlnire, Mack g─âse╚Öte adev─âruri importante care îi vor transforma în╚Ťelegerea tragediei ╚Öi îi va schimba via╚Ťa pentru totdeauna.

Hacksaw Ridge (2016) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Tineri 12 Drama

Când ordinul a venit s─â se retrag─â, un om a r─âmas.
Un film inspirat, bazat pe adev─ârata poveste a medicului american din SUA, Desmond Doss, în timpul celor mai sângeroase b─ât─âlii din cel de-al doilea r─âzboi mondial, b─ât─âlia de la Okinawa. Ca adventist ╚Öi obiectiv al con╚Ötiin╚Ťei de ziua a ╚Öaptea, colegii lui Doss nu credeau c─â ar fi un bun valoros. Dar când a avut cea mai mare importan╚Ť─â, a sacrificat totul pentru a salva cel pu╚Ťin 75 dintre oamenii s─âi, câ╚Ötigându-i o Medalie de Onoare. El a înfruntat gloan╚Ťe, grenade ╚Öi luneti╚Öti în timp ce evacua singur r─âni╚Ťii din spatele liniilor inamice.

Aten╚Ťie: Filmul con╚Ťine secven╚Ťe grafice intense, prelungite, realiste, ale violen╚Ťei de r─âzboi, inclusiv imagini sângeroase.

Back Next

Meniu