Log in
Close

Overcomer (2019) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama 12 Familie

Via╚Ťa se schimb─â brusc pentru antrenorul John Harrison, când viseaz─â s─â cucereasc─â liga na╚Ťional─â a echipei de baschet pe care antrenorii îi sunt zdrobi╚Ťi de o veste tragic─â: una dintre cele mai mari companii din ora╚Öul s─âu se închide ╚Öi las─â sute de familii în ╚Öomaj. Viitorul lui John este direct afectat de aceast─â împrejurare, a╚Öa c─â decide s─â încerce s─â g─âseasc─â un nou loc de munc─â cât mai curând posibil. Este atunci când î╚Öi întâlne╚Öte calea cu un alerg─âtor tân─âr care urm─âre╚Öte unul dintre cele mai dificile vise de atins: s─â ob╚Ťin─â victoria în cea mai important─â curs─â de vitez─â a anului. De╚Öi, la început, nu are încredere în ea, antrenorul Harrison descoper─â curând c─â tân─âra promisiune are mult mai mult pentru a-l înv─â╚Ťa decât invers.

I Still Believe (2020) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama 12 Romantic

I STILL BELIEVE - adev─ârata poveste de via╚Ť─â a mega vedetei muzicale cre╚Ötine Jeremy Camp ╚Öi c─âl─âtoria sa remarcabil─â de dragoste ╚Öi pierderea care dovede╚Öte c─â exist─â întotdeauna speran╚Ť─â în mijlocul tragediei.
O singur─â dragoste î╚Ťi poate schimba via╚Ťa. O via╚Ť─â poate schimba lumea. De la creatorii filmului I Can Only Imagine vine o poveste de dragoste inspirat─â pentru veacuri. Redescoper─â minunea dragostei în I STILL BELIEVE, bazat─â pe povestea din via╚Ťa real─â a cânt─âre╚Ťului topping top Jeremy Camp.

În rolurile principale ale lui KJ Apa, Britt Robertson, Shania Twain ╚Öi Gary Sinise, I STILL BELIEVE este regizat─â de Jon ╚Öi Andrew Erwin, produse de Kevin Downes, cu scenariul de Jon Erwin ╚Öi Jon Gunn.

STILL BELIEVE este un memento puternic c─â în mijlocul furtunilor vie╚Ťii, se poate g─âsi o adev─ârat─â speran╚Ť─â.

Acest film este disponibil doar în S.U.A. ╚Öi nu poate fi redat în prezent pe Roku. Acest film teatral nu este eligibil pentru utilizare cu coduri promo╚Ťionale.

Cite╚Öte cartea: „Melissa, dac─â o via╚Ť─â”
„Melissa, If One Life”… este povestea de dragoste din via╚Ťa real─â a Melissa Camp, prima so╚Ťie a artistului de înregistrare Jeremy Camp. Povestea ei plin─â de inim─â este povestit─â prin jurnalele sale ╚Öi îi dezv─âluie conversa╚Ťiile intime cu Dumnezeu, povestea ei extraordinar─â de dragoste cu Jeremy, cancerul ei pasibil ╚Öi r─âspunsurile supranaturale la cele mai grele încerc─âri din via╚Ť─â. Filmul, I Still Believe, se bazeaz─â pe povestea de dragoste amuzant─â ╚Öi emo╚Ťional─â a lui Melissa cu Jeremy Camp. Este mai mult decât inspirat! Este transformatoare! Se restabile╚Öte credin╚Ťa c─â exist─â o mare dragoste ╚Öi merit─â sacrificat totul pentru.

Aceast─â carte extinde dialogul, arat─â reac╚Ťiile Melisei ╚Öi completeaz─â detaliile vie╚Ťii sale remarcabile. De asemenea, dezv─âluie misterul de a tr─âi o via╚Ť─â curajoas─â plin─â de iubire, bucurie ╚Öi speran╚Ť─â indiferent de circumstan╚Ťe. Chiria mai cred ╚Öi ob╚Ťine 30% reducere ╚Öi transport gratuit de pe „Melissa, dac─â o via╚Ť─â”. Informa╚Ťiile vor fi trimise cu chitan╚Ťa dvs. de închiriere. Afla╚Ťi mai multe ╚Öi comanda╚Ťi cartea la https://shop.givingcompany.com/

Aprobat Dove.org 12+

Unplanned (2019) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama 12 Familie

Neplanificat este cel mai important film pe care îl ve╚Ťi vedea vreodat─â pe cea mai controversat─â problem─â a timpului nostru. Indiferent de ce parte a gardului te afli, nimeni nu va l─âsa acest film neîmblânzit de c─âl─âtoria lui Abby.
Neplanificat este povestea adev─ârat─â inspirat─â a c─âl─âtoriei de transformare a unei femei.

Tot ce Abby Johnson a vrut vreodat─â s─â fac─â a fost s─â ajute femeile. Fiind una dintre cele mai tinere directoare de clinic─â pentru planificarea p─ârin╚Ťilor din ╚Ťar─â, ea a fost implicat─â în 22.000 de avorturi ╚Öi a consiliat nenum─ârate femei despre alegerile lor de reproducere. Pasiunea ei în ceea ce prive╚Öte dreptul femeii de a alege chiar a determinat-o s─â devin─â purt─âtor de cuvânt al Planned Parenthood, luptând s─â adopte legisla╚Ťia pentru cauza în care a crezut atât de profund.
 
Pân─â în ziua în care a v─âzut ceva care a schimbat totul, determinândo pe Abby Johnson s─â se al─âture fo╚Ötilor ei du╚Ömani la 40 de zile pentru via╚Ť─â ╚Öi s─â devin─â unul dintre cei mai ar╚Öi vorbitori pro-via╚Ť─â din America.

„O adev─ârat─â poveste de dragoste, speran╚Ť─â ╚Öi mântuire” - The National Review

Breakthrough (2019) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama

BREAKTHROUGH se bazeaz─â pe povestea adev─ârat─â inspira╚Ťional─â despre iubirea nealterat─â a unei mame în fa╚Ťa unor cote imposibile. Când fiul adoptat al lui Joyce Smith, John cade printr-un lac înghe╚Ťat din Missouri, toat─â speran╚Ťa pare pierdut─â. Dar, întrucât John este lipsit de via╚Ť─â, Joyce refuz─â s─â renun╚Ťe. Credin╚Ťa ei ferm─â îi inspir─â pe cei din jurul ei s─â continue s─â se roage pentru recuperarea lui John, chiar ╚Öi în fa╚Ťa fiec─ârui istoric de caz ╚Öi predic╚Ťie ╚Ötiin╚Ťific─â. De la produc─âtorul DeVon Franklin (Miracles from Heaven) ╚Öi adaptat pentru ecran de Grant Nieporte (Seven Pounds) din propria carte a lui Joyce Smith, BREAKTHROUGH este un memento încânt─âtor c─â credin╚Ťa ╚Öi dragostea pot crea un munte de speran╚Ť─â ╚Öi uneori chiar un miracol.

When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 9 subtitrat in limba romana

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2018) 12 Romantic

When.Calls.the.Heart.S06E09.720p "Two of Hearts"

Elizabeth se uit─â la viitorul copilului Jack ╚Öi al ei. Odat─â cu entuziasmul Festivalului Zilei fondatoare a Hope Valley, î╚Öi planific─â botezul cu Julie, Bill, Rosemary ╚Öi Lee. Între timp, Jesse planific─â o surpriz─â pentru Clara.

Ultimul capitol din sezonul 6.

When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 8 subtitrat in limba romana

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2018) 12 Romantic

When.Calls.the.Heart.S06E08.720p "A Call from the Past"

Str─âini vin în Hope Valley, iar Elizabeth se g─âse╚Öte într-un loc gre╚Öit la momentul nepotrivit. Trebuie s─â scape de situa╚Ťia precar─â pe care o are trecutul misterios al lui Lucas. Afacerile lui Lee sufer─â atunci când Gowen îi angajeaz─â pe angaja╚Ťii s─âi de top. Între timp, Rosemary g─âzduie╚Öte unii dintre vizitatorii ora╚Öului ╚Öi descoper─â c─â ajutorul lor îi tulbura fericirea domestic─â.

 

When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 7 subtitrat in limba romana

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2018) 12 Romantic

When.Calls.the.Heart.S06E07.720p "Hope is With the Heart"

When.Calls.the.Heart.S06E07.720p "Heart on My Sleeve"b

Elizabeth prime╚Öte un ajutor nea╚Öteptat de la Lucas în misiunea ei de a crea o bibliotec─â de ora╚Ö. Jesse ╚Öi Gowen continu─â s─â aib─â un conflict. În partea a doua, Bill ╚Öi Nathan au luat în seam─â un legendar infam, "Gentleman Johnny" (Bruce Boxleitner), iar Rosemary ╚Öi Lee au o discu╚Ťie restanta.

When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 6 subtitrat in limba romana

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2018)

When.Calls.the.Heart.S06E06.720p "Disputing Hearts"

Când Hope Valley love╚Öte petrolul, bog─â╚Ťiile nou-n─âscute complic─â problemele din ora╚Ö. De asemenea, Elizabeth ajut─â nepoata lui Nathan s─â-╚Öi deschid─â colegii de clas─â ╚Öi afl─â mai multe despre Nathan în acest proces. Bill consider─â un nou loc de munc─â. Carson o ajut─â pe Faith s─â se conecteze cu tat─âl ei înstr─âinat. Între timp, Fiona antreneaz─â Floren╚Ťa la tabloul de distribu╚Ťie al ora╚Öului ╚Öi î╚Öi d─â seama imediat c─â lucreaz─â pentru ea.

When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 5 subtitrat in limba romana

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2018)

When.Calls.the.Heart.S06E05.720p "Surprise"

Un mic cutremur love╚Öte Valea Hope. Elizabeth ajut─â nepoata lui Nathan s─â se conecteze cu noii colegi de clas─â. Bill planific─â o ofert─â de munc─â interesant─â. Gowen face o ofert─â conving─âtoare proprie lui Jesse ╚Öi Clara. Între timp, Carson ╚Öi Faith se apropie mai mult.

When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 4 subtitrat in limba romana

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2018)

When.Calls.the.Heart.S06E04.720p "Heart of a Mountie"

Elizabeth se confrunt─â cu amintiri când un nou Mountie, Nathan Grant, vine în Hope Valley. Bill se reuneste cu Nathan pentru a investiga un jaf si ambii oameni suspecteaza ca exista mai mult de crima decat de ochii. Rosemary cump─âr─â un telefon, iar Lee se teme c─â aceast─â nou─â tehnologie va contribui la tendin╚Ťa ei de a bârfe. Între timp, gelozia lui Jesse de ╚Öeful lui Clara atinge un punct de fierbere.

The Resurrection of Gavin Stone (2016) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Comedie 12 Drama 12 Familie

Dac─â Biserica îl poate schimba, va fi un miracol
Gavin Stone (Brett Dalton), un fost star copil, a fost for╚Ťat s─â fac─â 200 de ore de slujire în folosul comunit─â╚Ťii la o m─ân─âstire local─â din ora╚Öul s─âu natal. Gavin se preface c─â este cre╚Ötin pentru a ob╚Ťine partea lui Isus în jocul anual de pasiune, doar pentru a descoperi c─â cel mai important rol al vie╚Ťii sale este departe de Hollywood. Aceast─â comedie inspirat─â despre credin╚Ť─â, iertare ╚Öi ╚Öanse secundare este cu siguran╚Ť─â distractiv─â.

When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 3 subtitrat in limba romana

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2018)

When.Calls.the.Heart.S06E03.720p "A Vote of Confidence"

Bill se întoarce la un vechi prieten pentru a ajuta la urm─ârirea persoanelor care se ocup─â de moartea lui Mounties. Elizabeth folose╚Öte îndrumarea ei blând─â pentru a ajuta pe unul dintre elevii s─âi s─â stea în picioare pentru el însu╚Öi, în timp ce Abigail - întotdeauna una pentru a se ridica pentru ea ╚Öi ora╚Ö - î╚Öi folose╚Öte puterea de convingere atunci când se confrunt─â cu Lucas, un proprietar de afaceri necooperant. Împreun─â cu Abigail, Rosemary ╚Öi Lee urc─â s─â-i ajute pe Elizabeth s─â aib─â grij─â de copilul ei. Între timp, Carson ╚Öi Faith î╚Öi reevalueaz─â rela╚Ťia.

Back Next

Meniu