Log in
Close

Filme crestine / Drama / Tineri / Familie / God's Not Dead

Titlul complet al filmului este "God's Not Dead: We the People" și este un film creștin care a fost lansat în 2021. Filmul este regizat de Vance Null și scris de Chuck Konzelman și Cary Solomon. În acest film, personajele se luptă pentru libertatea religioasă în fața sistemului judiciar american.

În film, un grup de părinți creștini se luptă pentru dreptul de a-și educa copiii acasă, în timp ce se confruntă cu sistemul judiciar care dorește să intervină. În timp ce acești părinți și copiii lor se luptă să-și păstreze libertatea religioasă, personajul principal, Rev. Dave (interpretat de David A.R. White), își continuă căutarea lui Dumnezeu într-un oraș pe care îl percepe ca fiind unul dinamic și divers.

Cu toate că God's Not Dead: We the People este o continuare a seriei de filme God's Not Dead, acesta poate fi urmărit și independent de celelalte filme. Filmul este o explorare a libertății religioase și a luptei pentru ea într-o societate care pare să devină din ce în ce mai ostilă credinței. Este un film emoționant și provocator care încurajează spectactorii să se gândească la propriile lor convingeri și valori.

Dacă doriți să vizionați God's Not Dead: We the People, puteți să-l găsiți pe site-ul filmecrestineonline.com. Pe acest site veți găsi o gamă largă de filme creștine, inclusiv această continuare a seriei God's Not Dead. Site-ul este ușor de navigat și vă permite să căutați filme după titlu sau gen. 

0

Filme crestine / Drama / Romantic

Toată lumea îl apreciază pe Scott Beck (David A. R. White), îngrijitor și consilier neoficial la Liceul The King’s Academy. El este acolo pentru cel mai bun prieten al său și antrenor principal de baschet din liceu Nick Martin (Robert Amaya), al cărui vis este să devină predicator, adică după ce își cucerește clasa de management al furiei.

Zilnic, în timp ce Scott lucrează necruțător la o slujbă necreativă, sala de premiere îi cântă. . Îi reluează în cap, performanțele sale de vedetă în jocurile trecute, care ar fi trebuit să-l pună pe drumul rapid către NBA. Dar viața este un lucru nebulos și NBA a trecut pe lângă Scott. Plin de rușine și pierderi, el a încetat să mai caute scopul lui Dumnezeu pentru el însuși și și-a întrerupt dragostea cu Ryan Aikens (Nadia Bjorlin), fiica inteligentă și impresionantă a proprietarului de la Knoxville Silver Knights. S-a retras în siguranță; un loc de muncă ca portar nu a rănit pe nimeni.

Cu toate acestea, au existat schimbări la Silver Knights în ultimele două decenii. Proprietarul a murit și i-a dat controlul lui Ryan, de la care a obținut un jurământ: să-i salveze pe Cavalerii de Argint de la faliment. Ea a făcut această promisiune cu sinceritate și, așa cum ar spune unii, „Domnișoara Girl este stresantă”. Ea trebuie să se gândească dincolo de terenul ei de 94 pe 50 de picioare și, pentru a salva echipa din punct de vedere financiar, ea cere fără recruitate probe deschise. Lui Archie (Steven Bauer), directorul de marketing îi place; Antrenorul principal Russell Banks (Harry Lennix), urăște asta, ceea ce nu atenuează tocmai anxietatea lui Ryan.

În timp ce Ryan se stresează în biroul ei de lux, Nick îl împinge și îl ghiontește pe Scott, care în cele din urmă decide să măture visele măcelărite, să se antreneze ca un nebun și să ia probele. Și da, desigur, Ryan și Scott se văd la probe. Pentru a evita un spoiler, voi spune doar că descoperim că Scott aproape că a lăsat-o pe Ryan la altar acum mulți ani ... și ea încă este supărată.

Acesta este un film despre perseverența în răbdare, despre realizarea vieții abundente în Hristos. De-a lungul filmului, scriitorii împletesc adevăruri biblice care ne vorbesc tuturor. Personajele principale discută confortabil despre viața lor în ceea ce privește scopul lui Dumnezeu pentru ei. Fie că este o întâlnire FCA (Fellowship of Christian Athletes) sau o scenă între personaje cheie, dialogul este autentic și revigorant. Pastorul Lawrence (Christopher Mark Lawrence) îl sfătuiește pe Scott: „Trăim într-o lume nedreaptă, dar Dumnezeu este credincios”. Și îi amintește: „Smeriți-vă înaintea Domnului”. Odată ce Scott își dă seama de asta, lucrurile încep să se schimbe pentru el.

0

Filme crestine / Drama / God's Not Dead / Tineri

O biserică distrusă. O congregație redusă la tăcere. O relație sa zdruncinat. Cu toate acestea, chiar și în văile întunecate ale vieții, o mică flacără poate lumina calea spre vindecare și speranță.

Un incendiu mortal trece prin biserica Sf. James, devastând congregația și pastorul Dave. Adunarea Universității Hadleigh folosește tragedia pentru a alunga congregația din campus. Controversa escaladată creează o dilemă pentru biserica mică - poate creștinii să lupte pentru drepturile lor și să fie lumina lui Hristos în același timp?

Confruntându-se cu un caz în instanță și cu lupta sa pentru a vedea lumina lui Hristos în suferință, Dave cere ajutor de la Pearce, fratele său înstrăinat - un avocat dintr-un oraș mare și un ateu - pentru a lupta pentru dreptul bisericii de a exista. Reuniunea familiei deschide răni vechi, deoarece frații se luptă cu întrebările care le-au distanțat cu ani în urmă: Este Dumnezeu cu adevărat bun tot timpul? Unde este Dumnezeu când se întâmplă lucruri rele? Poate Hristos să vindece cu adevărat pe cei răi?

0

Overcomer (2019) subtitrat in limba romana

Filme crestine / Drama / Familie

Viața se schimbă brusc pentru antrenorul John Harrison, când visează să cucerească liga națională a echipei de baschet pe care antrenorii îi sunt zdrobiți de o veste tragică: una dintre cele mai mari companii din orașul său se închide și lasă sute de familii în șomaj. Viitorul lui John este direct afectat de această împrejurare, așa că decide să încerce să găsească un nou loc de muncă cât mai curând posibil. Este atunci când își întâlnește calea cu un alergător tânăr care urmărește unul dintre cele mai dificile vise de atins: să obțină victoria în cea mai importantă cursă de viteză a anului. Deși, la început, nu are încredere în ea, antrenorul Harrison descoperă curând că tânăra promisiune are mult mai mult pentru a-l învăța decât invers.

I Still Believe (2020) subtitrat in limba romana

Filme crestine / Drama / Romantic

I STILL BELIEVE - adevărata poveste de viață a mega vedetei muzicale creștine Jeremy Camp și călătoria sa remarcabilă de dragoste și pierderea care dovedește că există întotdeauna speranță în mijlocul tragediei.
O singură dragoste îți poate schimba viața. O viață poate schimba lumea. De la creatorii filmului I Can Only Imagine vine o poveste de dragoste inspirată pentru veacuri. Redescoperă minunea dragostei în I STILL BELIEVE, bazată pe povestea din viața reală a cântărețului topping top Jeremy Camp.

În rolurile principale ale lui KJ Apa, Britt Robertson, Shania Twain și Gary Sinise, I STILL BELIEVE este regizată de Jon și Andrew Erwin, produse de Kevin Downes, cu scenariul de Jon Erwin și Jon Gunn.

STILL BELIEVE este un memento puternic că în mijlocul furtunilor vieții, se poate găsi o adevărată speranță.

Acest film este disponibil doar în S.U.A. și nu poate fi redat în prezent pe Roku. Acest film teatral nu este eligibil pentru utilizare cu coduri promoționale.

Citește cartea: „Melissa, dacă o viață”
„Melissa, If One Life”… este povestea de dragoste din viața reală a Melissa Camp, prima soție a artistului de înregistrare Jeremy Camp. Povestea ei plină de inimă este povestită prin jurnalele sale și îi dezvăluie conversațiile intime cu Dumnezeu, povestea ei extraordinară de dragoste cu Jeremy, cancerul ei pasibil și răspunsurile supranaturale la cele mai grele încercări din viață. Filmul, I Still Believe, se bazează pe povestea de dragoste amuzantă și emoțională a lui Melissa cu Jeremy Camp. Este mai mult decât inspirat! Este transformatoare! Se restabilește credința că există o mare dragoste și merită sacrificat totul pentru.

Această carte extinde dialogul, arată reacțiile Melisei și completează detaliile vieții sale remarcabile. De asemenea, dezvăluie misterul de a trăi o viață curajoasă plină de iubire, bucurie și speranță indiferent de circumstanțe. Chiria mai cred și obține 30% reducere și transport gratuit de pe „Melissa, dacă o viață”. Informațiile vor fi trimise cu chitanța dvs. de închiriere. Aflați mai multe și comandați cartea la https://shop.givingcompany.com/

Aprobat Dove.org 12+

Unplanned (2019) subtitrat in limba romana

Filme crestine / Drama / Familie

Neplanificat este cel mai important film pe care îl veți vedea vreodată pe cea mai controversată problemă a timpului nostru. Indiferent de ce parte a gardului te afli, nimeni nu va lăsa acest film neîmblânzit de călătoria lui Abby.
Neplanificat este povestea adevărată inspirată a călătoriei de transformare a unei femei.

Tot ce Abby Johnson a vrut vreodată să facă a fost să ajute femeile. Fiind una dintre cele mai tinere directoare de clinică pentru planificarea părinților din țară, ea a fost implicată în 22.000 de avorturi și a consiliat nenumărate femei despre alegerile lor de reproducere. Pasiunea ei în ceea ce privește dreptul femeii de a alege chiar a determinat-o să devină purtător de cuvânt al Planned Parenthood, luptând să adopte legislația pentru cauza în care a crezut atât de profund.
 
Până în ziua în care a văzut ceva care a schimbat totul, determinândo pe Abby Johnson să se alăture foștilor ei dușmani la 40 de zile pentru viață și să devină unul dintre cei mai arși vorbitori pro-viață din America.

„O adevărată poveste de dragoste, speranță și mântuire” - The National Review

Breakthrough (2019) subtitrat in limba romana

Filme crestine / Drama

BREAKTHROUGH se bazează pe povestea adevărată inspirațională despre iubirea nealterată a unei mame în fața unor cote imposibile. Când fiul adoptat al lui Joyce Smith, John cade printr-un lac înghețat din Missouri, toată speranța pare pierdută. Dar, întrucât John este lipsit de viață, Joyce refuză să renunțe. Credința ei fermă îi inspiră pe cei din jurul ei să continue să se roage pentru recuperarea lui John, chiar și în fața fiecărui istoric de caz și predicție științifică. De la producătorul DeVon Franklin (Miracles from Heaven) și adaptat pentru ecran de Grant Nieporte (Seven Pounds) din propria carte a lui Joyce Smith, BREAKTHROUGH este un memento încântător că credința și dragostea pot crea un munte de speranță și uneori chiar un miracol.

When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 9 subtitrat in limba romana

Seriale crestine / When Calls the Heart (2014-2018) / Romantic

When.Calls.the.Heart.S06E09.720p "Two of Hearts"

Elizabeth se uită la viitorul copilului Jack și al ei. Odată cu entuziasmul Festivalului Zilei fondatoare a Hope Valley, își planifică botezul cu Julie, Bill, Rosemary și Lee. Între timp, Jesse planifică o surpriză pentru Clara.

Ultimul capitol din sezonul 6.

When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 8 subtitrat in limba romana

Seriale crestine / When Calls the Heart (2014-2018) / Romantic

When.Calls.the.Heart.S06E08.720p "A Call from the Past"

Străini vin în Hope Valley, iar Elizabeth se găsește într-un loc greșit la momentul nepotrivit. Trebuie să scape de situația precară pe care o are trecutul misterios al lui Lucas. Afacerile lui Lee suferă atunci când Gowen îi angajează pe angajații săi de top. Între timp, Rosemary găzduiește unii dintre vizitatorii orașului și descoperă că ajutorul lor îi tulbura fericirea domestică.

 

When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 7 subtitrat in limba romana

Seriale crestine / When Calls the Heart (2014-2018) / Romantic

When.Calls.the.Heart.S06E07.720p "Hope is With the Heart"

When.Calls.the.Heart.S06E07.720p "Heart on My Sleeve"b

Elizabeth primește un ajutor neașteptat de la Lucas în misiunea ei de a crea o bibliotecă de oraș. Jesse și Gowen continuă să aibă un conflict. În partea a doua, Bill și Nathan au luat în seamă un legendar infam, "Gentleman Johnny" (Bruce Boxleitner), iar Rosemary și Lee au o discuție restanta.

When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 6 subtitrat in limba romana

Seriale crestine / When Calls the Heart (2014-2018)

When.Calls.the.Heart.S06E06.720p "Disputing Hearts"

Când Hope Valley lovește petrolul, bogățiile nou-născute complică problemele din oraș. De asemenea, Elizabeth ajută nepoata lui Nathan să-și deschidă colegii de clasă și află mai multe despre Nathan în acest proces. Bill consideră un nou loc de muncă. Carson o ajută pe Faith să se conecteze cu tatăl ei înstrăinat. Între timp, Fiona antrenează Florența la tabloul de distribuție al orașului și își dă seama imediat că lucrează pentru ea.When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 5 subtitrat in limba romana

Seriale crestine / When Calls the Heart (2014-2018)

When.Calls.the.Heart.S06E05.720p "Surprise"

Un mic cutremur lovește Valea Hope. Elizabeth ajută nepoata lui Nathan să se conecteze cu noii colegi de clasă. Bill planifică o ofertă de muncă interesantă. Gowen face o ofertă convingătoare proprie lui Jesse și Clara. Între timp, Carson și Faith se apropie mai mult.

Back Next

Meniu