Log in
Close

Superbook (2011) Sezonul 1 Episodul 01 dublat in limba romana

Desene animate crestine

Cartea Cartilor - Sezonul 1 (2013) Ep 01 - La Inceput...

Când Chris nu-l ascult─â pe tat─âl s─âu ╚Öi se strecoar─â în laborator, el constat─â c─â cedând tenta╚Ťiei poate avea consecin╚Ťe dezastruoase!
Al─âtura╚Ťi-v─â aventurii, intre timp ce Superbook ia pe Chris, Joy ╚Öi Gizmo s─â asculte rebeliunea lui Lucifer ╚Öi c─âderea lui din ceruri. Apoi explora╚Ťi frumuse╚Ťea crea╚Ťiei lui Dumnezeu în Gr─âdina Edenului - ╚Öi descoperi╚Ťi cum Adam ╚Öi Eva aduc p─âcatul în lume prin neascultare.

Adun─â-╚Ťi familia ╚Öi preg─âte╚Öte-te pentru o c─âl─âtorie interesant─â, deoarece eroii no╚Ötri afl─â c─â Dumnezeu este iubitor, iert─âtor ╚Öi are un plan minunat pentru viitor!

Hardflip (2012) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Tineri 12 Drama

Ce se întâmpl─â când via╚Ťa ta ia o întors─âtur─â de 180º?

Hardflip urm─âre╚Öte povestea lui Caleb, un skater tân─âr al c─ârui mam─â este bolnav─â ╚Öi tat─âl absent l-au l─âsat s─â ajung─â pentru singura speran╚Ť─â pe care o are ... devenind un patinator sponsorizat. Dup─â ce a g─âsit o gr─âmad─â de scrisori vechi de dragoste, el a început s─â-l g─âseasc─â pe tat─âl pe care nu-l cuno╚Ötea niciodat─â ╚Öi, în mod nea╚Öteptat, a început o c─âl─âtorie pe care nu o putea a╚Ötepta niciodat─â. Aceast─â poveste exploreaz─â ce se întâmpl─â atunci când eliber─âm mânia ╚Öi durerea noastr─â ╚Öi îi iert─âm pe cei care ne-au r─ânit cel mai mult.

Aceast─â dram─â de familie real─â este înconjurat─â de secven╚Ťe de skateboarding, cu ac╚Ťiuni, care includ top pro skaters, inclusiv Brian Sumner ╚Öi legendarul cre╚Ötin Hosoi.

Un ghid de discu╚Ťii este acum disponibil pentru desc─ârcare pentru Hardflip, vezi mai jos.

Download the Discussion Guide

The Appointment (1991) subtitrat in limba romana

Scurte 12 Filme crestine 12 Drama

O femeie care redă editorial anti-Dumnezeu primește un vizitator misterios cu un mesaj de la Domnul.

Aceast─â poveste prezint─â o femeie care scrie editoriale anti-Dumnezeu. Într-o zi, un vizitator misterios vine în biroul ei cu un mesaj de la Domnul. El îi spune c─â pe 19 septembrie la ora 18:05 ea va muri. Este o fars─â? Sau adev─ârul? Are opt zile de plecare ... ╚Öi suspansul începe. Acest film ofer─â o prezentare puternic─â a Evangheliei ╚Öi este foarte evanghelic!

The Pretender (1987) subtitrat in limba romana

Scurte 12 Filme crestine 12 Tineri 12 Drama

Va func╚Ťiona programul lui Keith din nou?

Cum un tip lumesc de la liceu începe s─â se întâlnesc cu o fat─â cre╚Ötin─â, f─âr─â s─â ╚Ötie?

El devine ... pretendentul.

Acest film plin de umor arat─â cât de u╚Öor este pentru oricine a pretinde a fi un cre╚Ötin ╚Öi ofer─â dou─â principii cheie pentru întâlniri. De asemenea, ve╚Ťi vedea, un angajament adev─ârat fa╚Ť─â de Hristos, importan╚Ťa uceniciei ╚Öi determinarea de a fi martori!

The Shack (2017) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama

Bazat pe romanul cel mai bine vândut de la The New York Times, The Shack ne duce pe o c─âl─âtorie spiritual─â ascendent─â a unui tat─â.
Dup─â ce a suferit o tragedie familial─â, Mack Phillips [Sam Worthington] se strecoar─â într-o depresiune profund─â, determinând-o s─â pun─â la îndoial─â credin╚Ťele sale cele mai intime. Dup─â patru ani lungi de durere ╚Öi în fa╚Ťa unei crize de credin╚Ť─â, Philips prime╚Öte o not─â adresat─â ca "Papa", care este porecla so╚Ťiei sale pentru Dumnezeu.

Aceast─â scrisoare misterioas─â îl îndemn─â la o barac─â abandonat─â în pustia Oregonului. În ciuda îndoielilor sale, Mack c─âl─âtore╚Öte pan─â la barac─â ╚Öi întâlne╚Öte un trio enigmatic de str─âini condus de o femeie pe nume Papa [Octavia Spencer]. Prin aceast─â întâlnire, Mack g─âse╚Öte adev─âruri importante care îi vor transforma în╚Ťelegerea tragediei ╚Öi îi va schimba via╚Ťa pentru totdeauna.

Hacksaw Ridge (2016) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Tineri 12 Drama

Când ordinul a venit s─â se retrag─â, un om a r─âmas.
Un film inspirat, bazat pe adev─ârata poveste a medicului american din SUA, Desmond Doss, în timpul celor mai sângeroase b─ât─âlii din cel de-al doilea r─âzboi mondial, b─ât─âlia de la Okinawa. Ca adventist ╚Öi obiectiv al con╚Ötiin╚Ťei de ziua a ╚Öaptea, colegii lui Doss nu credeau c─â ar fi un bun valoros. Dar când a avut cea mai mare importan╚Ť─â, a sacrificat totul pentru a salva cel pu╚Ťin 75 dintre oamenii s─âi, câ╚Ötigându-i o Medalie de Onoare. El a înfruntat gloan╚Ťe, grenade ╚Öi luneti╚Öti în timp ce evacua singur r─âni╚Ťii din spatele liniilor inamice.

Aten╚Ťie: Filmul con╚Ťine secven╚Ťe grafice intense, prelungite, realiste, ale violen╚Ťei de r─âzboi, inclusiv imagini sângeroase.

Not Easily Broken (2009) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama 12 Familie 12 Romantic

Calea iubirii adev─ârate nu merge niciodat─â f─âr─â probleme

Întreab─â-l pe Dave ╚Öi pe Clarice Johnson. Dup─â mul╚Ťi ani de c─âs─âtorie, afec╚Ťiunea lor unul pentru altul este grav testat─â de via╚Ť─â.

În urma unui accident de ma╚Öin─â care împiedic─â temporar Clarice, cuplul trebuie s─â se confrunte cu ispite fizice, presiuni financiare ╚Öi provoc─âri emo╚Ťionale care le amenin╚Ť─â iubirea unul pentru cel─âlalt. În cele din urm─â, ei trebuie s─â stabileasc─â dac─â juramintele lor sunt u╚Öor de rupt în acest film sub╚Ťire, bazat pe romanul inspirat de cel mai bine vândut T. Jakes.

Hoovey (2015) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Tineri 12 Drama

HOOVEY este povestea inspirat─â ╚Öi adev─ârat─â a unei familii de baschet din Midwestern, care, cu ajutorul lui Dumnezeu, a r─âmas în joc ╚Öi a câ╚Ötigat. Cand jucatorul de baschet de liceu Eric "Hoovey" Elliott se prabuseste pe teren, medicii descopera o tumoare care ameninta viata creierului. Hoovey va supravie╚Ťui chirurgiei cu risc crescut, dar cu ce cost? Poate el s─â revin─â s─â mearg─â, s─â citeasc─â, chiar s─â vad─â clar? Drumul este lung, iar facturile medicale cople╚Öitoare amenin╚Ť─â s─â anuleze tot ceea ce p─ârin╚Ťii lui, Jeff ╚Öi Ruth, i-au luat o via╚Ť─â pentru a le construi.

HOOVEY este inspirat de povestea adev─ârat─â a revigor─ârii reale a unei familii uimitoare, bazat─â pe cartea "Rebounding From Door's Death", scris─â de Jeff Elliott.

Old Fashioned (2014) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Tineri 12 Romantic

Cavaleria iși revine.

O dram─â romantic─â, OLD FASHIONED , se bazeaz─â pe Clay Walsh, un fost frate care renun╚Ť─â la chefuri ╚Öi conduce acum un magazin de antichit─â╚Ťi într-un mic ora╚Ö de colegiu din Midwestern. Acolo, el a devenit notoriu pentru teoriile sale înalte ╚Öi învechite de dragoste ╚Öi romantism.

Atunci când Amber Hewson, o femeie tân─âr─â liber─â cu un suflet nelini╚Ötit, intr─â în zon─â ╚Öi închiriaz─â un apartament deasupra magazinului s─âu, se treze╚Öte în mod surprinz─âtor de ideile sale nobile, care sunt noi ╚Öi interesante pentru ea. Iar Clay, de╚Öi încearc─â s─â lupte ╚Öi s─â nege, nu poate rezista s─â fie atras─â de îmbr─â╚Ťi╚Öarea ei spontan─â ╚Öi pasional─â a vie╚Ťii.

În cele din urm─â, Clay trebuie s─â ias─â din spatele teoriei sale rela╚Ťionale, iar Amber trebuie s─â-╚Öi dep─â╚Öeasc─â temerile ╚Öi r─ânile profunde, între timp cei doi, încearc─â imposibilul: un cortegiu „de mod─â veche“, în America contemporan─â.

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2017) 12 Romantic

Info despre toate episoadele in: Wikipedia sau IMDB

Episodul 00: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 0 - When Calls the Heart Christmas - engleza

Episodul 00: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 0 - When Calls the Heart Christmas - romana

Episodul 01: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 1 - Words from the Heart - engleza

Episodul 01: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 1 - Words from the Heart - romana

Episodul 02: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 2 - Heart of Truth - engleza

Episodul 02: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 2 - Heart of Truth - romana

Episodul 03: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 3 - The Heart of the Community - engleza

Episodul 03: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 3 - The Heart of the Community - romana

Episodul 04: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 4 - Change of Heart - engleza

Episodul 04: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 4 - Change of Heart - romana

Episodul 05: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 5 - Heart of a Teacher - engleza

Episodul 05: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 5 - Heart of a Teacher - romana

Episodul 06: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 6 - My Heart Will Go On - engleza

Episodul 06: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 6 - My Heart Will Go On - romana

Episodul 07: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 7 - Healing Heart - engleza

Episodul 07: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 7 - Healing Heart - romana

Episodul 08: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 8 - Courageous Hearts - engleza

Episodul 08: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 8 - Courageous Hearts - romana

Episodul 09: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 9 - Heart of a Secret - engleza

Episodul 09: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 9 - Heart of a Secret - romana

Episodul 10: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 10 - Heart of a Fighter - engleza

Episodul 10: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 10 - Heart of a Fighter - romana

Info pagina oficiala: Hallmark Channel

7

When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 10 subtitrat in limba romana

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2017) 12 Romantic

When Calls the Heart - 04x10 - Heart of a Fighter

When.Calls.the.Heart.S04E10.Heart.of.a.Fighter.720p romanian subtitle.

Ora╚Öul se adun─â în jurul lui Abigail, pe m─âsur─â ce Cody se lupt─â pentru via╚Ťa sa; Carson se împac─â cu trecutul s─âu ╚Öi prime╚Öte o ╚Öans─â de r─âscump─ârare.

Back Next

Meniu