Log in
Close

Priceless (2016) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Tineri 12 Drama 12 Familie

James Stevenson (Joel Smallbone), care la un moment dat a fost un om bun, cu o via╚Ť─â mare - dar acest lucru sa schimbat drastic. Dup─â moartea tragic─â a so╚Ťiei sale ╚Öi pierderea custodiei feti╚Ťei sale, James se afl─â acum la cea mai întunecat─â intersec╚Ťie a vie╚Ťii sale. Furios, disperat ╚Öi incapabil s─â de╚Ťin─â un loc de munc─â stabil, el este de acord s─â conduc─â un camion cutie pentru bani - f─âr─â întreb─âri. Dar, atunci când descoper─â ceea ce este livrarea, James se confrunt─â cu o alegere de via╚Ť─â care îl schimb─â. Poate iubirea, puterea ╚Öi credin╚Ťa s─â redefineasc─â trecutul ╚Öi s─â schimbe viitorului s─âu? Acest erou improbabil trebuie s─â ri╚Öte totul, s─â confrunte for╚Ťele care se opun cu el, ╚Öi în cele din urm─â s─â descopere via╚Ťa care a fost destinat s─â tr─âiasc─â.

* Material tematic matur care implic─â traficul de fiin╚Ťe umane ╚Öi ceva violen╚Ť─â.

The Way Home (2010) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama

Un copil disp─ârut. O familie în criz─â. O credin╚Ť─â testat─â.

În cel mai întunecat ceas al lor, Dumnezeu d─â speran╚Ť─â.

Dean Cain (Randy Simpkins), un so╚Ť ╚Öi un tat─â împ─âr╚Ťit între cerin╚Ťele de munc─â ╚Öi de familie. So╚Ťia sa ii cere s─â aibe grij─â de fiul lor doi ani, Joe pentru câteva minute, el devine distras de munc─â ╚Öi când se întoarce, Joe este plecat.

El ╚Öi so╚Ťia lui caut─â cu disperare pe fiul lor disp─ârut. Dar pe m─âsur─â ce teama cre╚Öte, comunitatea r─âspunde. Sute de fani se unesc în spatele familiei într-o c─âl─âtorie spiritual─â puternic─â, care va testa dragostea, credin╚Ťa cuplului ╚Öi care schimb─â pentru totdeauna o comunitate.

The Second Chance (2006) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama

Aceea╚Öi credin╚Ť─â. Acela╚Öi ora╚Ö. Lumi diferite.

Ethan Jenkins ╚Öi Jake Sander sunt doi pastori ai bisericii a c─ârei pasiune este centrat─â în acela╚Öi Dumnezeu, pana aici vin asem─ân─ârile. Ambi lucreaz─â la nivel social îndep─ârtati unul de altul. Ethan este un om alb bogat, care lucreaz─â confortabil în lucrarea sa muzical─â într-o biseric─â numit─â The Rock. Între timp, Jake este un afroamerican ce lucreaza pe str─âzile din cele mai dure suburbii, care se ocup─â cu bandele, mame adolescente ╚Öi dependen╚Ťi de droguri. In mod neasteptat ambi sunt trimisi pentru a lucra într-una dintre cele mai dure cartiere din ora╚Ö, fiind for╚Ťa╚Ťi s─â lucreze împreun─â. Ethan g─âse╚Öte ╚Öi cunoa╚Öte o alt─â lume, necunoscut─â pentru el, în care el descoper─â c─â nu exist─â nici o limit─â între str─âzi ╚Öi sanctuar ... biserica este strada. Lupta apare între cei doi oameni care încercau s─â d─ârâme prejudec─â╚Ťile care îi despart, o situa╚Ťie care îi împiedic─â s─â î╚Öi împ─ârt─â╚Öesc credin╚Ťa în mod corespunz─âtor.

One Night with the King (2006) subtitrat in limba romana

Biblice 12 Filme crestine

"O noapte cu regele" este o epopee zdrobitoare despre Hadassah, tân─âra evreu care devine Estera, regina Persiei.


În ciuda pozi╚Ťiei sale, via╚Ťa Hadassah este în pericol, deoarece statul a decretat c─â to╚Ťi evreii vor fi omorâ╚Ťi. Sfidând avertismentele s─â r─âmân─â t─âcut─â, cu toate acestea, Hadassah lupt─â pentru a salva poporul ei, chiar ╚Öi în timp ce caut─â s─â câ╚Ötige inima regelui, în aceast─â poveste interesant─â ╚Öi inspira╚Ťie despre destin.

Solomon and Sheba (1959) subtitrat in limba romana

Vechi 12 Biblice 12 Filme crestine 12 Drama

Iat─â! Povestea de dragoste a veacurilor!

Când regele David era in varsta (Finlay Currie) are o viziune de la Dumnezeu, spunându-i c─â Solomon ar trebui s─â fie ca conduc─âtor al copiilor lui Israel, David asculta de cuvântul S─âu. Acest lucru înfurie pe fratele lui, Adonia (George Sanders), ce amenin╚Ť─â s─â smulg─â tronul de la fratele s─âu mai mic.

Israelul prosper─â sub domnia regelui în╚Ťelept, iar succesul s─âu creeaz─â nepl─âcerii puternice printre regatele din regiune. Faraonul conspir─â cu Seba (Gina Lollobrigida) c─â ea ar putea sa inving─â pe Solomon cu farmecul ei, si s─â-l distrug─â. Solomon este orbit de frumusetea reginei ╚Öi cade sub domina╚Ťia ei repede.

Dup─â cum aten╚Ťia regelui este întors─â de la Domnul, bun─âstarea poporului s─âu începe s─â se deterioreze. Domnul î╚Öi exprim─â nemul╚Ťumirea în sfâr╚Öit cu atmosfera predominant─â de desfrâul lui prin distrugerea Templul. Solomon inva╚Ť─â din gre╚Öeala lui, Seba decide s─â se converteasc─â la iudaism.

When the Game Stands Tall (2014) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama 12 Familie

Inspirat de o poveste adev─ârat─â

Inspirat de adevarata poveste remarcabila a jucatorilor Spartani de la liceul "De La Salle" ╚Öi antrenorul vizionar Bob Ladouceur (Jim Caviezel), care a condus o echip─â de fotbal de liceu la 12 sezoane neînvins─â, cea mai lunga linie câ╚Ötig─âtoare din istoria sportului american, prin concentrarea lui inflexibil─â asupra caracterului autoconstructiv, credin╚Ť─â, responsabilitate ╚Öi angajament. În acest sens, el a creat una dintre cele mai mari dinastii de fotbal din ╚Ťar─â.

Hidden Places (2006) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama 12 Familie

Bazat pe romanul premiat de cel mai bun vanzator crestin Lynn Austin.

Vaduva cu doi copii, începe s─â-╚Öi piard─â credin╚Ťa, Eliza Wyatt (nominalizat la premiile Emmy din Sydney Penny) trebuie s─â adune recolta înainte ca banca sa ii ia casa familiei ei. Doar atunci când lucrurile nu pot fi mai rele, soarta ii aduce speran╚Ťa sub forma de Gabe Harper (Jason Gedrick de Windfall), un frumos veteran. Împreun─â, Eliza ╚Öi Gabe dep─â╚Öesc cotele pentru a salva Wyatt Orchard cu ajutorul înc─âp─â╚Ťânat a lui tanti Batty (castigatore al premiului Oscar Shirley Jones).

Locuri ascunse este o poveste triumf─âtoare a credin╚Ťei, de familie ╚Öi de angajament.

When Calls the Heart (2016) Sezonul 4 Episodul 0 subtitrat in limba romana

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2016)

When.Calls.the.Heart.S04E00.When.Calls.the.Heart.Christmas subtitrat

Un negustor ambulant intrigant vine la Hope Valley care vinde marfa lui ╚Öi locuitorii ora╚Öului înv─â╚Ťându-i lec╚Ťii valoroase despre bucurie ╚Öi d─âruire. Iar atunci când locuitorii ora╚Öului isi dau seama c─â coloni╚Ötii recen╚Ťi str─âmuta╚Ťi în zon─â nu vor avea un Cr─âciun propriu-zis, ei vin împreun─â pentru a crea o s─ârb─âtoare special─â - inclusiv o prezentare a na╚Öterii lui Isus cu elevii din sat.

What Would Jesus Do - The Journey Continues (2015) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Tineri 12 Drama

Legat printr-o promisiune f─âcut─â mamei sale pe patul de moarte, un pastor caut─â s─â conduc─â nestatornic fratele s─âu pu╚Öc─âria╚Ö la Hristos pe m─âsur─â ce lucreaz─â împreun─â pentru renovarea unei biserici d─âr─âp─ânat─â.
Dar, când un om disperat fur─â biserica sub amenin╚Ťarea armei, sacrificiul unui frate ╚Öi ni╚Öte seturi de evenimente pun în mi╚Öcare lucrurile, care duc pastorul la pistolar ╚Öi comunitatea într-o c─âl─âtorie improbabil─â de credin╚Ť─â ╚Öi de r─âscump─ârare.

The Color of Rain (2014) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Craciun 12 Drama

Modul în care cele dou─â familii au g─âsit credin╚Ť─â, speran╚Ť─â ╚Öi iubire în mijlocul tragediei.


Atunci când Gina Kell î╚Öi pierde so╚Ťul ei în ziua de Cr─âciun, ea g─âse╚Öte în curând un spirit înrudit într-un alt p─ârinte la ╚Öcoal─â unde studiaz─â copiii ei, Michael Spehn care-╚Öi pierde so╚Ťia sa, în acela╚Öi timp. Pe m─âsur─â ce se ajuta reciproc, de╚Öi copiii lor înc─â mai au resentimente, ei se apropie mai mult ╚Öi se îndr─âgostesc. Cu toate acestea, familia ╚Öi prietenii îi determin─â pe ace╚Ötia s─â se întrebe dac─â a fi împreun─â este o idee bun─â. Ei sunt for╚Ťa╚Ťi s─â se întrebe dac─â noua lor iubire gasit─â este suficient─â de puternic─â pentru a dep─â╚Öi durerea din jurul ambelor familii sau dac─â este pur ╚Öi simplu prea devreme s─â mearg─â in continuare.
Back Next

Meniu