Log in
Close

When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 6 subtitrat in limba romana

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2018)

When.Calls.the.Heart.S06E06.720p "Disputing Hearts"

Când Hope Valley love╚Öte petrolul, bog─â╚Ťiile nou-n─âscute complic─â problemele din ora╚Ö. De asemenea, Elizabeth ajut─â nepoata lui Nathan s─â-╚Öi deschid─â colegii de clas─â ╚Öi afl─â mai multe despre Nathan în acest proces. Bill consider─â un nou loc de munc─â. Carson o ajut─â pe Faith s─â se conecteze cu tat─âl ei înstr─âinat. Între timp, Fiona antreneaz─â Floren╚Ťa la tabloul de distribu╚Ťie al ora╚Öului ╚Öi î╚Öi d─â seama imediat c─â lucreaz─â pentru ea.

When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 5 subtitrat in limba romana

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2018)

When.Calls.the.Heart.S06E05.720p "Surprise"

Un mic cutremur love╚Öte Valea Hope. Elizabeth ajut─â nepoata lui Nathan s─â se conecteze cu noii colegi de clas─â. Bill planific─â o ofert─â de munc─â interesant─â. Gowen face o ofert─â conving─âtoare proprie lui Jesse ╚Öi Clara. Între timp, Carson ╚Öi Faith se apropie mai mult.

When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 4 subtitrat in limba romana

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2018)

When.Calls.the.Heart.S06E04.720p "Heart of a Mountie"

Elizabeth se confrunt─â cu amintiri când un nou Mountie, Nathan Grant, vine în Hope Valley. Bill se reuneste cu Nathan pentru a investiga un jaf si ambii oameni suspecteaza ca exista mai mult de crima decat de ochii. Rosemary cump─âr─â un telefon, iar Lee se teme c─â aceast─â nou─â tehnologie va contribui la tendin╚Ťa ei de a bârfe. Între timp, gelozia lui Jesse de ╚Öeful lui Clara atinge un punct de fierbere.

The Resurrection of Gavin Stone (2016) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Comedie 12 Drama 12 Familie

Dac─â Biserica îl poate schimba, va fi un miracol
Gavin Stone (Brett Dalton), un fost star copil, a fost for╚Ťat s─â fac─â 200 de ore de slujire în folosul comunit─â╚Ťii la o m─ân─âstire local─â din ora╚Öul s─âu natal. Gavin se preface c─â este cre╚Ötin pentru a ob╚Ťine partea lui Isus în jocul anual de pasiune, doar pentru a descoperi c─â cel mai important rol al vie╚Ťii sale este departe de Hollywood. Aceast─â comedie inspirat─â despre credin╚Ť─â, iertare ╚Öi ╚Öanse secundare este cu siguran╚Ť─â distractiv─â.

When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 3 subtitrat in limba romana

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2018)

When.Calls.the.Heart.S06E03.720p "A Vote of Confidence"

Bill se întoarce la un vechi prieten pentru a ajuta la urm─ârirea persoanelor care se ocup─â de moartea lui Mounties. Elizabeth folose╚Öte îndrumarea ei blând─â pentru a ajuta pe unul dintre elevii s─âi s─â stea în picioare pentru el însu╚Öi, în timp ce Abigail - întotdeauna una pentru a se ridica pentru ea ╚Öi ora╚Ö - î╚Öi folose╚Öte puterea de convingere atunci când se confrunt─â cu Lucas, un proprietar de afaceri necooperant. Împreun─â cu Abigail, Rosemary ╚Öi Lee urc─â s─â-i ajute pe Elizabeth s─â aib─â grij─â de copilul ei. Între timp, Carson ╚Öi Faith î╚Öi reevalueaz─â rela╚Ťia.

When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 2 subtitrat in limba romana

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2018)

When.Calls.the.Heart.S06E02.720p "The Queen of Hearts"

Bill ╚Öi Abigail sunt sceptici fa╚Ť─â de Lucas, un nou venit în Hope Valley. Bill il investigheaz─â, cu ajutorul unui spion de la noul tablou de distribu╚Ťie al ora╚Öului. La ╚Öcoal─â, Elizabeth îi înva╚Ť─â pe unul din elevi s─â-╚Öi g─âseasc─â încrederea. Intrigat de pia╚Ťa de capital, Abigail solicit─â ajutorul lui Gowen pentru investi╚Ťii. Între timp, Clara cere un loc de munc─â la salon.

When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 1 subtitrat in limba romana

Seriale crestine 12 When Calls the Heart (2014-2018)

When.Calls.the.Heart.S06E01.720p "Phone Rings and Heartstrings"

Dup─â ce ╚Öi-a luat timp s─â se îngrijeasc─â de noul ei copil, Elizabeth revine la predare, îns─â î╚Öi d─â seama imediat c─â are nevoie de mai mult sprijin decât ar fi putut s─â-╚Öi imagineze. Abigail se preg─âte╚Öte pentru sosirea telefonului în Hope Valley. Bill ╚Öi Gowen intr─â într-un r─âzboi de licita╚Ťie pentru salonul ora╚Öului. Rosemary încearc─â s─â genereze o dragoste între Faith ╚Öi Carson.

An Interview with God (2018) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama

Ce ai întreba? "Un interviu cu Dumnezeu"

Paul Asher, un jurnalist ascendent, se întoarce acas─â de la acoperirea r─âzboiului din Afganistan ╚Öi vede c─â via╚Ťa lui se destram─â - c─âsnicia lui e╚Öueaz─â ╚Öi se afl─â într-o criz─â personal─â pe care nu o în╚Ťelege înc─â.

Nu ╚Ötie unde s─â se întoarc─â, Paul se scufund─â adânc în povestea unei vie╚Ťi - un interviu cu un om misterios care pretinde a fi Dumnezeu. Ce-l întreab─â un reporter curios pe Dumnezeu?

I'm in Love with a Church Girl (2013) subtitrat in limba romana

Bazat pe o poveste adevarata 12 Filme crestine 12 Drama 12 Romantic

Miles Montego (Ja Rule) a avut totul: bani, ma╚Öini ╚Öi femei. Dar, de asemenea, un trecut. Miles a fost regele str─âzilor, un traficant de droguri la nivel înalt, ╚Öi de╚Öi acum încearc─â s─â avanseze ╚Öi a luat decizia de a-╚Öi l─âsa trecutul în urm─â, agen╚Ťii DEA (agen╚Ťia antidrog) îl întrev─âd. Miles se mai întâlne╚Öte cu vechii lui prieteni ╚Öi colegi, iar federalii sunt siguri c─â nu este înc─â eliminat complet din via╚Ťa criminal─â. Când Miles se întâlne╚Öte cu Vanessa Leon (Adrienne Bailon), o femeie diferit─â de toate celelalte pe care le-a cunoscut, este atras─â de frumuse╚Ťea ╚Öi credin╚Ťa ei. Vanessa este o fat─â cre╚Ötin─â în toate sensurile cuvântului. Curând, Miles se distruge între via╚Ťa pe care o cunoa╚Öte ╚Öi dragostea pe care o simte pentru Vanessa.

A Question of Faith (2017) subtitrat in limba romana

Filme crestine 12 Drama

Familiile descoperă dragostea, harul și mila lui Dumnezeu.

Pastorul David Newman este un so╚Ť ╚Öi tat─â iubitor, dispus s─â preia biserica tat─âlui s─âu, neglijând promisiunile pe care le-a f─âcut fiului s─âu de 12 ani, ERIC. KATE HERNANDEZ este un tat─â unic motivat spiritual ╚Öi proprietar al unui restaurant local. Fiica lui MARIA este o adolescent─â liber─â, care aspir─â s─â fie prima din familie pentru a merge la facultate. JOHN DANIELSON este proprietarul unei firme de construc╚Ťii în faliment care vede cariera incipient─â a fiicei sale MICHELLE ca o cale de ie╚Öire din problemele financiare. Vie╚Ťile acestor str─âini se ciocnesc când dou─â întoarceri de soart─â se întorc înapoi. Primul: în timp ce trimite mesaje text ╚Öi conduce în ma╚Öina ei, Maria a lovit accidental pe Eric, care îl aterizeaz─â pe Maria în închisoare ╚Öi las─â familia lui Eric cu o dilem─â de neconceput. Al doilea: în timp ce aude o important─â etichet─â de discuri, Michelle se pr─âbu╚Öe╚Öte, ducând la o descoperire despre s─ân─âtatea ei care vibreaz─â fundamentele visului tat─âlui ei.

Cele trei familii se afl─â la o r─âscruce de drum, punând la îndoial─â credin╚Ťa lor ╚Öi puterea superioar─â care orienteaz─â via╚Ťa lor. Pe m─âsur─â ce fiecare membru al familiei se ocup─â de problemele lor, lumea lor începe s─â se împleteasc─â. Aceasta duce la un lan╚Ť de evenimente care, în mod necontenit, apropie cele trei familii.

Familiile se vor preda la pierderea, durerea ╚Öi incertitudinea care le-au distrus via╚Ťa sau vor g─âsi leg─âtura care le une╚Öte prin speran╚Ť─â, încredere, r─âscump─ârare ╚Öi bun─âvoin╚Ť─â?


Nada a Perder | Nothing to Lose (2018) subtitrat in limba romana

Bazat pe o poveste adevarata 12 Filme crestine 12 Drama

Bazat pe evenimente reale, filmul dezv─âluie cele mai ╚Öocante episoade din via╚Ťa lui Edir Macedo, omul care se confrunt─â cu puterea public─â, fondator, lider ╚Öi predicator al Bisericii Universale a Împ─âr─â╚Ťiei lui Dumnezeu, care a rupt paradigmele religioase din Brazilia ╚Öi a devenit unul dintre cei mai mari lideri ai s─âi. Istoria ╚Ť─ârii în anii '60, '70, anii '80 ╚Öi anii '90 este fundalul carierei sale, întotdeauna înconjurat de momente dificile, controversate, cum ar fi arestarea sa din 1992 în San Pablo.

Back Next

Meniu