Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /mnt/web001/d0/77/54296577/htdocs/engine/classes/templates.class.php on line 217 Filme Crestine Online HD http://filmecrestineonline.com/ ru Filme Crestine Online HD DataLife Engine Overcomer (2019) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/401-overcomer-2019-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/401-overcomer-2019-subtitrat-in-limba-romana.html Viața se schimbă brusc pentru antrenorul John Harrison, când visează să cucerească liga națională a echipei de baschet pe care antrenorii îi sunt zdrobiți de o veste tragică: una dintre cele mai mari companii din orașul său se închide și lasă sute de familii în șomaj. Viitorul lui John este direct afectat de această împrejurare, așa că decide să încerce să găsească un nou loc de muncă cât mai curând posibil. Este atunci când își întâlnește calea cu un alergător tânăr care urmărește unul dintre cele mai dificile vise de atins: să obțină victoria în cea mai importantă cursă de viteză a anului. Deși, la început, nu are încredere în ea, antrenorul Harrison descoperă curând că tânăra promisiune are mult mai mult pentru a-l învăța decât invers.

]]>
admin Sun, 21 Jun 2020 22:35:57 +0200
I Still Believe (2020) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/398-i-still-believe-2020-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/398-i-still-believe-2020-subtitrat-in-limba-romana.html I STILL BELIEVE - adevărata poveste de viață a mega vedetei muzicale creștine Jeremy Camp și călătoria sa remarcabilă de dragoste și pierderea care dovedește că există întotdeauna speranță în mijlocul tragediei.
O singură dragoste îți poate schimba viața. O viață poate schimba lumea. De la creatorii filmului I Can Only Imagine vine o poveste de dragoste inspirată pentru veacuri. Redescoperă minunea dragostei în I STILL BELIEVE, bazată pe povestea din viața reală a cântărețului topping top Jeremy Camp.

În rolurile principale ale lui KJ Apa, Britt Robertson, Shania Twain și Gary Sinise, I STILL BELIEVE este regizată de Jon și Andrew Erwin, produse de Kevin Downes, cu scenariul de Jon Erwin și Jon Gunn.

STILL BELIEVE este un memento puternic că în mijlocul furtunilor vieții, se poate găsi o adevărată speranță.

Acest film este disponibil doar în S.U.A. și nu poate fi redat în prezent pe Roku. Acest film teatral nu este eligibil pentru utilizare cu coduri promoționale.

Citește cartea: „Melissa, dacă o viață”
„Melissa, If One Life”… este povestea de dragoste din viața reală a Melissa Camp, prima soție a artistului de înregistrare Jeremy Camp. Povestea ei plină de inimă este povestită prin jurnalele sale și îi dezvăluie conversațiile intime cu Dumnezeu, povestea ei extraordinară de dragoste cu Jeremy, cancerul ei pasibil și răspunsurile supranaturale la cele mai grele încercări din viață. Filmul, I Still Believe, se bazează pe povestea de dragoste amuzantă și emoțională a lui Melissa cu Jeremy Camp. Este mai mult decât inspirat! Este transformatoare! Se restabilește credința că există o mare dragoste și merită sacrificat totul pentru.

Această carte extinde dialogul, arată reacțiile Melisei și completează detaliile vieții sale remarcabile. De asemenea, dezvăluie misterul de a trăi o viață curajoasă plină de iubire, bucurie și speranță indiferent de circumstanțe. Chiria mai cred și obține 30% reducere și transport gratuit de pe „Melissa, dacă o viață”. Informațiile vor fi trimise cu chitanța dvs. de închiriere. Aflați mai multe și comandați cartea la https://shop.givingcompany.com/

Aprobat Dove.org 12+

]]>
admin Wed, 06 May 2020 22:59:35 +0200
Unplanned (2019) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/381-unplanned-2019-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/381-unplanned-2019-subtitrat-in-limba-romana.html Neplanificat este cel mai important film pe care îl veți vedea vreodată pe cea mai controversată problemă a timpului nostru. Indiferent de ce parte a gardului te afli, nimeni nu va lăsa acest film neîmblânzit de călătoria lui Abby.
Neplanificat este povestea adevărată inspirată a călătoriei de transformare a unei femei.

Tot ce Abby Johnson a vrut vreodată să facă a fost să ajute femeile. Fiind una dintre cele mai tinere directoare de clinică pentru planificarea părinților din țară, ea a fost implicată în 22.000 de avorturi și a consiliat nenumărate femei despre alegerile lor de reproducere. Pasiunea ei în ceea ce privește dreptul femeii de a alege chiar a determinat-o să devină purtător de cuvânt al Planned Parenthood, luptând să adopte legislația pentru cauza în care a crezut atât de profund.
 
Până în ziua în care a văzut ceva care a schimbat totul, determinândo pe Abby Johnson să se alăture foștilor ei dușmani la 40 de zile pentru viață și să devină unul dintre cei mai arși vorbitori pro-viață din America.

„O adevărată poveste de dragoste, speranță și mântuire” - The National Review

]]>
admin Tue, 05 Nov 2019 20:31:53 +0100
Breakthrough (2019) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/378-breakthrough-2019-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/378-breakthrough-2019-subtitrat-in-limba-romana.html BREAKTHROUGH se bazează pe povestea adevărată inspirațională despre iubirea nealterată a unei mame în fața unor cote imposibile. Când fiul adoptat al lui Joyce Smith, John cade printr-un lac înghețat din Missouri, toată speranța pare pierdută. Dar, întrucât John este lipsit de viață, Joyce refuză să renunțe. Credința ei fermă îi inspiră pe cei din jurul ei să continue să se roage pentru recuperarea lui John, chiar și în fața fiecărui istoric de caz și predicție științifică. De la producătorul DeVon Franklin (Miracles from Heaven) și adaptat pentru ecran de Grant Nieporte (Seven Pounds) din propria carte a lui Joyce Smith, BREAKTHROUGH este un memento încântător că credința și dragostea pot crea un munte de speranță și uneori chiar un miracol.

]]>
admin Fri, 09 Aug 2019 00:52:32 +0200
When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 9 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/374-when-calls-the-heart-2019-sezonul-6-episodul-9-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/374-when-calls-the-heart-2019-sezonul-6-episodul-9-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.the.Heart.S06E09.720p "Two of Hearts"

Elizabeth se uită la viitorul copilului Jack și al ei. Odată cu entuziasmul Festivalului Zilei fondatoare a Hope Valley, își planifică botezul cu Julie, Bill, Rosemary și Lee. Între timp, Jesse planifică o surpriză pentru Clara.

Ultimul capitol din sezonul 6.

]]>
admin Mon, 24 Jun 2019 20:35:33 +0200
When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 8 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/372-when-calls-the-heart-2019-sezonul-6-episodul-8-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/372-when-calls-the-heart-2019-sezonul-6-episodul-8-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.the.Heart.S06E08.720p "A Call from the Past"

Străini vin în Hope Valley, iar Elizabeth se găsește într-un loc greșit la momentul nepotrivit. Trebuie să scape de situația precară pe care o are trecutul misterios al lui Lucas. Afacerile lui Lee suferă atunci când Gowen îi angajează pe angajații săi de top. Între timp, Rosemary găzduiește unii dintre vizitatorii orașului și descoperă că ajutorul lor îi tulbura fericirea domestică.

 

]]>
admin Sat, 22 Jun 2019 10:08:42 +0200
When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 7 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/370-when-calls-the-heart-2019-sezonul-6-episodul-7-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/370-when-calls-the-heart-2019-sezonul-6-episodul-7-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.the.Heart.S06E07.720p "Hope is With the Heart"

When.Calls.the.Heart.S06E07.720p "Heart on My Sleeve"b

Elizabeth primește un ajutor neașteptat de la Lucas în misiunea ei de a crea o bibliotecă de oraș. Jesse și Gowen continuă să aibă un conflict. În partea a doua, Bill și Nathan au luat în seamă un legendar infam, "Gentleman Johnny" (Bruce Boxleitner), iar Rosemary și Lee au o discuție restanta.

]]>
admin Tue, 18 Jun 2019 17:59:32 +0200
When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 6 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/368-when-calls-the-heart-2019-sezonul-6-episodul-6-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/368-when-calls-the-heart-2019-sezonul-6-episodul-6-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.the.Heart.S06E06.720p "Disputing Hearts"

Când Hope Valley lovește petrolul, bogățiile nou-născute complică problemele din oraș. De asemenea, Elizabeth ajută nepoata lui Nathan să-și deschidă colegii de clasă și află mai multe despre Nathan în acest proces. Bill consideră un nou loc de muncă. Carson o ajută pe Faith să se conecteze cu tatăl ei înstrăinat. Între timp, Fiona antrenează Florența la tabloul de distribuție al orașului și își dă seama imediat că lucrează pentru ea.

]]>
admin Sat, 15 Jun 2019 12:37:37 +0200
When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 5 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/365-when-calls-the-heart-2019-sezonul-6-episodul-5-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/365-when-calls-the-heart-2019-sezonul-6-episodul-5-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.the.Heart.S06E05.720p "Surprise"

Un mic cutremur lovește Valea Hope. Elizabeth ajută nepoata lui Nathan să se conecteze cu noii colegi de clasă. Bill planifică o ofertă de muncă interesantă. Gowen face o ofertă convingătoare proprie lui Jesse și Clara. Între timp, Carson și Faith se apropie mai mult.

]]>
admin Sun, 19 May 2019 00:48:00 +0200
When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 4 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/362-when-calls-the-heart-2019-sezonul-6-episodul-3-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/362-when-calls-the-heart-2019-sezonul-6-episodul-3-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.the.Heart.S06E04.720p "Heart of a Mountie"

Elizabeth se confruntă cu amintiri când un nou Mountie, Nathan Grant, vine în Hope Valley. Bill se reuneste cu Nathan pentru a investiga un jaf si ambii oameni suspecteaza ca exista mai mult de crima decat de ochii. Rosemary cumpără un telefon, iar Lee se teme că această nouă tehnologie va contribui la tendința ei de a bârfe. Între timp, gelozia lui Jesse de șeful lui Clara atinge un punct de fierbere.

]]>
admin Sun, 12 May 2019 01:21:42 +0200
The Resurrection of Gavin Stone (2016) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/361-the-resurrection-of-gavin-stone-2016-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/361-the-resurrection-of-gavin-stone-2016-subtitrat-in-limba-romana.html Dacă Biserica îl poate schimba, va fi un miracol
Gavin Stone (Brett Dalton), un fost star copil, a fost forțat să facă 200 de ore de slujire în folosul comunității la o mănăstire locală din orașul său natal. Gavin se preface că este creștin pentru a obține partea lui Isus în jocul anual de pasiune, doar pentru a descoperi că cel mai important rol al vieții sale este departe de Hollywood. Această comedie inspirată despre credință, iertare și șanse secundare este cu siguranță distractivă.

]]>
admin Wed, 20 Mar 2019 01:54:25 +0100
When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 3 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/360-when-calls-the-heart-2018-sezonul-6-episodul-3-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/360-when-calls-the-heart-2018-sezonul-6-episodul-3-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.the.Heart.S06E03.720p "A Vote of Confidence"

Bill se întoarce la un vechi prieten pentru a ajuta la urmărirea persoanelor care se ocupă de moartea lui Mounties. Elizabeth folosește îndrumarea ei blândă pentru a ajuta pe unul dintre elevii săi să stea în picioare pentru el însuși, în timp ce Abigail - întotdeauna una pentru a se ridica pentru ea și oraș - își folosește puterea de convingere atunci când se confruntă cu Lucas, un proprietar de afaceri necooperant. Împreună cu Abigail, Rosemary și Lee urcă să-i ajute pe Elizabeth să aibă grijă de copilul ei. Între timp, Carson și Faith își reevaluează relația.

]]>
admin Tue, 19 Mar 2019 17:03:18 +0100
When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 2 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/359-when-calls-the-heart-2018-sezonul-6-episodul-2-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/359-when-calls-the-heart-2018-sezonul-6-episodul-2-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.the.Heart.S06E02.720p "The Queen of Hearts"

Bill și Abigail sunt sceptici față de Lucas, un nou venit în Hope Valley. Bill il investighează, cu ajutorul unui spion de la noul tablou de distribuție al orașului. La școală, Elizabeth îi învață pe unul din elevi să-și găsească încrederea. Intrigat de piața de capital, Abigail solicită ajutorul lui Gowen pentru investiții. Între timp, Clara cere un loc de muncă la salon.

]]>
admin Tue, 12 Mar 2019 12:44:08 +0100
When Calls the Heart (2019) Sezonul 6 Episodul 1 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/358-when-calls-the-heart-2018-sezonul-6-episodul-1-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/358-when-calls-the-heart-2018-sezonul-6-episodul-1-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.the.Heart.S06E01.720p "Phone Rings and Heartstrings"

După ce și-a luat timp să se îngrijească de noul ei copil, Elizabeth revine la predare, însă își dă seama imediat că are nevoie de mai mult sprijin decât ar fi putut să-și imagineze. Abigail se pregătește pentru sosirea telefonului în Hope Valley. Bill și Gowen intră într-un război de licitație pentru salonul orașului. Rosemary încearcă să genereze o dragoste între Faith și Carson.

]]>
admin Fri, 08 Mar 2019 01:30:16 +0100
When Calls the Heart (2018) Sezonul 6 Episodul 0 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/356-when-calls-the-heart-2018-sezonul-6-episodul-0-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/356-when-calls-the-heart-2018-sezonul-6-episodul-0-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.the.Heart.S06E00.The.Greatest.Christmas.Blessing.720p subtitrat in limba romana

]]>
admin Tue, 12 Feb 2019 16:40:40 +0100
An Interview with God (2018) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/355-an-interview-with-god-2018-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/355-an-interview-with-god-2018-subtitrat-in-limba-romana.html Ce ai întreba? "Un interviu cu Dumnezeu"

Paul Asher, un jurnalist ascendent, se întoarce acasă de la acoperirea războiului din Afganistan și vede că viața lui se destramă - căsnicia lui eșuează și se află într-o criză personală pe care nu o înțelege încă.

Nu știe unde să se întoarcă, Paul se scufundă adânc în povestea unei vieți - un interviu cu un om misterios care pretinde a fi Dumnezeu. Ce-l întreabă un reporter curios pe Dumnezeu?

]]>
admin Fri, 08 Feb 2019 17:20:47 +0100
I'm in Love with a Church Girl (2013) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/353-im-in-love-with-a-church-girl-2013-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/353-im-in-love-with-a-church-girl-2013-subtitrat-in-limba-romana.html Miles Montego (Ja Rule) a avut totul: bani, mașini și femei. Dar, de asemenea, un trecut. Miles a fost regele străzilor, un traficant de droguri la nivel înalt, și deși acum încearcă să avanseze și a luat decizia de a-și lăsa trecutul în urmă, agenții DEA (agenția antidrog) îl întrevăd. Miles se mai întâlnește cu vechii lui prieteni și colegi, iar federalii sunt siguri că nu este încă eliminat complet din viața criminală. Când Miles se întâlnește cu Vanessa Leon (Adrienne Bailon), o femeie diferită de toate celelalte pe care le-a cunoscut, este atrasă de frumusețea și credința ei. Vanessa este o fată creștină în toate sensurile cuvântului. Curând, Miles se distruge între viața pe care o cunoaște și dragostea pe care o simte pentru Vanessa.

]]>
admin Tue, 16 Oct 2018 02:01:12 +0200
A Question of Faith (2017) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/352-a-question-of-faith-2017-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/352-a-question-of-faith-2017-subtitrat-in-limba-romana.html Familiile descoperă dragostea, harul și mila lui Dumnezeu.

Pastorul David Newman este un soț și tată iubitor, dispus să preia biserica tatălui său, neglijând promisiunile pe care le-a făcut fiului său de 12 ani, ERIC. KATE HERNANDEZ este un tată unic motivat spiritual și proprietar al unui restaurant local. Fiica lui MARIA este o adolescentă liberă, care aspiră să fie prima din familie pentru a merge la facultate. JOHN DANIELSON este proprietarul unei firme de construcții în faliment care vede cariera incipientă a fiicei sale MICHELLE ca o cale de ieșire din problemele financiare. Viețile acestor străini se ciocnesc când două întoarceri de soartă se întorc înapoi. Primul: în timp ce trimite mesaje text și conduce în mașina ei, Maria a lovit accidental pe Eric, care îl aterizează pe Maria în închisoare și lasă familia lui Eric cu o dilemă de neconceput. Al doilea: în timp ce aude o importantă etichetă de discuri, Michelle se prăbușește, ducând la o descoperire despre sănătatea ei care vibrează fundamentele visului tatălui ei.

Cele trei familii se află la o răscruce de drum, punând la îndoială credința lor și puterea superioară care orientează viața lor. Pe măsură ce fiecare membru al familiei se ocupă de problemele lor, lumea lor începe să se împletească. Aceasta duce la un lanț de evenimente care, în mod necontenit, apropie cele trei familii.

Familiile se vor preda la pierderea, durerea și incertitudinea care le-au distrus viața sau vor găsi legătura care le unește prin speranță, încredere, răscumpărare și bunăvoință?


]]>
admin Fri, 05 Oct 2018 11:30:18 +0200
Nada a Perder | Nothing to Lose (2018) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/348-nada-a-perder-nothing-to-lose-2018-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/348-nada-a-perder-nothing-to-lose-2018-subtitrat-in-limba-romana.html Bazat pe evenimente reale, filmul dezvăluie cele mai șocante episoade din viața lui Edir Macedo, omul care se confruntă cu puterea publică, fondator, lider și predicator al Bisericii Universale a Împărăției lui Dumnezeu, care a rupt paradigmele religioase din Brazilia și a devenit unul dintre cei mai mari lideri ai săi. Istoria țării în anii '60, '70, anii '80 și anii '90 este fundalul carierei sale, întotdeauna înconjurat de momente dificile, controversate, cum ar fi arestarea sa din 1992 în San Pablo.

]]>
admin Mon, 13 Aug 2018 14:30:57 +0200
Paul, Apostle of Christ (2018) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/347-paul-apostle-of-christ-2018-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/347-paul-apostle-of-christ-2018-subtitrat-in-limba-romana.html Aceasta este povestea a doi bărbați. Luca, care, în calitate de prieten și de doctor, și-a riscat viața la intrarea în Roma pentru a vizita pe Pavel, care este întemnițat în cea mai întunecată celulă închisă a împăratului Nero, hotărât să pună capăt creștinilor. Înainte de a fi promulgată sentința de moarte a lui Pavel, Luca decide să scrie o altă carte, care detaliază începuturile "Calei" și nașterea a ceea ce va fi cunoscut mai târziu ca biserica. Legat de lanțuri, lupta lui Pavel este internă. El a supraviețuit inimilor: flăcări, naufragii, foamete, pietre, sete și frig, dar, în așteptarea numirii sale cu moartea, este persecutat de umbrele acțiunilor sale din trecut. Numai în întuneric, se întreabă dacă acesta este sfârșitul muncii sale ... și dacă are puterea să termine cursa. Doi oameni luptă împotriva unui împărat obsedat și slăbiciunea spiritului uman pentru a trăi Evanghelia lui Isus Hristos și a răspândi mesajul său în lume.

]]>
admin Sat, 30 Jun 2018 11:38:26 +0200
I Can Only Imagine (2018) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/346-i-can-only-imagine-2018-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/346-i-can-only-imagine-2018-subtitrat-in-limba-romana.html Povestea reală a piesei "I Can Only Only Imagine", cea mai ascultată piesă creștină contemporană din toate timpurile, compusă de cântărețul Bart Millard, a formației creștine MercyMe, bazată pe propria sa viață.

]]>
admin Fri, 22 Jun 2018 20:09:26 +0200
When Calls the Heart (2018) Sezonul 5 Complet http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/344-when-calls-the-heart-2018-sezonul-5-complet.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/344-when-calls-the-heart-2018-sezonul-5-complet.html Info despre toate episoadele in: Wikipedia sau IMDB

Episodul 00: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 0 - The Christmas Wishing Tree

Episodul 01: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 1 - Believing

Episodul 02: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 2 - Hearts and Minds

Episodul 03: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 3 - Home Is Where The Heart Is

Episodul 04: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 4 - Open Hearts

Episodul 05: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 5 - My Heart Is Yours

Episodul 06: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 6 - Love And Marriage

Episodul 07: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 7 - Heart of the Matter

Episodul 08: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 8 - Weather the Storm

Episodul 09: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 9 - In My Dreams

Episodul 10: When Calls the Heart Sezon 5 Episod 10 - Close To My Heart

Info pagina oficiala: Hallmark Channel

]]>
admin Sat, 26 May 2018 01:42:45 +0200
Samson (2018) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/343-samson-2018-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/343-samson-2018-subtitrat-in-limba-romana.html După ce și-a pierdut dragostea vieții, un tânăr ebraic cu putere supranaturală îi apără pe popor, sacrificând totul pentru a răzbuna iubirea, poporul și Dumnezeul său.

]]>
admin Thu, 24 May 2018 10:00:22 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 5 Episodul 10 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/341-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-10-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/341-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-10-subtitrat-in-limba-romana.html Trei săptămâni după moartea lui Jack, Elizabeth, tulburată, se întreabă dacă ar trebui să rămână în oraș. Abigail îi oferă o scrisoare pe care Jack a scris-o pentru a fi citită în caz de moarte. Bill îi dă un cal de la Mounties, iar școala este redenumită în onoarea lui Jack. Elizabeth prezintă simptome ciudate, iar Abigail sugerează că este însărcinată.

]]>
admin Sat, 28 Apr 2018 13:41:05 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 5 Episodul 9 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/340-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-9-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/340-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-9-subtitrat-in-limba-romana.html Vaduva fostului partener al lui Lee sosește și îi dă lui Gowen șansa de a conduce o companie din nou; Elizabeth testează un nou student; locuitorii din Hope Valley conspiră să scoată o surpriză.

]]>
admin Wed, 25 Apr 2018 18:20:49 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 5 Episodul 8 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/338-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-8-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/338-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-8-subtitrat-in-limba-romana.html Bill este pus în pericol în timp ce transporta AJ pentru a face față procesului; Abigail încearcă să salveze orașul de la un investitor care va răni Hope Valley; Carson se confruntă cu o decizie; Elizabeth încearcă să reunească o mamă și un fiu.

]]>
admin Mon, 16 Apr 2018 02:12:48 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 5 Episodul 7 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/337-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-7-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/337-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-7-subtitrat-in-limba-romana.html Elizabeth îi atribuie studenților să urmeze liderii de afaceri din Hope Valley; Abigail și orașul primesc doi potențiali investitori pentru banca în faliment; iar viața lui Bill este întreruptă când AJ Foster sosește și se preda.

]]>
admin Mon, 09 Apr 2018 16:48:42 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 5 Episodul 6 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/336-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-6-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/336-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-6-subtitrat-in-limba-romana.html Relația lui Jack și Elizabeth este pusă la încercare. Pastorul Frank și Abigail iau o decizie cu privire la viitorul lor și Bill ajută o tânără să rezolve un mister.

]]>
admin Mon, 02 Apr 2018 16:56:37 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 5 Episodul 5 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/335-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-5-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/335-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-5-subtitrat-in-limba-romana.html Planul lui Jack și Elizabeth de a se căsători este pus în pericol și Bill are dificultăți în a transporta un prizonier.

]]>
admin Mon, 26 Mar 2018 11:58:24 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 5 Episodul 4 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/334-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-4-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/334-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-4-subtitrat-in-limba-romana.html Abigail trebuie să descopere cum să țină banca orașului pe linia de plutire. Între timp, Elizabeth se străduiește să înțeleagă ce îl tulbura pe unul dintre tinerii ei studenți. Rosemary se duce peste bord planificând nunta lui Jack și Elizabeth.

]]>
admin Wed, 21 Mar 2018 15:37:30 +0100
When Calls the Heart (2017) Sezonul 5 Episodul 3 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/333-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-3-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/333-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-3-subtitrat-in-limba-romana.html Jack se întoarce și el și Elizabeth încep să își planifice viitorul. Sparanghelii zboară între Carson și o nouă sosire. Elizabeth îi învață pe studenți ei diferența dintre fapte și speculații, iar orașul devine nervos când Lee nu poate retrage fonduri pentru a-și plăti angajații.

]]>
admin Tue, 13 Mar 2018 04:52:20 +0100
When Calls the Heart (2017) Sezonul 5 Episodul 2 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/332-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-2-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/332-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-2-subtitrat-in-limba-romana.html Elizabeth este mentorul Juliei, care constată că învățăturile sunt mai dificile decât le-a imaginat; Abigail trebuie să găsească o cale de a convinge calea ferată să-și construiască depozitul în Hope Valley.

]]>
admin Wed, 07 Mar 2018 01:55:34 +0100
When Calls the Heart (2017) Sezonul 5 Episodul 1 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/330-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-1-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/330-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-1-subtitrat-in-limba-romana.html Sora lui Elizabeth, Julie, vizitează Hope Valley în căutarea ei de a deveni o profesoara. Lee este făcut șerif în acțiune când Abigail și Bill părăsesc orașul pentru a depune mărturie în procesul lui Gowen. Carson are probleme cu un vânzător călător tonic.

]]>
admin Sat, 03 Mar 2018 13:24:13 +0100
When Calls the Heart (2017) Sezonul 5 Episodul 0 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/when-calls-the-heart-2014/328-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-0-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/when-calls-the-heart-2014/328-when-calls-the-heart-2017-sezonul-5-episodul-0-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.The.Heart.S05E00.The.Christmas.Wishing.Tree.720p subtitrat in limba romana

]]>
admin Sun, 25 Feb 2018 15:02:40 +0100
October Baby (2011) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/327-october-baby-2011-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/327-october-baby-2011-subtitrat-in-limba-romana.html Fiecare viață este frumoasă!

Pe măsură ce cortina se deschide, Hannah ezită să meargă pe scenă pentru debutul ei teatral în colegiu. Cu toate acestea, înainte de a-și putea exprima primele linii, Hannah - nescripată - se prăbușește în fața publicului uimit. După numeroase teste medicale, toate semnele indică un factor care stă la baza: nașterea dificilă a Hannei. Această revelație nu este nimic în comparație cu ceea ce ea învață apoi de la părinții săi: ea a fost de fapt adoptată ... după o încercare eșuată de avort. Copleșită, înfuriată și confuză, Hannah se întoarce la sprijinul lui Jason, cel mai mare prieten al ei. Încurajată de spiritul său aventuros, Hannah se alătură grupului său de prieteni pe o călătorie de primăvară în Spring Break, urcând într-o călătorie pentru a descoperi trecutul ei ascuns ... și pentru a găsi speranță pentru viitorul ei necunoscut.

În mijlocul călătoriei ei incredibile, Hannah constată că viața poate fi mult mai mult decât ceea ce ți-ai planificat.

"M-ai văzut înainte de a mă naște". Psalm 139:16.

]]>
admin Fri, 16 Feb 2018 15:18:45 +0100
I Am Gabriel (2012) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/326-i-am-gabriel-2012-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/326-i-am-gabriel-2012-subtitrat-in-limba-romana.html Promisiunea, Texas nu este un loc pentru a avea o familie. Nu plouă, întreprinderile nu reușesc și copiii abia așteaptă să crească și să se mute într-un alt oraș. Unii spun că orașul este blestemat. Dar când lucrurile se află în cea mai întunecată perioadă a lor, un copil misterios apare din nicăieri, cu nimic altceva decât hainele pe care le are și ceva ciudat sub braț. Copilul are un mesaj pentru oamenii Promisiunii, dar ei nu vor să asculte. Ei rămân orbi față de asemănările dintre decăderea poporului și cea a sufletelor lor. Confruntate cu problemele lor spirituale, oamenii transformă indignarea lor în furie. Cu toate acestea, copilul rămâne credincios mesajului său: nu există nici o speranță fără Hristos și poporul făgăduinței nu poate ieși decât din stagnarea și deteriorarea lor și începe să crească, menținând o comuniune onestă cu Tatăl.

]]>
admin Thu, 01 Feb 2018 15:12:33 +0100
All Saints (2017) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/325-all-saints-2017-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/325-all-saints-2017-subtitrat-in-limba-romana.html
Bazat pe adevărata poveste a lui Michael Spurlock (John Corbett), un om de afaceri transformat într-un pastor care are grijă de o mică biserică și de un grup de refugiați din Asia de Sud-Est.
]]>
admin Thu, 18 Jan 2018 22:00:46 +0100
Superbook (2013) Sezonul 2 Episodul 09 dublat in limba romana http://filmecrestineonline.com/desene-animate-crestine/323-superbook-2013-sezonul-2-episodul-09-dublat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/desene-animate-crestine/323-superbook-2013-sezonul-2-episodul-09-dublat-in-limba-romana.html Cartea Cartilor - Sezonul 2 (2013) Ep 09 - Noe si Arca

]]>
admin Fri, 17 Nov 2017 15:45:02 +0100
The Case for Christ (2017) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/316-the-case-for-christ-2017-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/316-the-case-for-christ-2017-subtitrat-in-limba-romana.html "Cartea" Cazul pentru Hristos "pune bazele dovezilor din care se poate ridica credința personală", a spus Strobel. "Filmul oferă povestea dramatică din spatele povestii unui om cu animozitate personală pentru creștinism care a folosit tehnici jurnalistice și juridice pentru a-și evalua afirmațiile. Cazul pentru Christos ia publicul pe o călătorie interesantă de la scepticism la credință. "

Filmul se bazează pe povestea adevărată a lui Lee și a lui Leslie Strobel, a cărei căsătorie se lupta puternic, pe măsură ce credința ei crescând sa ciocnit cu ateismul său determinat. Retelarea dramatică a călătoriei lor oferă inimă și atingere umană asupra cercetării aprofundate a lui Lee Strobel. CAZUL PENTRU HRISTOS este o poveste în mișcare care va inspira pe toți cei care o văd: credincioșii, cei care caută răspunsuri și chiar și cei pe care Lee Strobel a fost odată.

]]>
admin Fri, 22 Sep 2017 01:04:10 +0200
Final: The Rapture (2015) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/311-final-the-rapture-2015-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/311-final-the-rapture-2015-subtitrat-in-limba-romana.html Versiunea modernă a "Apocalipsei", ultima carte a Noului Testament. Patru non-credincioși; un american african, un asiatic, un ispanic și un om alb, vor experimenta un haos apocaliptic în diferite locuri: orașul Los Angeles, Tokyo, Buenos Aires și pe o insulă din Pacificul de Sud.

]]>
admin Tue, 12 Sep 2017 16:15:42 +0200
The Ron Clark Story (2006) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/309-the-ron-clark-story-2006-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/309-the-ron-clark-story-2006-subtitrat-in-limba-romana.html POVESTEA LUI RON CLARK
Un profesor pasionat și inovator care își părăsește orașul său natal pentru a preda într-una dintre cele mai dificile școli din Harlem. Dar, pentru a-și convinge studenții, Clark trebuie să folosească metode neconvenționale, inclusiv regulile sale de clasă, pentru ai conduce spre cel mai mare potențial.

]]>
admin Sun, 03 Sep 2017 23:58:31 +0200
Hardflip (2012) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/304-hardflip-2012-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/304-hardflip-2012-subtitrat-in-limba-romana.html Ce se întâmplă când viața ta ia o întorsătură de 180º?

Hardflip urmărește povestea lui Caleb, un skater tânăr al cărui mamă este bolnavă și tatăl absent l-au lăsat să ajungă pentru singura speranță pe care o are ... devenind un patinator sponsorizat. După ce a găsit o grămadă de scrisori vechi de dragoste, el a început să-l găsească pe tatăl pe care nu-l cunoștea niciodată și, în mod neașteptat, a început o călătorie pe care nu o putea aștepta niciodată. Această poveste explorează ce se întâmplă atunci când eliberăm mânia și durerea noastră și îi iertăm pe cei care ne-au rănit cel mai mult.

Această dramă de familie reală este înconjurată de secvențe de skateboarding, cu acțiuni, care includ top pro skaters, inclusiv Brian Sumner și legendarul creștin Hosoi.

Un ghid de discuții este acum disponibil pentru descărcare pentru Hardflip, vezi mai jos.

Download the Discussion Guide

]]>
admin Sat, 29 Jul 2017 02:50:25 +0200
The Appointment (1991) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/scurte/302-the-appointment-1991-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/scurte/302-the-appointment-1991-subtitrat-in-limba-romana.html O femeie care redă editorial anti-Dumnezeu primește un vizitator misterios cu un mesaj de la Domnul.

Această poveste prezintă o femeie care scrie editoriale anti-Dumnezeu. Într-o zi, un vizitator misterios vine în biroul ei cu un mesaj de la Domnul. El îi spune că pe 19 septembrie la ora 18:05 ea va muri. Este o farsă? Sau adevărul? Are opt zile de plecare ... și suspansul începe. Acest film oferă o prezentare puternică a Evangheliei și este foarte evanghelic!

]]>
admin Sun, 25 Jun 2017 03:07:48 +0200
The Pretender (1987) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/scurte/300-the-pretender-1987-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/scurte/300-the-pretender-1987-subtitrat-in-limba-romana.html Va funcționa programul lui Keith din nou?

Cum un tip lumesc de la liceu începe să se întâlnesc cu o fată creștină, fără să știe?

El devine ... pretendentul.

Acest film plin de umor arată cât de ușor este pentru oricine a pretinde a fi un creștin și oferă două principii cheie pentru întâlniri. De asemenea, veți vedea, un angajament adevărat față de Hristos, importanța uceniciei și determinarea de a fi martori!

]]>
admin Fri, 09 Jun 2017 02:11:02 +0200
The Shack (2017) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/299-the-shack-2017-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/299-the-shack-2017-subtitrat-in-limba-romana.html Bazat pe romanul cel mai bine vândut de la The New York Times, The Shack ne duce pe o călătorie spirituală ascendentă a unui tată.
După ce a suferit o tragedie familială, Mack Phillips [Sam Worthington] se strecoară într-o depresiune profundă, determinând-o să pună la îndoială credințele sale cele mai intime. După patru ani lungi de durere și în fața unei crize de credință, Philips primește o notă adresată ca "Papa", care este porecla soției sale pentru Dumnezeu.

Această scrisoare misterioasă îl îndemnă la o baracă abandonată în pustia Oregonului. În ciuda îndoielilor sale, Mack călătorește pană la baracă și întâlnește un trio enigmatic de străini condus de o femeie pe nume Papa [Octavia Spencer]. Prin această întâlnire, Mack găsește adevăruri importante care îi vor transforma înțelegerea tragediei și îi va schimba viața pentru totdeauna.

]]>
admin Sat, 27 May 2017 22:21:43 +0200
Hacksaw Ridge (2016) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/298-hacksaw-ridge-2016-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/298-hacksaw-ridge-2016-subtitrat-in-limba-romana.html Când ordinul a venit să se retragă, un om a rămas.
Un film inspirat, bazat pe adevărata poveste a medicului american din SUA, Desmond Doss, în timpul celor mai sângeroase bătălii din cel de-al doilea război mondial, bătălia de la Okinawa. Ca adventist și obiectiv al conștiinței de ziua a șaptea, colegii lui Doss nu credeau că ar fi un bun valoros. Dar când a avut cea mai mare importanță, a sacrificat totul pentru a salva cel puțin 75 dintre oamenii săi, câștigându-i o Medalie de Onoare. El a înfruntat gloanțe, grenade și lunetiști în timp ce evacua singur răniții din spatele liniilor inamice.

Atenție: Filmul conține secvențe grafice intense, prelungite, realiste, ale violenței de război, inclusiv imagini sângeroase.

]]>
admin Thu, 25 May 2017 01:08:03 +0200
Not Easily Broken (2009) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/297-not-easily-broken-2009-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/297-not-easily-broken-2009-subtitrat-in-limba-romana.html Calea iubirii adevărate nu merge niciodată fără probleme

Întreabă-l pe Dave și pe Clarice Johnson. După mulți ani de căsătorie, afecțiunea lor unul pentru altul este grav testată de viață.

În urma unui accident de mașină care împiedică temporar Clarice, cuplul trebuie să se confrunte cu ispite fizice, presiuni financiare și provocări emoționale care le amenință iubirea unul pentru celălalt. În cele din urmă, ei trebuie să stabilească dacă juramintele lor sunt ușor de rupt în acest film subțire, bazat pe romanul inspirat de cel mai bine vândut T. Jakes.

]]>
admin Wed, 10 May 2017 23:31:16 +0200
Hoovey (2015) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/295-hoovey-2015-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/295-hoovey-2015-subtitrat-in-limba-romana.html HOOVEY este povestea inspirată și adevărată a unei familii de baschet din Midwestern, care, cu ajutorul lui Dumnezeu, a rămas în joc și a câștigat. Cand jucatorul de baschet de liceu Eric "Hoovey" Elliott se prabuseste pe teren, medicii descopera o tumoare care ameninta viata creierului. Hoovey va supraviețui chirurgiei cu risc crescut, dar cu ce cost? Poate el să revină să meargă, să citească, chiar să vadă clar? Drumul este lung, iar facturile medicale copleșitoare amenință să anuleze tot ceea ce părinții lui, Jeff și Ruth, i-au luat o viață pentru a le construi.

HOOVEY este inspirat de povestea adevărată a revigorării reale a unei familii uimitoare, bazată pe cartea "Rebounding From Door's Death", scrisă de Jeff Elliott.

]]>
admin Mon, 01 May 2017 11:23:17 +0200
Old Fashioned (2014) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/294-old-fashioned-2014-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/294-old-fashioned-2014-subtitrat-in-limba-romana.html Cavaleria iși revine.

O dramă romantică, OLD FASHIONED , se bazează pe Clay Walsh, un fost frate care renunță la chefuri și conduce acum un magazin de antichități într-un mic oraș de colegiu din Midwestern. Acolo, el a devenit notoriu pentru teoriile sale înalte și învechite de dragoste și romantism.

Atunci când Amber Hewson, o femeie tânără liberă cu un suflet neliniștit, intră în zonă și închiriază un apartament deasupra magazinului său, se trezește în mod surprinzător de ideile sale nobile, care sunt noi și interesante pentru ea. Iar Clay, deși încearcă să lupte și să nege, nu poate rezista să fie atrasă de îmbrățișarea ei spontană și pasională a vieții.

În cele din urmă, Clay trebuie să iasă din spatele teoriei sale relaționale, iar Amber trebuie să-și depășească temerile și rănile profunde, între timp cei doi, încearcă imposibilul: un cortegiu „de modă veche“, în America contemporană.

]]>
admin Sun, 30 Apr 2017 14:58:43 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Complet http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/292-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-complet.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/292-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-complet.html Info despre toate episoadele in: Wikipedia sau IMDB

Episodul 00: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 0 - When Calls the Heart Christmas - engleza

Episodul 00: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 0 - When Calls the Heart Christmas - romana

Episodul 01: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 1 - Words from the Heart - engleza

Episodul 01: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 1 - Words from the Heart - romana

Episodul 02: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 2 - Heart of Truth - engleza

Episodul 02: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 2 - Heart of Truth - romana

Episodul 03: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 3 - The Heart of the Community - engleza

Episodul 03: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 3 - The Heart of the Community - romana

Episodul 04: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 4 - Change of Heart - engleza

Episodul 04: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 4 - Change of Heart - romana

Episodul 05: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 5 - Heart of a Teacher - engleza

Episodul 05: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 5 - Heart of a Teacher - romana

Episodul 06: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 6 - My Heart Will Go On - engleza

Episodul 06: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 6 - My Heart Will Go On - romana

Episodul 07: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 7 - Healing Heart - engleza

Episodul 07: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 7 - Healing Heart - romana

Episodul 08: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 8 - Courageous Hearts - engleza

Episodul 08: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 8 - Courageous Hearts - romana

Episodul 09: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 9 - Heart of a Secret - engleza

Episodul 09: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 9 - Heart of a Secret - romana

Episodul 10: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 10 - Heart of a Fighter - engleza

Episodul 10: When Calls the Heart Sezon 4 Episod 10 - Heart of a Fighter - romana

Info pagina oficiala: Hallmark Channel

]]>
admin Thu, 27 Apr 2017 23:07:41 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 10 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/293-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-10-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/293-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-10-subtitrat-in-limba-romana.html When Calls the Heart - 04x10 - Heart of a Fighter

When.Calls.the.Heart.S04E10.Heart.of.a.Fighter.720p romanian subtitle.

Orașul se adună în jurul lui Abigail, pe măsură ce Cody se luptă pentru viața sa; Carson se împacă cu trecutul său și primește o șansă de răscumpărare.

]]>
admin Thu, 27 Apr 2017 23:03:04 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 10 subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/291-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-10-subtitrat-in-limba-engleza.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/291-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-10-subtitrat-in-limba-engleza.html When Calls the Heart - 04x10 - Heart of a Fighter

When.Calls.the.Heart.S04E10.Heart.of.a.Fighter.720p english subtitle.

The town gathers around Abigail as Cody fights for his life; Carson comes to terms with his past and gets a chance at redemption.

]]>
admin Wed, 26 Apr 2017 17:03:31 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 9 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/290-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-9-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/290-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-9-subtitrat-in-limba-romana.html When Calls the Heart - 04x09 - Heart of a Secret

When.Calls.the.Heart.S04E09.Heart.of.a.Secret.720p romanian subtitle.

Elizabeth o ia pe Opal în timp ce părinții ei sunt plecați; Un nou venit la Hope Valley are o oarecare perspectivă asupra trecutului misterios al lui Carson Shepherd; O schimbare improbabilă a evenimentelor îl pune pe Cody în pericol.

]]>
admin Sat, 22 Apr 2017 02:37:55 +0200
Pamela's Prayer (1998) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/289-pamelas-prayer-1998-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/289-pamelas-prayer-1998-subtitrat-in-limba-romana.html Da, părea nedrept ... până în ziua în care sa căsătorit.

Rugăciunea lui Pamela este povestea unui tată credincios, a unei fiice ascultătoare și a suveranității lui Dumnezeu. Credința este realizată ... și puritatea ridicată la nivel înalt.

Această filmografie prezintă povestea unică a lui Pamela Bucklin de la nașterea sa în 1969 până la nunta ei din 1991.

Mama ei a murit în ziua în care sa născut. Tatăl ei ia învățat o anumită perspectivă asupra purității și căsătoriei. Toți prietenii ei se întâlneau, Pamela nu. A fost greu. Părea atât de nedrept încât tatăl ei insista asupra unui nivel atât de mare de puritate. Nu a înțeles ... până în ziua în care sa căsătorit.

]]>
admin Thu, 20 Apr 2017 14:38:25 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 9 subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/288-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-9-subtitrat-in-limba-engleza.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/288-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-9-subtitrat-in-limba-engleza.html When Calls the Heart - 04x09 - Heart of a Secret

When.Calls.the.Heart.S04E09.Heart.of.a.Secret.720p english subtitle.

Elizabeth takes Opal in while her parents are away; a newcomer to Hope Valley has some insight into Carson Shepherd’s mysterious past; an unlikely turn of events puts Cody in harm’s way.

]]>
admin Tue, 18 Apr 2017 21:14:02 +0200
Heart Of Country (2013) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/287-heart-of-country-2013-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/287-heart-of-country-2013-subtitrat-in-limba-romana.html Uneori, pentru a merge mai departe, trebuie să ne întoarcem.
Cea mai tare tanară superstar de muzica country, Jana Kramer, joacă rolul principal în această poveste romantică. Când soțul ei este arestat, cântăreața Faith Carraday (Kramer) se întoarce la rădăcinile ei din sud la familia ei. Printre domeniile frumoase rurale Carolina de Nord, Faith va încerca să reconstruiască viața ei,  căsătoria ei și credința ei în ea.

]]>
admin Tue, 18 Apr 2017 16:24:45 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 8 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/286-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-8-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/286-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-8-subtitrat-in-limba-romana.html When Calls the Heart - 04x08 - Courageous Hearts

When.Calls.the.Heart.S04E08.Courageous.Hearts.720p romanian subtitle.

Tensiunea dintre Elizabeth și noii ei studenți continuă. Între timp, Lee și Rosemary lupta cu Rosemary să învățe să conducă, și Abigail se luptă să dețină cafeneaua împreună între timp ce comisarul de la calea ferată prosperă.

]]>
admin Mon, 17 Apr 2017 14:36:27 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 8 subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/285-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-8-subtitrat-in-limba-engleza.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/285-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-8-subtitrat-in-limba-engleza.html When Calls the Heart - 04x08 - Courageous Hearts

When.Calls.the.Heart.S04E08.Courageous.Hearts.720p english subtitle.

Tension between Elizabeth and her new students continues. Meanwhile Lee and Rosemary fight about Rosemary learning to drive, and Abigail struggles to hold the cafe together while the railroad’s commissary thrives

]]>
admin Tue, 11 Apr 2017 14:41:08 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 7 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/284-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-7-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/284-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-7-subtitrat-in-limba-romana.html When Calls the Heart - 04x07 - Healing Heart

When.Calls.the.Heart.S04E07.Healing.Heart.720p romanian subtitle.

Elizabeth are probleme în clasa ei, când Nepoții lui Ray Wyatt vin la clasa ei și intimida alți studenți. Între timp - Lee își pierde vocea și Rosemary trebuie sa vorbeasca pentru el.

]]>
admin Mon, 10 Apr 2017 02:28:43 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 6 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/283-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-6-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/283-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-6-subtitrat-in-limba-romana.html When Calls the Heart - 04x06 - My Heart Will Go On

When.Calls.the.Heart.S04E06.My.Heart.Will.Go.On.720p romanian subtitle.

După moartea unui prieten, Jack face unele alegeri de viață dificile, care ar putea afecta viața lui Elizabeth.

]]>
admin Sun, 09 Apr 2017 14:21:22 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 5 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/282-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-5-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/282-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-5-subtitrat-in-limba-romana.html When Calls the Heart - 04x05 - Heart of a Teacher

When.Calls.the.Heart.S04E05.Heart.of.a.Teacher.720p romanian subtitle.

Elizabeth luptă să iși ștergă numele ei și să îsi ia slujba înapoi; Jack primeste niște vești tulburătoare; Wyatt și calea ferată continuă să facă probleme pentru Hope Valley; copiii trebuie să se confrunte cu o învățătoare nouă severă.

]]>
admin Wed, 05 Apr 2017 17:01:24 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 7 subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/281-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-7-subtitrat-in-limba-engleza.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/281-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-7-subtitrat-in-limba-engleza.html When Calls the Heart - 04x07 - Healing Heart

When.Calls.the.Heart.S04E07.Healing.Heart.720p english subtitle.

Elizabeth has problems in her classroom when the nephews of Ray Wyatt come to her class and bully other students. Meanwhile - Lee loses his voice and Rosemary does the talking for him. Also, Bill finds AJ Foster, and Ray Wyatt opens a commissary and steals business from Abigail’s cafe.

]]>
admin Wed, 05 Apr 2017 10:43:45 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 4 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/280-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-4-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/280-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-4-subtitrat-in-limba-romana.html When Calls the Heart - 04x04 - Change of Heart

When.Calls.the.Heart.S04E04.Change.of.Heart.720p romanian subtitle.

Elizabeth se lupta cu dureri de creștere la școală; un vechi prieten vine să viziteze pe Jack; mandatului lui Abigail ca primar este amenințat; Rosemary joacă pețitor.

]]>
admin Sat, 01 Apr 2017 22:58:33 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 6 subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/279-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-6-subtitrat-in-limba-engleza.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/279-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-6-subtitrat-in-limba-engleza.html When Calls the Heart - 04x06 - My Heart Will Go On

When.Calls.the.Heart.S04E06.My.Heart.Will.Go.On.720p english subtitle.

After the death of a friend, Jack makes some difficult life choices that may affect Elizabeth as well.

]]>
admin Tue, 28 Mar 2017 07:29:59 +0200
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 5 subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/278-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-5-subtitrat-in-limba-engleza.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/278-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-5-subtitrat-in-limba-engleza.html When Calls the Heart - 04x05 - Heart of a Teacher

When.Calls.the.Heart.S04E05.Heart.of.a.Teacher.720p english subtitle.

Elizabeth fights to clear her name and get her job back; Jack gets some troubling news; Wyatt and the railroad continue to make problems for Hope Valley; the children have to deal with a stern new schoolteacher.

]]>
admin Thu, 23 Mar 2017 00:48:40 +0100
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 3 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/277-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-3-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/277-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-3-subtitrat-in-limba-romana.html When Calls the Heart - 04x03 - The Heart of the Community.hdtv.x264

When.Calls.the.Heart.S04E03.The.Heart.of.the.Community.720p subtitrat in limba romana

Pentru a strange bani pentru noi rechizite, Elizabeth si copiii fac un carnaval. Dar pentru Phillip, noul copil din clasa lui Elizabeth, carnavalul ii aduce o nouă lumină și sperantă in relația sa cu tatăl său.

]]>
admin Wed, 22 Mar 2017 20:06:51 +0100
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 4 subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/276-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-4-subtitrat-in-limba-engleza.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/276-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-4-subtitrat-in-limba-engleza.html When Calls the Heart - 04x04 - Change of Heart

When.Calls.the.Heart.S04E04.Change.of.Heart.720p english subtitle.

Elizabeth struggles with growing pains at the school; an old friend comes to visit Jack; Abigail’s tenure as mayor is threatened; Rosemary plays matchmaker.

]]>
admin Wed, 15 Mar 2017 08:55:45 +0100
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 2 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/275-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-2-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/275-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-2-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.the.Heart.S04E02.Heart.of.Truth.720p subtitrat in limba romana

Când Robert spune o minciună că a vazut un urs, devine un erou in oraș, Elizabeth vrea să se convingă daca e adevărat ce spune el.

]]>
admin Sat, 11 Mar 2017 14:46:38 +0100
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 3 subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/274-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-3-subtitrat-in-limba-engleza.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/274-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-3-subtitrat-in-limba-engleza.html When Calls the Heart - 04x03 - The Heart of the Community.hdtv.x264

When.Calls.the.Heart.S04E03.The.Heart.of.the.Community.720p english subtitle

To raise money for new school supplies, Elizabeth and the kids throw a carnival. But for Phillip, the new kid in Elizabeth’s classroom, the carnival sheds new light, and possibly even hope, on his relationship with his distant father.

]]>
admin Wed, 08 Mar 2017 23:30:32 +0100
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 2 subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/273-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-2-subtitrat-in-limba-engleza.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/273-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-2-subtitrat-in-limba-engleza.html When.Calls.the.Heart.S04E02.Heart.of.Truth.720p english subtitle

When Robert tells a lie about seeing a bear and becomes a town hero, Elizabeth has to coax the truth from him.

]]>
admin Mon, 06 Mar 2017 01:48:54 +0100
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 1 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/272-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-1-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/272-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-1-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.the.Heart.S04E01.Words.from.the.Heart.720p

Elizabeth și Jack antreneaza copii în baseball, Elizabeth se lupta pentru a ajuta un băiat tânăr sa se impace cu un prejudiciu vechi, Abigail preia îndatoririle ei ca primar și se pare că aproape toată lumea în Hope Valley vrea atenție. Pacific Railroad Național vrea să ruleze o nouă rută prin Hope Valley, dar nu toți locuitorii sunt convinși că este în interesul fiecăruia și o dezbatere aprinsă incepe.

]]>
admin Mon, 06 Mar 2017 01:18:36 +0100
When Calls the Heart (2017) Sezonul 4 Episodul 1 subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/271-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-1-subtitrat-in-limba-engleza.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/271-when-calls-the-heart-2017-sezonul-4-episodul-1-subtitrat-in-limba-engleza.html When.Calls.the.Heart.S04E01.Words.from.the.Heart.720p

Elizabeth și Jack antreneaza copii în baseball, Elizabeth se lupta pentru a ajuta un băiat tânăr sa se impace cu un prejudiciu vechi, Abigail preia îndatoririle ei ca primar și se pare că aproape toată lumea în Hope Valley vrea atenție. Pacific Railroad Național vrea să ruleze o nouă rută prin Hope Valley, dar nu toți locuitorii sunt convinși că este în interesul fiecăruia și o dezbatere aprinsă incepe.

]]>
admin Tue, 28 Feb 2017 14:31:38 +0100
I'm Not Ashamed (2016) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/270-im-not-ashamed-2016-subtitrat-in-limba-romana-online.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/270-im-not-ashamed-2016-subtitrat-in-limba-romana-online.html
Povestea lui Rachel Joy Scott
I’m Not Ashamed - pe 20 aprilie 1999, la Liceul Columbine, doi băieți adolescenți au intrat in liceu cu pistoale și bombe artizanale de planificare pentru a ucide sute de colegii ai lor.

Primul elev care a murit a fost Rachel Joy Scott. Ea mânca masa de prânz în curtea din afară, atunci când ea a fost împușcata de mai multe ori. Ucigașii o știa pe Rachel. Ei au fost împreună în clasă cu ea, și Rachel a împărtășit credința în Isus cu ei. Momente înainte de moartea ei, au batjocorito, "Inca mai crezi în Dumnezeul tău?" Cu un pistol la capul ei, ea a răspuns: "Știi că da."

"Eu nu sunt Rușinat" este povestea lui Rachel din propriile ei cuvinte. Extrase direct din scrierile sale, descoperim speranța în această tragedie. Noi găsim povestea unui student care a arătat compasiune radicală pentru răniții și neobservațiEste povestea adevărată a unei fete care nu ia fost rușine să împărtășească dragostea lui Isus celor din jurul ei, chiar ucigașilor ei.
]]>
admin Sun, 26 Feb 2017 15:06:56 +0100
Jesus He Lived Among Us (2011) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/desene-animate-crestine/269-jesus-he-lived-among-us-2011-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/desene-animate-crestine/269-jesus-he-lived-among-us-2011-subtitrat-in-limba-romana.html De la Vocea Martirilor repovestirea dramatică, animată a vieții lui Isus Hristos, așa cum se vede prin ochii ultimului apostol rămas în viață, Ioan.

]]>
admin Thu, 16 Feb 2017 20:30:17 +0100
Priceless (2016) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/268-priceless-2016-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/268-priceless-2016-subtitrat-in-limba-romana.html James Stevenson (Joel Smallbone), care la un moment dat a fost un om bun, cu o viață mare - dar acest lucru sa schimbat drastic. După moartea tragică a soției sale și pierderea custodiei fetiței sale, James se află acum la cea mai întunecată intersecție a vieții sale. Furios, disperat și incapabil să dețină un loc de muncă stabil, el este de acord să conducă un camion cutie pentru bani - fără întrebări. Dar, atunci când descoperă ceea ce este livrarea, James se confruntă cu o alegere de viață care îl schimbă. Poate iubirea, puterea și credințaredefinească trecutul și să schimbe viitorului său? Acest erou improbabil trebuie să riște totul, să confrunte forțele care se opun cu el, și în cele din urmă să descopere viața care a fost destinat să trăiască.

* Material tematic matur care implică traficul de ființe umane și ceva violență.

]]>
admin Tue, 14 Feb 2017 14:55:42 +0100
The Way Home (2010) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/267-the-way-home-2010-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/267-the-way-home-2010-subtitrat-in-limba-romana.html Un copil dispărut. O familie în criză. O credință testată.

În cel mai întunecat ceas al lor, Dumnezeu dă speranță.

Dean Cain (Randy Simpkins), un soț și un tată împărțit între cerințele de muncă și de familie. Soția sa ii cere să aibe grijă de fiul lor doi ani, Joe pentru câteva minute, el devine distras de muncă și când se întoarce, Joe este plecat.

El și soția lui caută cu disperare pe fiul lor dispărut. Dar pe măsură ce teama crește, comunitatea răspunde. Sute de fani se unesc în spatele familiei într-o călătorie spirituală puternică, care va testa dragostea, credința cuplului și care schimbă pentru totdeauna o comunitate.

]]>
admin Fri, 10 Feb 2017 17:08:49 +0100
The Second Chance (2006) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/265-the-second-chance-2006-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/265-the-second-chance-2006-subtitrat-in-limba-romana.html Aceeași credință. Același oraș. Lumi diferite.

Ethan Jenkins și Jake Sander sunt doi pastori ai bisericii a cărei pasiune este centrată în același Dumnezeu, pana aici vin asemănările. Ambi lucrează la nivel social îndepărtati unul de altul. Ethan este un om alb bogat, care lucrează confortabil în lucrarea sa muzicală într-o biserică numită The Rock. Între timp, Jake este un afroamerican ce lucreaza pe străzile din cele mai dure suburbii, care se ocupă cu bandele, mame adolescente și dependenți de droguri. In mod neasteptat ambi sunt trimisi pentru a lucra într-una dintre cele mai dure cartiere din oraș, fiind forțați să lucreze împreună. Ethan găsește și cunoaște o altă lume, necunoscută pentru el, în care el descoperă că nu există nici o limită între străzi și sanctuar ... biserica este strada. Lupta apare între cei doi oameni care încercau să dărâme prejudecățile care îi despart, o situație care îi împiedică să își împărtășesc credința în mod corespunzător.

]]>
admin Sun, 29 Jan 2017 14:42:48 +0100
One Night with the King (2006) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/264-one-night-with-the-king-2006-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/264-one-night-with-the-king-2006-subtitrat-in-limba-romana.html "O noapte cu regele" este o epopee zdrobitoare despre Hadassah, tânăra evreu care devine Estera, regina Persiei.


În ciuda poziției sale, viața Hadassah este în pericol, deoarece statul a decretat că toți evreii vor fi omorâți. Sfidând avertismentele să rămână tăcută, cu toate acestea, Hadassah luptă pentru a salva poporul ei, chiar și în timp ce caută să câștige inima regelui, în această poveste interesantă și inspirație despre destin.
]]>
admin Thu, 26 Jan 2017 04:15:28 +0100
Solomon and Sheba (1959) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/263-solomon-and-sheba-1959-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/263-solomon-and-sheba-1959-subtitrat-in-limba-romana.html Iată! Povestea de dragoste a veacurilor!

Când regele David era in varsta (Finlay Currie) are o viziune de la Dumnezeu, spunându-i că Solomon ar trebui să fie ca conducător al copiilor lui Israel, David asculta de cuvântul Său. Acest lucru înfurie pe fratele lui, Adonia (George Sanders), ce amenință să smulgă tronul de la fratele său mai mic.

Israelul prosperă sub domnia regelui înțelept, iar succesul său creează neplăcerii puternice printre regatele din regiune. Faraonul conspiră cu Seba (Gina Lollobrigida) că ea ar putea sa invingă pe Solomon cu farmecul ei, si să-l distrugă. Solomon este orbit de frumusetea reginei și cade sub dominația ei repede.

După cum atenția regelui este întorsă de la Domnul, bunăstarea poporului său începe să se deterioreze. Domnul își exprimă nemulțumirea în sfârșit cu atmosfera predominantă de desfrâul lui prin distrugerea Templul. Solomon invață din greșeala lui, Seba decide să se convertească la iudaism.

]]>
admin Tue, 24 Jan 2017 21:32:51 +0100
When the Game Stands Tall (2014) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/262-when-the-game-stands-tall-2014-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/262-when-the-game-stands-tall-2014-subtitrat-in-limba-romana.html Inspirat de o poveste adevărată

Inspirat de adevarata poveste remarcabila a jucatorilor Spartani de la liceul "De La Salle" și antrenorul vizionar Bob Ladouceur (Jim Caviezel), care a condus o echipă de fotbal de liceu la 12 sezoane neînvinsă, cea mai lunga linie câștigătoare din istoria sportului american, prin concentrarea lui inflexibilă asupra caracterului autoconstructiv, credință, responsabilitate și angajament. În acest sens, el a creat una dintre cele mai mari dinastii de fotbal din țară.

]]>
admin Mon, 16 Jan 2017 20:17:47 +0100
Hidden Places (2006) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/261-hidden-places-2006-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/261-hidden-places-2006-subtitrat-in-limba-romana.html Bazat pe romanul premiat de cel mai bun vanzator crestin Lynn Austin.

Vaduva cu doi copii, începe să-și piardă credința, Eliza Wyatt (nominalizat la premiile Emmy din Sydney Penny) trebuie să adune recolta înainte ca banca sa ii ia casa familiei ei. Doar atunci când lucrurile nu pot fi mai rele, soarta ii aduce speranța sub forma de Gabe Harper (Jason Gedrick de Windfall), un frumos veteran. Împreună, Eliza și Gabe depășesc cotele pentru a salva Wyatt Orchard cu ajutorul încăpățânat a lui tanti Batty (castigatore al premiului Oscar Shirley Jones).

Locuri ascunse este o poveste triumfătoare a credinței, de familie și de angajament.

]]>
admin Sat, 14 Jan 2017 19:56:23 +0100
When Calls the Heart (2016) Sezonul 4 Episodul 0 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/259-when-calls-the-heart-2016-sezonul-4-episodul-0-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/259-when-calls-the-heart-2016-sezonul-4-episodul-0-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.the.Heart.S04E00.When.Calls.the.Heart.Christmas subtitrat

Un negustor ambulant intrigant vine la Hope Valley care vinde marfa lui și locuitorii orașului învățându-i lecții valoroase despre bucurie și dăruire. Iar atunci când locuitorii orașului isi dau seama că coloniștii recenți strămutați în zonă nu vor avea un Crăciun propriu-zis, ei vin împreună pentru a crea o sărbătoare specială - inclusiv o prezentare a nașterii lui Isus cu elevii din sat.

]]>
admin Tue, 03 Jan 2017 17:22:36 +0100
When Calls the Heart (2016) Sezonul 4 Episodul 0 subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/258-when-calls-the-heart-2016-sezonul-4-episodul-0-subtitrat-in-limba-engleza-when-calls-the-heart-christmas.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/258-when-calls-the-heart-2016-sezonul-4-episodul-0-subtitrat-in-limba-engleza-when-calls-the-heart-christmas.html When.Calls.the.Heart.S04E00.When.Calls.the.Heart.Christmas

]]>
admin Fri, 30 Dec 2016 16:05:34 +0100
What Would Jesus Do - The Journey Continues (2015) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/257-what-would-jesus-do-the-journey-continues-2015-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/257-what-would-jesus-do-the-journey-continues-2015-subtitrat-in-limba-romana.html Legat printr-o promisiune făcută mamei sale pe patul de moarte, un pastor caută să conducă nestatornic fratele său pușcăriaș la Hristos pe măsură ce lucrează împreună pentru renovarea unei biserici dărăpănată.
Dar, când un om disperat fură biserica sub amenințarea armei, sacrificiul unui frate și niște seturi de evenimente pun în mișcare lucrurile, care duc pastorul la pistolar și comunitatea într-o călătorie improbabilă de credință și de răscumpărare.

]]>
admin Thu, 29 Dec 2016 19:36:15 +0100
The Color of Rain (2014) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/235-the-color-of-rain-2014-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/235-the-color-of-rain-2014-subtitrat-in-limba-romana.html Modul în care cele două familii au găsit credință, speranță și iubire în mijlocul tragediei.


Atunci când Gina Kell își pierde soțul ei în ziua de Crăciun, ea găsește în curând un spirit înrudit într-un alt părinte la școală unde studiază copiii ei, Michael Spehn care-și pierde soția sa, în același timp. Pe măsură ce se ajuta reciproc, deși copiii lor încă mai au resentimente, ei se apropie mai mult și se îndrăgostesc. Cu toate acestea, familia și prietenii îi determină pe aceștia să se întrebe dacă a fi împreună este o idee bună. Ei sunt forțați să se întrebe dacă noua lor iubire gasită este suficientă de puternică pentru a depăși durerea din jurul ambelor familii sau dacă este pur și simplu prea devreme să meargă in continuare.
]]>
admin Thu, 08 Dec 2016 11:06:06 +0100
The Woodcarver (2012) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/255-the-woodcarver-2012-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/255-the-woodcarver-2012-subtitrat-in-limba-romana.html Repunerea credinței lor în Dumnezeu și în viață.

Matthew Stevenson este un copil cu probleme dintr-o familie destrămată. Când vandalizează biserica locală pentru ca se răzbune pe părinții lui, Matei trebuie să repare daunele aduse bisericii pentru a evita acuzații penale. În timp ce lucrează la biserică, întâlnește pe Ernest (John Ratzenberger), un sculptor în lemn desavarsit care a creat complicate decorațiuni din lemn pe care Matei le-a distrus. Ernest devene un pustnic, dar fără tragere de inimă iese din izolare pentru a ajuta la repararea bisericii. Acum Ernest și Matei trebuie să lucreze împreună pentru a păstra frumoasa biserică veche, și de-a lungul drumului, vor reuși să restabilească credința lor în Dumnezeu și în viață.

]]>
admin Tue, 29 Nov 2016 01:25:13 +0100
What Would Jesus Do? (2010) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/254-what-would-jesus-do-2010-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/254-what-would-jesus-do-2010-subtitrat-in-limba-romana.html În situația ta de zi cu zi ... ce ar face Isus?

Atunci când Raymond, California, trece prin vremuri grele, pastorul Henry Maxwell se luptă pentru supraviețuirea congregației. Dar, Alex York, politician vrea să aducă înapoi prosperitate --- prin construirea unui cazinou.

Atunci când un hoinar aduce motive pentru săraci, Henry și cinci membri ai bisericii decid să aplice preceptele lui Hristos. Exemplul lor va convinge locuitorii orașului să aleagă moralitate peste bani?

]]>
admin Fri, 18 Nov 2016 10:51:37 +0100
A Matter of Faith (2014) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/253-a-matter-of-faith-2014-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/253-a-matter-of-faith-2014-subtitrat-in-limba-romana.html O fată creștină, Rachel Whitaker (Jordan Trovillion) merge la facultate în anul întâi și începe să fie influențată de un profesor de biologie popular (Harry Anderson), care ne învață evoluția este răspunsul la originile vieții. Atunci când tatăl lui Rachel, Stephen Whitaker (Jay Pickett) simte ceva în schimbare cu fiica lui, el începe să examineze situația și ceea ce el descoperă îl prinde complet cu garda jos. Acum, foarte preocupat de Rachel derivă departe de credința ei creștină, el încearcă să facă ceva în legătură cu asta!

]]>
admin Sat, 12 Nov 2016 21:11:08 +0100
Moses (1995) subtitrat in limba romana - vol. 03 http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/250-moses-1995-subtitrat-in-limba-romana-vol-03.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/250-moses-1995-subtitrat-in-limba-romana-vol-03.html După ce a fost găsit într-un coș de o prințesă egipteană a familiei regale, Moise, un băiat evreu, va trăi ani de zile se bucurandu-se de luxul și privilegiile curții faraonilor. Dar, când afla originea lui, fuge din Egipt pentru a evita persecuția, dar mai târziu se întoarce din cauza comenzii de la Dumnezeu, pentru ca el să salveze pe copiii lui Israel din sclavie. Când ajunge la Faraon, el refuză sa lase pe popor sa plece, atunci Dumnezeu declanșează plăgi teribile asupra egiptenilor până cand Faraon este de acord. Dumnezeu desparte marea rosie pentru Moise și scăparea copiilor lui Israel. Dar provocările lui Moise nu sunt terminate, deoarece el trebuie să se confrunte cu 40 de ani în desert și să aducă cele zece porunci ale lui Dumnezeu pentru popor.

]]>
admin Thu, 03 Nov 2016 14:13:56 +0100
God on Trial (2008) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/249-god-on-trial-2008-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/249-god-on-trial-2008-subtitrat-in-limba-romana.html În tradiția iudaică se obișnuiește să se discute despre Dumnezeu, un grup de prizonieri evrei la Auschwitz decid să pună pe Dumnezeu în discuție.

]]>
admin Tue, 25 Oct 2016 01:22:17 +0200
Incondicional (2012) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/248-incondicional-2012-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/248-incondicional-2012-subtitrat-in-limba-romana.html Samantha Crawford trăiește o viață de poveste: ea este căsătorită și fericită, ea trăiește într-o fermă unde își ține calul ei iubit.


Când soțul ei Billy este ucis într-un act de violență fără sens, Sam își pierde credința și voința ei de a trăi. Dar, o întâlnire cu doi copii conduce la o reuniune cu Joe, prietenul ei cel mai vechi.

Sam observă pe "Papa" Joe care îngrijește și iubește pe copiii din zona sa cu puține resurse, ea începe să realizeze că circumstanțele din viață nu conteaziă, dragostea lui Dumnezeu întotdeauna ajunge la noi.

]]>
admin Wed, 05 Oct 2016 00:02:57 +0200
Online (2013) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/247-online-2013-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/247-online-2013-subtitrat-in-limba-romana.html Tentația este doar la un clic distanță.

John Wilde este un om fericit si căsătorit, care este pe cale să se confrunte cu cea mai mare provocare a vieții sale. Târziu într-o noapte, John se conectează la un site de socializare pe internet și re-face legătura cu vechia sa flacără din liceu, Adrianna. Ceea ce începe ca un inofensiv "Bună ziua" escaladeaza rapid într-o reaprindere romantică din trecut. Sfâșiat între viața pe care a imaginat o dată cu Adrianna și viața pe care o are acum, clădită cu soția sa Maria, John descoperă în curând că există consecințe grave pentru deciziile pe care le-a făcut. Acum, John trebuie să încerce să găsească drumul înapoi la Dumnezeu și de a obține pe o cale spre iertare de la Maria de la Dumnezeu și iestare lui însuși.

]]>
admin Wed, 28 Sep 2016 20:09:00 +0200
Faith Like Potatoes (2006) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/246-faith-like-potatoes-2006-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/246-faith-like-potatoes-2006-subtitrat-in-limba-romana.html Semințele pentru o mare minune nu se află în dificultate, dar nici nu sunt imposibile în dificultate.

 

Faith Like Potatoes este o poveste de inspirație adevărată a unui fermier sud-african accidentat, Angus Buchan, și este situat în dealurile turbulente din Midlands KZN.

Faith Like Potatoes, a câștigat premiul publicului la Festivalul de Film Sabaoth 2006 International si cel mai bun la Mumbai Feature Festival Internațional FICTS din 2006.
Faith Like Potatoes este una dintre cele mai mari incasari top 5 comunicatelor de teatru interne din istoria filmului din Africa de Sud.
]]>
admin Sat, 24 Sep 2016 15:06:44 +0200
The Perfect Wave (2014) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/245-the-perfect-wave-2014-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/245-the-perfect-wave-2014-subtitrat-in-limba-romana.html "The Wave Perfect" este povestea adevărată a lui Ian McCormack, care a crescut practicând surfing in apele din Noua Zeelandă. Dorind să se scufunde mai adânc, Ian se stabilește pe un drum cu cel mai bun prieten al lui, care ii va schimba viața căutând valul perfect. Călătorind prin Australia, Asia de Sud-Est, și Africa întâlnește pe Annabel, un suflet extraordinar și pereche, abandonează prietenul său pentru o nouă căutare de dragoste și extaz. Gelozia preia dragostea lor. Relația se rupe din propriul său suflet, Ian o urmărește la o insulă paradis pentru a o câștiga înapoi.

]]>
admin Wed, 14 Sep 2016 13:23:58 +0200
God's Not Dead 2 (2016) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/193-gods-not-dead-2-2016-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/193-gods-not-dead-2-2016-subtitrat-in-limba-romana.html Doar atunci când ai crezut că bătălia a fost câștigată ...
În timp ce primul film "Dumnezeu nu este mort", a urmat un tânăr student creștin care a contestat profesorul său ateu să examineze lipsa lui de credință, noul film va aborda libertatea religiei, ca profesor de liceu Grace Wesley (Melissa Joah Hart) se confruntă cu opoziție atunci când ea încearcă să vorbească despre Isus Hristos în mod deschis în clasa ei.

]]>
admin Fri, 02 Sep 2016 23:41:08 +0200
Paul the Apostle (2000) subtitrat in limba romana - vol. 10 http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/243-paul-the-apostle-2000-subtitrat-in-limba-romana-vol.-10.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/243-paul-the-apostle-2000-subtitrat-in-limba-romana-vol.-10.html Când pasiunea se termină... povestea lui Pavel începe.

Apostolul Pavel -aka- (Saul din Tars) și (Sf. Pavel).

Pavel, inițial cunoscut sub numele de Saul din Tars, era un persecutor al creștinilor până când Isus i s-a descoperit într-o viziune. Pentru totdeauna schimbat, Pavel a rezistat persecuției și închisoarea și cu determinare necontenit pentru a răspândi cuvântul lui Hristos. Apostol Pavel este o saga zdrobitoare a unui om a cărui poveste continuă după Patimile lui Hristos.

]]>
admin Thu, 25 Aug 2016 10:30:58 +0200
Solomon (1997) subtitrat in limba romana - vol.09 http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/242-solomon-1997-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/242-solomon-1997-subtitrat-in-limba-romana.html O mare misiune ... un test dificil
Invingand fratele său mai mare, Solomon este încoronat rege al Israelului și guvernează țara cu iubire, pace si respect, dar lucrurile se schimbă atunci când Solomon pune ochii pe regina din Seba. În timp ce vizita orașul, Solomon întâlnește regina din Seba și se îndrăgostește de ea.

Când va veni timpul pentru ea să se întoarcă în țara ei, Solomon este incapabil să o convice să rămână. Lipsit de frumusețe și de companie ei, el cade într-o depresie profundă, care va testa pacea și credința lui, în timp ce împărăția lui este amenințată să se prăbușească.

]]>
admin Sat, 20 Aug 2016 08:28:03 +0200
The River Within (2009) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/241-the-river-within-2009-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/241-the-river-within-2009-subtitrat-in-limba-romana.html În viața fiecăruia, adevărul va iesi la suprafață.

Jason se întoarce acasă pentru a studia pentru examenul de bar, dar, în schimb constată că scopul lui în viață nu era ceea ce el ar fi crezut inițial.
]]>
admin Tue, 02 Aug 2016 12:34:07 +0200
Stephen's Test of Faith (1998) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/scurte/240-stephens-test-of-faith-1998-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/scurte/240-stephens-test-of-faith-1998-subtitrat-in-limba-romana.html Stephen în vârstă de doisprezece ani este batjocorit și ridiculizat pentru credința lui. Dar, acest test conduce la o nouă înțelegere și putere interioară care îi schimbă viața.

]]>
admin Sun, 24 Jul 2016 13:05:34 +0200
Loving Leah (2009) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/239-loving-leah-2009-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/239-loving-leah-2009-subtitrat-in-limba-romana.html O poveste de dragoste ciudată despre căsătoria neașteptată și neconvențională între o văduvă de 26 ani și fratele soțului ei, un cardiolog frumos 30 de ani

]]>
admin Thu, 07 Jul 2016 02:19:27 +0200
Miracles from Heaven (2016) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/238-miracles-from-heaven-2016-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/238-miracles-from-heaven-2016-subtitrat-in-limba-romana.html O fetiță, drumul ei spre Rai și povestea ei uimitoare de vindecare.

Atunci când Christy descoperă că fiica ei în vârstă de 10 ani, Anna (Kylie Rogers) are o boală rară, incurabilă, ea devine un avocat feroce pentru vindecarea fiicei sale căutând o soluție.

În căutarea ei Christy se imprieteneste cu Angela Bradford (Queen Latifah), care o ajută să aducă bucurie și speranță în fiecare zi în familia Beam. Dupa ce Anna are un accident ciudat, un miracol extraordinar se desfășoară în urma salvării sale dramatice, care lasă specialiști medicali nedumeriți, credința familiei sale se restaurează și inspiră comunitatea lor.

]]>
admin Sun, 26 Jun 2016 22:32:56 +0200
Hidden Secrets (2006) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/237-hidden-secrets-2006-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/237-hidden-secrets-2006-subtitrat-in-limba-romana.html Atunci când trecutul devine prezentul tău ...

Ce s-ar întâmpla dacă secretul tău ar fi fost expus dintr-o dată? Nouă prieteni descoperă cât de exploziv poate fi, ca trecutul lor să devină prezentul lor.

Reuniți, la funeraliile eroului lor natal, Chris Hayden, tensiunile escaladează, și cele mai întunecate secretele ale lor sunt revelate. Jeremy (David A. R. White), care se luptă cu chemarea sa, ca un fost pastor de tineret, este prins într-un triunghi amoros ciudat între noua lui logodnică și vechia sa flacără Sherry (Tracey Melchoir). Pe măsură ce tăciunii relației lor anterioare se reaprind, logodnica lui Jeremy, Rachel (Stacey Keanan), este determinată să solidifice relația lor și cere să afirme angajamentul său față de ea.

Gary (John Schneider) pune întrebări cu privire la convingerile fiecăruia. Pastorul Wexler (Reginald Vel Johnson) îi încurajează să nu renunțe, ci să urmeze adevărul pe care Chris Hayden a trăit.

Secretele ascunse este o poveste de dragoste, prietenie, răscumpărare și în cele din urmă credință.

]]>
admin Fri, 17 Jun 2016 11:45:03 +0200
Risen (2016) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/236-risen-2016-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/236-risen-2016-subtitrat-in-limba-romana.html Fi martor al Învierii lui Hristos prin ochii unui necredincios.

Povestea biblică a Învierii și săptămânile care au urmat, așa cum se vede prin ochii unui necredincios Clavius (Joseph Fiennes), un roman tribun militar de rang înalt. Clavius și ajutorul său Lucius (Tom Felton) sunt instruiți de către Pilat din Pont pentru a se asigura ca toti adeptii radicali ai lui Isus să nu fure trupul său și să pretindă învierea. Când corpul dispare în termen de zile, Clavius se stabilește într-o misiune pentru a localiza corpul ce lipseşte, în scopul de a infirma zvonurile despre un Mesia înviat și pentru a preveni o revoltă în Ierusalim.

]]>
admin Fri, 03 Jun 2016 14:31:22 +0200
Your Love Never Fails (2011) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/233-your-love-never-fails-2011-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/233-your-love-never-fails-2011-subtitrat-in-limba-romana.html Nu există nici o legătură mai puternică decât familia


Laura (Elisa Donovan), o mamă de lucru care pur și simplu vrea să-și petreacă mai mult timp cu fiica ei Kelsey, de 9 ani. Din păcate, șeful ei exigent Paul (Fred Willard) are alte idei. Atunci când tatăl lui Kelsey, Dylan (Brad Rowe), trimite fișierele la tribunal pentru custodia comună, Laura este obligată să plece cu Kelsey în Texas, unde ea se confruntă cu stilul de viață, biserica și tatăl ei (Tom Skerritt), care l-a lăsat în urmă.

Cu ajutorul pastorului local, Frank (John Schneider), Laura si Dylan vor găsi drumul înapoi la angajamentul pe care a făcut unul altuia și pentru Kelsey.

]]>
admin Mon, 30 May 2016 16:17:45 +0200
Marriage Retreat (2011) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/232-marriage-retreat-2011-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/232-marriage-retreat-2011-subtitrat-in-limba-romana.html Căsnicie Reîncărcată - O plimbare cu dragoste, emoții și comedie

Un trio de cupluri căsătorite nefericite merg la un refugiu de munte, acolo sunt supusi unor metode neortodoxe si aparent comice de către Dr. Sullivan (Fahey) si sotia lui Katrina (Jackson). Pe măsură ce cuplurile se luptă prin programul pentru fericirea conjugală, ei descoperă curând că nu este "Ce" le lipsesc din viața lor, ci "Cine", Isus.

]]>
admin Thu, 26 May 2016 00:53:32 +0200
Finding a Family (2011) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/231-finding-a-family-2011-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/231-finding-a-family-2011-subtitrat-in-limba-romana.html Bazat pe o poveste adevarata.

Din cauza unui accident Ileana (Kim Delaney), mama lui Alex (Jared Abrahamson) suferă de tulburare bipolară. Dar cum medicamentele nu ii vin bine, Ileana lasă să le mai ia, devenind o persoană foarte neglijentă și agresivă.

]]>
admin Thu, 12 May 2016 03:01:32 +0200
Last Ounce of Courage (2012) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/230-last-ounce-of-courage-2012-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/230-last-ounce-of-courage-2012-subtitrat-in-limba-romana.html Un tată îndurerat este inspirat de nepotul său să ia o poziție de credință și libertate împotriva unui val de apatie și dispariție de libertate. Alături de cetățeni lui de curaj, credință și integritate, el este un campion pentru principiile prețuite de noi.

Bob Revere (Marshall Teage), un erou de război dintr-un mic-oraș, inima ii este zdrobită atunci când fiul său Tom își pierde viața apărând America. Tom a lăsat în urmă un fiu cu numele de Christian, iar 14 ani mai târziu, tânărul și mama sa se mută înapoi în orașul mic pentru a fi cu familia sa de sărbători. Christian este amenințat cu suspendarea școlii pentru că a adus Biblia la școală, Bob observă că țara sa se îndreaptă într-o direcție periculoasă și că libertatea în sine este pe linie. Încurajat de nepotul său Christian, care îl întreabă "pentru ce a murit tatăl său?", Bob ia o poziţie pentru convingerile sale și este închis pentru punerea pomului de Crăciun din oraș care refuză să-l dea jos. În această poveste frumoasă de dragoste și iertare, ei descoperă o cale să se unească și să facă o diferență în comunitate, afirmând libertatea și apărarea drepturilor lor.

]]>
admin Thu, 05 May 2016 00:36:39 +0200
Flywheel (2003) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/229-flywheel-2003-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/229-flywheel-2003-subtitrat-in-limba-romana.html De la creatorii Facing The Giants, recent editat de Directorul Cut cu primul său film de director.

Creat cu aceeași căldură și umor ca și Facing the Giants plin de credință, Flywheel este primul film produs de Sherwood Pictures. Scris de fratii Kendrick în care rolul principal este Alex Kendrick (care a jucat ca Antrenor Grant Tay
lor), Volantul te va încuraja încă o dată!

Jay Austin vrea să vândă mașini folosite, în cel mai rău mod... și asta este exact modul în care face afaceri în firma lui. Promitand mult mai mult decât poate livra vreodată, el va face tot ce este nevoie pentru a vinde o masina. Căile lui de manipulare pătrunde în toate relațiile sale - chiar soția și fiul său știu că nu pot avea încredere în el.

Dar, Jay în timp ce lucrează la restaurarea unui decapotabil clasic, el începe să vadă că Dumnezeu lucrează la restaurarea lui, de asemenea. Care vine față în față cu realitatea modului în care el se comportă într-adevăr, Jay Austin incepe cursa vietii sale, el se angajează să onoreze pe Dumnezeu cu afacerea lui, relațiile lui și viața lui!

]]>
admin Mon, 25 Apr 2016 19:28:03 +0200
God of Wonders (2011) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/documentare-crestine/228-god-of-wonders-2011-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/documentare-crestine/228-god-of-wonders-2011-subtitrat-in-limba-romana.html Universul lui Dumnezeu natural dezvăluie puterea, măreția, înțelepciunea, și geniul creator. Conștiința umană descoperă dreptatea lui Dumnezeu și nevoia omului pentru mântuire. În cele din urmă, Isus Hristos este revelația supremă a dragostei lui Dumnezeu pentru noi.

Minunile lui Dumnezeu ne înconjoară. Și aceste minuni dezvăluie multe despre Creatorul nostru. Prin crearea de noi întrezări puterea și înțelepciunea, măreția și grija Lui. Creația vorbește cu cei care vor asculta ...

Vino alaturi de noi într-o călătorie remarcabilă de descoperire ce vom explora lucrarea Creatorului și creația Lui ce dezvăluie caracterul Său. Sondaj la dimensiunea de neimaginat a universului și gândiți-vă la marea energia prezentă în toată materia. Se examinează molecula de apă elegantă esențială pentru toată viața și a descoperi modul în care Dumnezeu combină aceste molecule pentru a forma cristale frumoase și simetrice de zăpadă. Aflați mai multe despre complexitatea incredibila a ADN-ului și lucrările miraculoase ale semințelor mici. Din funcționalitatea de proiectare a păsărilor la transformarea incredibil de fluturi, acestea și multe alte caracteristici ale creației sunt evidențiate în această prezentare vizuală uimitoare.

God of Wonders este un tur care iti taie respiratia minunile creatiei lui Dumnezeu, vizibile și invizibile, iar cea mai mare minune a tuturor - dragostea Lui răscumpărătoare!

"Vestiți gloria Sa ... minunile Lui între toate popoarele." Psalmul 96: 3

Nu vei fi dezamăgit!

]]>
admin Thu, 21 Apr 2016 03:29:29 +0200
When Calls the Heart (2016) Sezonul 3 Episodul 9 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/227-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-9-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/227-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-9-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.the.Heart.S03E09.Prayers.from.the.Heart.1080p subtitrat in limba romana

]]>
admin Fri, 15 Apr 2016 00:22:56 +0200
When Calls the Heart (2016) Sezonul 3 Episodul 9 subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/226-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-9.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/226-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-9.html When.Calls.the.Heart.S03E09.Prayers.from.the.Heart.1080p subtitrat in engleza

]]>
admin Tue, 12 Apr 2016 11:24:47 +0200
When Calls the Heart (2016) Sezonul 3 Episodul 8 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/225-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-8-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/225-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-8-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.the.Heart.S03E08.Hearts.in.Question.1080p. subtitrat in limba romana

]]>
admin Thu, 07 Apr 2016 22:46:56 +0200
King's Faith (2013) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/223-kings-faith-2013-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/223-kings-faith-2013-subtitrat-in-limba-romana.html Optsprezece cămine de reeducare. Nouă arestari. Un moment ce schimbă viața.


După ce viața lui Brendan King merge în jos, adolescentul găsește speranța într-o nouă relație cu Hristos în timp ce deservește într-un penitenciar pentru minori. Recent eliberat din închisoare, Brendan își găsește liniștea într-o casa adoptivă a unui cuplu care se luptă cu durere suprimată. Așa cum crește în oraș se inrolează la un liceu suburban, el găsește sprijin intr-un grup de credincioși. Cu toate acestea, legăturile sale cu vechiul lui mod de viață - și banda care vrea să știe unde este ascunsă ascunzătoarea lui dintr-o noapte cu mult timp în urmă - sunt puternice. În momentul său cel mai întunecat, Brendan găsește credința. Acum, el trebuie să decidă dacă merită prețul să țină la ea.

]]>
admin Wed, 06 Apr 2016 14:16:44 +0200
When Calls the Heart (2016) Sezonul 3 Episodul 8 subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/222-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-8.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/222-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-8.html When.Calls.the.Heart.S03E08.Hearts.in.Question.1080p. subtitrat in engleza

]]>
admin Tue, 05 Apr 2016 12:42:43 +0200
When Calls the Heart (2016) Sezonul 3 Episodul 7 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/221-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-7-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/221-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-7-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.the.Heart.S03E07.Heartbreak.1080p subtitrat in limba romana

]]>
admin Thu, 31 Mar 2016 19:43:32 +0200
When Calls the Heart (2016) Sezonul 3 Episodul 7 subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/220-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-7.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/220-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-7.html When.Calls.the.Heart.S03E07.Heartbreak.1080p

]]>
admin Tue, 29 Mar 2016 01:11:04 +0200
When Calls the Heart (2016) Sezonul 3 Episodul 6 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/219-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-6-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/219-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-6-subtitrat-in-limba-romana.html Capitolul 6 din sezonul 3 din serialul When Calls the Heart subtitrat in limba romana.

When.Calls.the.Heart.S03E06.Forever.in.My.Heart.1080p

]]>
admin Sun, 27 Mar 2016 21:25:40 +0200
90 Minutes in Heaven (2015) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/218-90-minutes-in-heaven-2015-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/218-90-minutes-in-heaven-2015-subtitrat-in-limba-romana.html Bazat pe o poveste adevarata. Un bărbat a fost într-un accident de mașină și a fost în mașină fără puls timp de o oră și jumătate, în timp ce EMTs și poliția a așteptat un legist să-l declare mort înainte de a putea fi mutat. Un om trece pe acolo si se simte condus să se roage pentru victimă, intră în mașină și începe să se roage în timp ce cântă cântece de laudă. Omul "mort" începe să cânte și el și EMT confirmă că acum are puls. Victima luptă cu recuperarea lui, acum el este supărat că el a fost în cer, numai ca Dumnezeu să-l aducă înapoi în dureri incredibile. A existat un scop pentru întoarcerea sa pe pământ?

]]>
admin Wed, 23 Mar 2016 11:45:02 +0100
When Calls the Heart (2016) Sezonul 3 Episodul 6 subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/217-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-6.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/217-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-6.html When.Calls.the.Heart.S03E06.Forever.in.My.Heart.1080p

]]>
admin Tue, 22 Mar 2016 22:02:20 +0100
When Calls the Heart (2016) Sezonul 3 Complet http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/216-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-complet.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/216-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-complet.html Info despre toate episoadele in: Wikipedia sau IMDB

Episodul 01: When Calls the Heart Sezon 3 Episod 1 - New Years Wish - engleza

Episodul 01: When Calls the Heart Sezon 3 Episod 1 - New Years Wish- romana

Episodul 02: When Calls the Heart Sezon 3 Episod 2 - Troubled Hearts - engleza

Episodul 02: When Calls the Heart Sezon 3 Episod 2 - Troubled Hearts - romana

Episodul 03: When Calls the Heart Sezon 3 Episod 3 - A Time to Speak - engleza

Episodul 03: When Calls the Heart Sezon 3 Episod 3 - A Time to Speak - romana

Episodul 04: When Calls the Heart Sezon 3 Episod 4 - Heart of a Hero - engleza

Episodul 04: When Calls the Heart Sezon 3 Episod 4 - Heart of a Hero - romana

Episodul 05: When Calls the Heart Sezon 3 Episod 5 - A Gentle Heart - romana

Episodul 06: When Calls the Heart Sezon 3 Episod 6 - Forever in My Heart - engleza

Episodul 06: When Calls the Heart Sezon 3 Episod 6 - Forever in My Heart - romana

Episodul 07: When Calls the Heart Sezon 3 Episod 7 - Heartbreak - engleza

Episodul 07: When Calls the Heart Sezon 3 Episod 7 - Heartbreak - romana

Episodul 08: When Calls the Heart Sezon 3 Episod 8 - Hearts in Question - engleza

Episodul 08: When Calls the Heart Sezon 3 Episod 8 - Hearts in Question - romana

Episodul 09: When Calls the Heart Sezon 3 Episod 9 - Prayers from the Heart - engleza

Episodul 09: When Calls the Heart Sezon 3 Episod 9 - Prayers from the Heart - romana

 

Info pagina oficiala: Hallmark Channel

]]>
admin Mon, 21 Mar 2016 02:57:13 +0100
When Calls the Heart (2016) Sezonul 3 Episodul 5 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/215-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-5-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/215-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-5-subtitrat-in-limba-romana.html Capitolul 5 din sezonul 3 din serialul When Calls the Heart subtitrat in limba romana.

When.Calls.the.Heart.S03E05.A.Gentle.Heart.1080p

]]>
admin Thu, 17 Mar 2016 03:22:27 +0100
Where Hope Grows (2014) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/214-where-hope-grows-2014-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/214-where-hope-grows-2014-subtitrat-in-limba-romana.html Un jucător de baseball a cărui carieră s-a terminat din cauza problemelor sale personale, dobândește o nouă motivație pentru un tânăr cu sindrom Down, care lucreaza la supermarketul local.

Where Hope Grows este o poveste de a găsi răscumpărarea prin credință, speranță și iubire.

]]>
admin Tue, 15 Mar 2016 00:43:47 +0100
When Calls the Heart (2016) Sezonul 3 Episodul 4 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/213-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-4-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/213-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-4-subtitrat-in-limba-romana.html Capitolul 4 din sezonul 3 din serialul When Calls the Heart subtitrat in limba romana.

When.Calls.the.Heart.S03E04.Heart.of.a.Hero.1080p

]]>
admin Fri, 11 Mar 2016 02:42:43 +0100
When Calls the Heart (2016) Sezonul 3 Episodul 4 subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/212-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-4.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/212-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-4.html Capitolul 4 din sezonul 3 din serialul When Calls the Heart subtitrat in limba engleza.

When.Calls.the.Heart.S03E04.Heart.of.a.Hero.1080p

]]>
admin Tue, 08 Mar 2016 15:28:38 +0100
When Calls the Heart (2016) Sezonul 3 Episodul 3 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/211-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-3-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/211-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-3-subtitrat-in-limba-romana.html Capitolul 2 din sezonul 3 din serialul When Calls the Heart subtitrat in limba romana.

When.Calls.the.Heart.S03E03.A.Time.to.Speak.1080p

]]>
admin Thu, 03 Mar 2016 16:00:41 +0100
When Calls the Heart (2016) Sezonul 3 Episodul 3 subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/210-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-3.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/210-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-3.html Capitolul 3 din sezonul 3 din serialul When Calls the Heart subtitrat in limba engleza.

When.Calls.the.Heart.S03E03.A.Time.to.Speak.1080p

]]>
admin Tue, 01 Mar 2016 12:07:34 +0100
When Calls the Heart (2016) Sezonul 3 Episodul 2 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/209-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-2-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/209-when-calls-the-heart-2016-sezonul-3-episodul-2-subtitrat-in-limba-romana.html Capitolul 2 din sezonul 3 din serialul When Calls the Heart subtitrat in limba romana.

When.Calls.the.Heart.S03E02.Troubled.Hearts

]]>
admin Sun, 28 Feb 2016 14:26:50 +0100
When Calls the Heart (2016) Sezonul 3 Episodul 2 subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/208-when-calls-the-heart-sezonul-3-episodul-2.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/208-when-calls-the-heart-sezonul-3-episodul-2.html Capitolul 2 din sezonul 3 din serialul When Calls the Heart subtitrat in limba engleza.

When.Calls.the.Heart.S03E02.Troubled.Hearts

]]>
admin Tue, 23 Feb 2016 12:44:20 +0100
Polycarp (2015) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/207-polycarp-2015-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/207-polycarp-2015-subtitrat-in-limba-romana.html
Dragostea perfectă alungă frica.

V-ați întrebat vreodată ce sa întâmplat cu primii creștini după cartea Faptele Apostolilor? Ce studii au făcut și cu ce se confruntă? Policarp este ca o călătorie în trecut, oferindu-ne o privire din acea lume.

O tânără sclavă, Anna, este salvată și adoptată de creștini în secolul 2 Smirna și s-a împrietenit cu episcopul lor în vârstă, Policarp. Anna este învățată de Policarp și noua ei familie, ea se lupta pentru a reconcilia convingerile ei cu cele ale creștinilor.
Când proconsulul roman cere ca toți cetățenii s-ă se închine lui Cezar pentru a arăta supunerea lor față de Roma, Policarp și creștinii trebuie să găsească curaj să apere credința lor împotriva amenințării de persecuție tot mai mare. Anna este forțată se acomodeze cu adevărul și să aleagă pentru cine este ea dispusă să trăiască - și să moară.
]]>
admin Sat, 20 Feb 2016 12:40:34 +0100
War Room (2015) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/206-war-room-2015-film-crestin-online-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/206-war-room-2015-film-crestin-online-subtitrat-in-limba-romana.html Rugăciunea este o armă puternică!


WAR ROOM este o dramă convingătoare cu umor și inimă care explorează puterea pe care rugăciunea o poate avea asupra căsătoriilor, parinti, cariere, prietenii, și orice alt domeniu al vieții noastre.

Tony (T.C. Stallings) și Elizabeth Jordan (Priscilla Shirer) au de toate, locuri de muncă bune, o fiică frumoasă, și casa lor de vis. Dar aparențele pot fi înșelătoare. Famlia lui Tony și Elizabeth Jordan se prabuseste sub greutatea unei căsătorii eșuate. Intre timp, Tony delectează în succesul său profesional și flirtează cu ispita, Elizabeth se resemnează cu amărăciune în creștere. Dar viața ei ia o întorsătură neașteptată atunci când Elizabeth se întâlnește cu noul său client, domnișoara Clara (Karen Abercrombie), si este provocată să stabilească o "cameră de război" și un plan de luptă de rugăciune pentru familia ei. Elizabeth incearca sa lupte pentru familia ei, luptele ascunse a lui Tony ies la lumină. Tony trebuie să decidă dacă să facă pace cu familia sa și să dovedească înțelepciunea doamnei Clara și că victoriile nu vin din întâmplare.

]]>
admin Sat, 06 Feb 2016 00:19:56 +0100
Woodlawn (2015) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/205-woodlawn-2015-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/205-woodlawn-2015-subtitrat-in-limba-romana.html În 1973, o renaștere spirituală reușește ca antrenorul și majoritatea jucătorilor de fotbal american de la o echipă de institut, Woodlawn, depășească diferențele lor de rasism și ură.

]]>
admin Wed, 27 Jan 2016 15:12:43 +0100
When Calls the Heart Sezonul 3 Episodul 1 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/204-when-calls-the-heart-sezonul-3-episodul-1-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/204-when-calls-the-heart-sezonul-3-episodul-1-subtitrat-in-limba-romana.html Primul capitol din sezonul 3 din serialul When Calls the Heart subtitrat in limba romana.

]]>
admin Mon, 25 Jan 2016 21:27:03 +0100
Conversations with God (2006) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/203-conversations-with-god-2006-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/203-conversations-with-god-2006-subtitrat-in-limba-romana.html Bazat pe seria autobiografica cea mai bine vanduta de Donald Walsch Neale, acest film urmărește călătoria autorului dintr-un om fără speranță la un autor de renume mondial și mesager spiritual.


Singur, rupt și neinspirat, Walsh caută răspunsuri la problemele sale. Când începe să audă răspunsuri de la Dumnezeu în el însuși, aceste răspunsuri îi schimbă viața și devine baza pentru prima sa carte.

]]>
admin Tue, 12 Jan 2016 02:23:52 +0100
The Littlest Angel (2011) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/desene-animate-crestine/202-the-littlest-angel-2011-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/desene-animate-crestine/202-the-littlest-angel-2011-subtitrat-in-limba-romana.html Împreună, ei vom descoperi darul cel mai prețuit de toti.

Bazat pe best-seller de Charles Tazewell, "cel mai mic înger" spune povestea unui înger mic, care pur și simplu nu se poate ține de programul pus pentru el indiferent cât de greu încearcă, până cand un bătrân înțelege si își dă seama că lui ii este dor de casa si este capabil pentru a prelua o cutie de bunurile sale cele mai frumoase. Când vine vorba de timp pentru ca Isus să se nască pe Pământ, cel mai mic Înger cutia sa anterioară la copil, dar el este îngrijorat de faptul că Dumnezeu va gândi caci cadoul lui este prea umil. Cu toate acestea, Dumnezeu este mulțumit, într-adevăr, și transformă cutia în Steaua din Bethleem.

]]>
admin Mon, 04 Jan 2016 18:37:44 +0100
When Calls the Heart Sezonul 3 Episodul 1 http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/201-when-calls-the-heart-sezonul-3-episodul-1.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/201-when-calls-the-heart-sezonul-3-episodul-1.html Primul capitol din sezonul 3 din serialul When Calls the Heart subtitrat in limba engleza.

When.Calls.the.Heart.S03E01.New.Year's.Wish

]]>
admin Tue, 29 Dec 2015 16:56:22 +0100
The Very First Noel (2006) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/desene-animate-crestine/200-the-very-first-noel-2006-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/desene-animate-crestine/200-the-very-first-noel-2006-subtitrat-in-limba-romana.html Un desen animat frumos de Craciun, care va atrage cu bucurie familiile împreună pentru anii care vor veni.

Alăturați-vă lui Melchior (vocea lui Andy Griffith), una dintre cei trei Magi, în timp ce narează povestea călătoriilor lor în căutarea unei stele magnifice ce  indică nasterea unui nou rege.

]]>
admin Sat, 26 Dec 2015 20:50:27 +0100
Another Perfect Stranger (2007) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/199-another-perfect-stranger-2007.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/199-another-perfect-stranger-2007.html Continuarea de la filmul de succes din 2006, Perfect Stranger.


Un alt Strain Perfect (bazat pe al doilea roman de David Gregory) preia povestea familiei Cominsky, dupa zece ani de la primul film încheiat.


Sarah fiica lui Nikki, acum are 19 ani și pleaca spre vest la universitate, este la răscruce de drumuri spirituale; se complica și mai mult lucrurile, mama ei a dezvăluit recent că, de aproape de un deceniu în urmă, ea se așeză la masă cu Cel Atotputernic.


Gândirea mamei ei este un act nebun pentru ea, Sarah vorbeste cu un tovarăș de călătorie misterios care împărtășește disprețul ei pentru religie.

]]>
admin Thu, 10 Dec 2015 16:41:59 +0100
End Of The Spear (2005) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/197-end-of-the-spear-2005-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/197-end-of-the-spear-2005-subtitrat-in-limba-romana.html Îndrăznesc să intre în contact

Un grup de misionari călătoresc în inima junglei din Amazon în căutarea a Waodani, un trib de războinici feroce complet izolat de civilizatie. Când cinci dintre misionarii sunt omorâți brutal de membrii tribului, familiilor acestora, sunt lăsate făra soț.
Descurajate de pierderea lor și stimulate de speranță, familiile victimelor rămân în Ecuador pentru a trăi printre Waodani

Bazat pe o poveste adevarata, sfârșitul suliței spune povestea adevărată de viață a 5 tineri: Jim Elliot, Ed McCully, Roger Youderian, Peter Fleming, și pilot-ul lor, Nate Saint care și-a dat viața pentru Evanghelie. De asemenea, se axează pe familiile (în mod specific, fiul lui Nate, Steve Saint) și răspunsul lor de necrezut pentru o astfel de tragedie fără sens.

Sfârșitul Suliței este o mișcare și poveste puternică de sacrificiu, curaj, și răscumpărare.

]]>
admin Sun, 29 Nov 2015 23:39:48 +0100
The Perfect Stranger (2005) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/196-the-perfect-stranger-2005-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/196-the-perfect-stranger-2005-subtitrat-in-limba-romana.html Nikki Cominsky este o avocată de succes - tulburată de faptul că viața ei nu este perfectă. Într-o zi, o invitație misterioasă apare pe birou pe care scrie, "Sunteți invitați la cină cu Isus din Nazaret." Gândindu-se că e o glumă, ea apare - doar pentru a se găsi în mijlocul unui vârtej, o seară de dezbateri și revelație - cu omul cel mai de neuitat cu care s-ar întâlni vreodată.

Bazat pe romanul best-seller, "Cina cu un străin Perfect" de David Gregory.

"Străinul Perfect" este o idee mare și o experiență în mișcare ... eu o recomand. "

"Acest film este plăcut pentru toți cei care-l urmăriți. Nu este doar distractiv, dar va provoca să re-gândiți la lucrurile despre Dumnezeu ..."

]]>
admin Thu, 19 Nov 2015 17:26:53 +0100
The Perfect Gift (2009) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/195-the-perfect-gift-2009-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/195-the-perfect-gift-2009-subtitrat-in-limba-romana.html O elevă rasfatata, mama ei o executivă suprasolicitată, și un tânăr ministru deziluzionat fiecare primește un mesaj înălțător despre prietenie, angajamentul, și adevăratul sens de Crăciun de la un prietenos vagabond misterios.

]]>
admin Tue, 17 Nov 2015 12:24:30 +0100
A Letter To Dad (2009) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/194-a-letter-to-dad-2009-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/194-a-letter-to-dad-2009-subtitrat-in-limba-romana.html O scrisoare catre tata - un film bazat pe o poveste adevarata, atingând modul în care credința și dragostea poate depăși o durată de viață de durere și furie. Dan Donahue (Thom Matthews) sa întâlnit în cele din urmă cu femeia visurilor sale. Dar în acea noaptea el isi propune sa învinga mânia adânca înrădăcinata in el cauzata de tatăl său care la abandonat cand era un băiat.

Dan se confruntă cu sentimentele sale de cap de amărăciune pe când isi varsă inima într-o scrisoare către tatăl său. După cum scrie Dan, vedem cum viața lui se desfășoară, simțind durerea și bucuria supremă, așa cum ne-am uita la el, creste de la băiat la adolescent cu probleme și în cele din urmă într-un om puternic, spiritual.

În cele din urmă, tatăl lui Dan (John Ashton) trebuie sa facă față propriilor eșecuri ca tată într-un apogeu pentru o întâlnire cu fiul său lăsată în urmă.

]]>
admin Thu, 12 Nov 2015 18:49:20 +0100
The Note (2007) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/188-the-note-2007-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/188-the-note-2007-subtitrat-in-limba-romana.html Miracolele vin la cei care doresc să creadă!

O poveste caldă și emoționantă de speranță și de iertare bazată pe un best-seller de Christian Angela Hunt.

Când un avion se prăbușește, ziarista Peyton MacGruder descoperă un act care a fost de la unul dintre pasageri de la bord și ea stabilește o căutare pentru a găsi persoana pentru care a fost destinat. "Nota" arată cum dramatic viața se poate schimba într-o fracțiune de secundă ... necesitatea de a face o conexiune și de a ajunge la cineva care te interesează. Dacă doar am avea o șansă pentru a ne lua rămas bun, pentru a oferi cuvinte de reconciliere, pentru a spune te iubesc sau a împărtăși regret. La cine i-ai scrie dacă ați avea doar câteva momente? Ce i-ai spune?

"Nota" este despre găsirea dragostei - dragostea nu doar romantică ci o dragoste pentru viață.

]]>
admin Sat, 07 Nov 2015 18:37:44 +0100
Jesus (1979) dublat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/192-jesus-1979-dublat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/192-jesus-1979-dublat-in-limba-romana.html Filmul cel mai realist făcut vreodată despre viața lui Isus.


Ați auzit despre el de ani de zile! Filmul cel mai realist făcut vreodată bazat pe viața lui Isus. Vezi-l acum! filmul Isus.

Filmul ne relateaza viața lui Isus de la nașterea sa până la moartea sa.


Nici un alt film nu a fost văzut de mai mult de doua miliarde de oameni, traduse în mai mult de 1100 de limbi și prezentat în mai mult de 230 de țări. Se bazează pe Evanghelia lui Luca.

]]>
admin Thu, 29 Oct 2015 15:41:08 +0100
In the Blink of an Eye (2009) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/191-in-the-blink-of-an-eye-2009-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/191-in-the-blink-of-an-eye-2009-subtitrat-in-limba-romana.html Un singur om dezvăluie că a fost lăsat în urmă.


Acesta a fost menita să fie evadarea perfectă, brusc a devenit o vacanta oribila pentru detectivul David Ramsey (David AR White). În timp ce la bordul unui iaht privat la Marea sclipitoare de Cortez, soția și prietenii lui David dispar brusc.

În timpul anchetei, capitanul (Eric Roberts) il ajuta pe David sa dezlege misterul, David este șocat să se trezească din coșmarul teribil ... sau a fost?

Prins în tulburările recurente de a cunoaște tragedia inevitabilă, David își dă seama că este neputincios s-o oprească. Caci în fiecare zi se repetă, David descoperă dovezi ale unui eveniment la nivel mondial cunoscut în profețiile biblice ca Răpirea. Acum, el trebuie să lupte cu forțe nevăzute pentru a descoperi adevărul înainte de expirarea timpului.

]]>
admin Wed, 28 Oct 2015 00:05:43 +0100
Belle And The Beast (2007) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/190-belle-and-the-beast-2007-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/190-belle-and-the-beast-2007-subtitrat-in-limba-romana.html O poveste romantica clasica repovestita.
Eric Landry este un om rece pe care oamenii l-au poreclit ca "Bestia". Ani de furie și amărăciune l-au consumat, transformându-l într-un om egoist. Dar Belle Watson este exact opusul. E grijulie și buna. Ea lucrează din greu pentru a ajuta familia ei, de multe ori sacrifica propriile ei dorințe pentru a satisface nevoile altora. Când tatăl ei rupe accidental o lucrare valoroasă de artă de la conacul Landry, Belle este aruncata în viața lui Bestia. Ea incearca sa fie cea mai buna si sa nu fie intimidata de josnicia lui, Belle este de acord să lucreze pentru Eric într-un efort de al reambursa pe "Bestia" și s-a salveze locul de muncă al tatălui ei. Ea descoperă s-ar putea să fie mai mult la Eric. Va găsi ea omul în Bestia?

]]>
admin Fri, 23 Oct 2015 13:12:31 +0200
Second Glance (1992) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/189-second-glance-1992-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/189-second-glance-1992-subtitrat-in-limba-romana.html Dan Burgess este un baiat de liceu care se întreabă dacă angajament-ul lui de creștin merită. Este vorba despre o mare petrecere și toți băieții se pregătesc să participe, ar dori să meargă dar știe ca nu trebuie, îi place o fată care ar dori să iese cu ea, dar știe ceea ce nu trebuie, prietenii lui ii fac glume de credința lui în Hristos si crede că pierde toată distracția oferită de lume, pe langă asta simte că nu pare că credința lui  să aibe influență in oamenii din jurul lui, astfel încât într-o noapte de frustrare, el decide că credința lui este lipsita de multe lucruri și doreste ca s-ă nu fi fost niciodată creștin.

Uita-te la ceea ce se întâmplă atunci când Dan trebuie să ia o a doua privire în viața lui.

]]>
admin Tue, 20 Oct 2015 22:44:16 +0200
The Secrets Of Jonathan Sperry (2008) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/186-the-secrets-of-jonathan-sperry-2008-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/186-the-secrets-of-jonathan-sperry-2008-subtitrat-in-limba-romana.html Ceea ce îi învață ... va dura pentru totdeauna.

Cei mai buni prieteni Dustin (Jansen Panettiere), Albert (Frankie Ryan Manriquez), și Mark (Allen Isaacson) sunt băieți de doisprezece ani așteaptă cu nerăbdare o vară de distracție în 1970. Atunci când Dustin tunde iarba lui Jonathan Sperry (Gavin MacLeod) ce are șaptezeci și cinci de ani , un om care l-a văzut la biserică, se dezvoltă o prietenie unică.

Ce se întâmplă cu restul in această vară este ceva intre Dustin și prietenii lui, ceva ce nu vor uita niciodata.

]]>
admin Sat, 17 Oct 2015 21:09:23 +0200
The Blind Side (2009) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/187-the-blind-side-2009-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/187-the-blind-side-2009-subtitrat-in-limba-romana.html Bazat pe evenimente reale. Michael Oher, un tânăr negru fără adăpost, este luat de către o familie de culoare albă, gata să dea suport complet pentru el de a reuși la fel de mult ca și jucător de fotbal și, în viața sa privată. La rândul său, de asemenea, prezența lui Oher influențiaza cu viața lui în familia Touhy.

]]>
admin Tue, 13 Oct 2015 23:14:24 +0200
Late One Night (2001) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/scurte/185-late-one-night-2001-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/scurte/185-late-one-night-2001-subtitrat-in-limba-romana.html O dramă intensă despre cel mai important aspect in viata ... si eternitate

Trei muncitori fac oprirea lor de rutina la un restaurant târziu in noapte. Chiar înainte de închidere, un om vine și ia un loc la tejghea. Unul dintre muncitori, un antagonist numit Larry, încearcă să lovească o conversație cu omul, dar el nu răspunde. Deranjat de acest lucru, Larry persistă și află ca omul este un creștin. Ceea ce urmează este o dramă intensă despre cel mai important aspect in viata ... si eternitate.

Târziu într-o noapte este un film care se aplică pentru fiecare persoană de pe pământ, indiferent de rasă, cultură, limbă, sau națiune. Aceasta explică în mod clar ce înseamnă Biblia atunci când spune "trebuie să te naști din nou". Acest film prezintă Evanghelia lui Isus Hristos, nu numai în cuvânt, dar cu un exemplu vizual de marea Sa iubire pentru toți. Ea are, de asemenea, un dialog despre iad, care va provoca orice vizualizator a se opri și a lua în considerare rezultatul final.

]]>
admin Sat, 10 Oct 2015 23:03:05 +0200
Pilgrim's Progress: Journey to Heaven (2008) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/184-pilgrims-progress-journey-to-heaven-2008-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/184-pilgrims-progress-journey-to-heaven-2008-subtitrat-in-limba-romana.html Bazat pe clasic-ul literar John BunyanCalatoria Pelerinului este o alegorie puternică despre viața unui credincios într-o călătorie, din municipiul Distrugere la municipiul Ceresc.

Efecte vizuale uimitoare, locatii frumoase și o distributie minunata aduce la viata povestea care a inspirat fiecare generație de sute de ani. Urmat de creștini și tovarășii săi intro mare călătorie spre porțile Raiului, deoarece se confruntă cu obstacole mari și mici, de om și demoni.

]]>
admin Fri, 09 Oct 2015 20:37:14 +0200
The Book of Ruth: Journey of Faith (2009) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/109-the-book-of-ruth-journey-of-faith.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/109-the-book-of-ruth-journey-of-faith.html Cartea Rut, este o poveste de dragoste triumfătoare în fața adversitățiilor.

Această călătorie altruistă de dragoste și devotament este văzut prin ochii unei tânără văduvă. Alegerea de a părăsi patria ei din Moab, ea urmează pe mama soțului ei Naomi in Israel, după moartea soțului ei. La atingerea Betleem, ea întâlnește și se căsătorește cu un bărbat pe nume Boaz, care este al Casei Regale a lui Iuda. Acest lanț de evenimente aparent fără legătură, stabileste scena pentru viitorii împărații din națiunea lui Israel, și venirea glorioasă a lui Mesia.

O poveste biblică Cenușăreasa din arhivele linia genealogică regală evreiești, această poveste relevă răscumpărarea moștenirii lor prin copilul Obed, care a fost bunicul regelui David.

Pentru mai multe informatii cititi toata cartea lui Rut din Biblie, se gaseste la pagina:287 - Versiunea Dumitru Cornilescu.

]]>
admin Tue, 29 Sep 2015 03:15:17 +0200
Luther (2003) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/113-luther-2003-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/113-luther-2003-subtitrat-in-limba-romana.html Germania, secolul XVI-lea. Martin Luther a fost un călugăr augustinian care a provocat o schismă în creștinătate. În mănăstire, citeste atent Biblia, ceea ce il duce sa se gândească la unele probleme. În 1517, agață pe ușa bisericii din Wittenberg cele 95 teze, negând în continuare unele dogme, condamnă biletele de indulgență ce Biserica a vândut pentru a strânge fonduri pentru construirea Bazilicii Sfantul Petru din Vatican.

Adus înaintea Dietei imperiale de la Worms, Luther a refuzat să renunțe, cu excepția cazului în care pot dovedi din Biblie că tezele sale sunt false. Mai jos este acuzat de erezie și excomunicat de Papa Leon al X În această situație sunt obligați să fugă și să trăiască ca un proscris în timp ce traduce Noului Testament din limba latină în limba germană.

Poziția sfidătoare a lui Luther încurajează agricultorii să se revolte împotriva domnilor și arde biserici. Ingroziti de impactul pe care cuvintele sale au avut printre adepții săi, Luther este obligat să găsească o modalitate de a pune capăt haosului.

]]>
admin Thu, 24 Sep 2015 16:34:10 +0200
Time Changer (2002) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/182-time-changer-2002-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/182-time-changer-2002-subtitrat-in-limba-romana.html Călătoria în timp este posibil! O aventura în care o familie se va bucura!

O aventura în timp de călătorie pentru întreaga familie! Este anul 1890, profesorul biblic Russell Carlisle (D.David Morin) a scris un nou manuscris, "The Changing Times". Cartea sa este pe cale de a primi o aprobare unanimă din partea membrilor consiliului de administrație al Seminarului Bibliei Grace... până Dr. Norris Anderson (Gavin MacLeod) ridică o problemă într-o "dificultate" are ceva Carlisle a scris.

Dr. Anderson considera ceea ce Carlisle a scris poate afecta grav viitorul generațiilor următoare. Folosind o mașină a timpului secreta, Anderson îl trimite pe Carlisle mai mult de 100 de ani în viitor; oferindui o bucatica de unde scrisul lui va duce lumea.

]]>
admin Sat, 19 Sep 2015 14:18:19 +0200
The Song (2014) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/181-the-song-2014-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/181-the-song-2014-subtitrat-in-limba-romana.html Chiar cel mai înțelept dintre oameni a fost un prost pentru dragoste.

Inspirat de Cântarea Cântărilor. Ambițiosul cântăreț/compozitor Jed King se luptă pentru a prinde o pauză și să scape de umbra lungă a tatălui său celebru când el este de acord fără tragere de inimă meargă la concert la un festival al recoltei de vie locală. Jed se întâlnește cu fiica proprietarului viei, Rose, și o poveste de dragoste infloreste rapid. La scurt timp după nunta lor, Jed Rose scrie "piesa", care devine un hit Breakout. Dintr-o data aruncat într-o viață de faimă și o lume de ispite, viața și căsătoria lui începe să se destrame.

]]>
admin Fri, 04 Sep 2015 12:54:33 +0200
God's Not Dead (2014) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/180-gods-not-dead-2014-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/180-gods-not-dead-2014-subtitrat-in-limba-romana.html Film crestin, despre un elev devotat Josh Wheaton (Shane Harper), care din prima zi este contestat de profesorul său de filosofie dogmatică, domnul Radisson (Kevin Sorbo), pentru a dovedi existența lui Dumnezeu.

]]>
admin Mon, 31 Aug 2015 00:01:10 +0200
8 - Love Finds a Home (2009) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/love-comes-softly-serial-jannete-oke/179-8-love-finds-a-home-2009-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/love-comes-softly-serial-jannete-oke/179-8-love-finds-a-home-2009-subtitrat-in-limba-romana.html Dr. Annie Watson se duce acasă la cea mai buna prietena al ei, Belinda Owens. Acolo, fata trebuie să trăiască cu Maria, o femeie care îi place remediile naturale, și cu o căsătorie în criză, pentru imposibilitatea Belindei de a ramane insarcinata.

]]>
admin Fri, 28 Aug 2015 16:23:24 +0200
Do You Believe? (2015) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/154-do-you-believe-2015.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/154-do-you-believe-2015.html O duzină de diferite suflete-toate se deplasează în direcții diferite, toate au dor de ceva mai mult. Asa in viata lor se intersecteaza ceva in mod neasteptat, fiecare dintre ele sunt pe cale de a descoperi ca există putere în Crucea lui Hristos ... chiar dacă nu-l cred.

Când un pastor local, este agitat la miezul credinței vizibilă a unui vechi predicator de stradă-colț, el i-a amintit că adevărata credință necesită întotdeauna o acțiune. Răspunsul său aprinde o călătorie alimentat-credință care are impact puternic si toata lumea se atinge într-un mod pe care numai Dumnezeu l-ar putea orchestra.

Mai mult decat un film, este o întrebare cu care toți trebuie să răspundem în timpul vieții noastre: CREZI?

]]>
admin Mon, 24 Aug 2015 23:35:32 +0200
A Vow to Cherish (1999) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/178-a-vow-to-cherish-1999-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/178-a-vow-to-cherish-1999-subtitrat-in-limba-romana.html Au jurat ca se vor iubi pentru totdeauna "in sanatate si in boala". Cand viata familiei Brighton parea pe deplin realizata, o boala crunta o loveste pe Ellen. Cum vor reusi ei sa mearga mai departe impreuna cand sotia lui John, Ellen, este diagnosticata cu o boala devastatoare? Aceasta productie este in mod deosebit recomandata familiilor si cuplurilor, o poveste de dragoste care a triumfat, o marturie a puterii lui Dumnezeu care va schimba vieti.

]]>
admin Wed, 19 Aug 2015 19:20:20 +0200
No Greater Love (2009) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/177-no-greater-love-2009-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/177-no-greater-love-2009-subtitrat-in-limba-romana.html
Nu exista dragoste mai mare este povestea dramatică a credinței, iertării, și suveranitatea lui Dumnezeu.

Jeff și Heather au fost "cei norocoși." Cei mai buni prieteni din copilărie, iubit
i din liceu, și s-au căsătorit cu 22 de ani. După nașterea singurul lor copil, cu toate acestea, Heather a căzut într-o depresie de necontrolat. Fără speranță a pierdut, a făcut inimaginabilul ... ea abandonează soțul și copilul, fiul ei - și dispare. Acum, zece ani mai târziu, lumea lui Jeff este zguduit dramatic atunci când Heather reapare șocant în locul cel mai neobișnuit.

Prima dragoste, a doua șansă.
]]>
admin Wed, 12 Aug 2015 23:13:33 +0200
Amish Grace (2010) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/176-amish-grace-2010-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/176-amish-grace-2010-subtitrat-in-limba-romana.html Un eveniment oribil schimba pentru totdeauna viața unei comunități Amish liniștită în Pennsylvania. Un om înarmat ucide cinci fete într-o școală și răneste alți cinci înainte de uciderea lui însuși. Pe langa tragedie se mai aduna si mass-media, contribuind în a complica situatia pe simpli si pasnici Amish.

]]>
admin Thu, 30 Jul 2015 17:40:52 +0200
The Grace Card (2010) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/175-the-grace-card-2010-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/175-the-grace-card-2010-subtitrat-in-limba-romana.html După ce a pierdut fiul său într-un accident, Mac McDonald se va alatura de 17 ani în amărăciunea și durerea, ruinarea relațiile cu familia sa și de a deveni un om confruntat cu Dumnezeu ... și cu toată lumea. Cariera sa în cadrul Departamentului de Poliție, de asemenea, suferă de până la o situație incendiar când atribuit ca un companion de Sam Wright, part-time pastor și un tată iubitor.

]]>
admin Mon, 27 Jul 2015 16:58:02 +0200
The Lost Medallion (2013) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/174-the-lost-medallion-2013-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/174-the-lost-medallion-2013-subtitrat-in-limba-romana.html Daniel Anderson viziteaza un orfelinat și spune copiilor povestea lui Billy Stone si Allie, doi prieteni de treisprezece care au găsit o medalie care a fost cu secole în urmă pierduta. Pentru a salva viața Allie, Billy medalia de Cobra al unui războinic rău care conduce o insulă. Pentru a prelua medalia și de a salva insula din sclavie, Billy și Allie va trebui să lucreze cu moștenitorul de tineri și un arogant la tron și un bătrân înțelept.

]]>
admin Sat, 18 Jul 2015 22:19:17 +0200
To Save a Life (2009) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/173-to-save-a-life-2009-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/173-to-save-a-life-2009-subtitrat-in-limba-romana.html Unii oameni sunt doar pe moarte pentru a fi audiate.

Jake și Roger crescuti ca cei mai buni prieteni. Dar, în liceu, Jake devine un atlet stea care are de toate: o bursa de colegiu și fata perfectă, o viață ideală, care vine la excluderea prietenul său din copilărie. Între timp, Roger nu se mai potriveste in orice loc și devine obosit de a fi mereu respins la o parte. El face o mișcare tragică care învârte lumea lui Jake de sub control. În ceea ce caută Jake răspunsuri, el începe o călătorie care va schimba viața pentru totdeauna.

Acest film ne spune despre provocările reale de adolescenti si alegerile lor, a fost scris de Jim Britts, un pastor de tineret condimentată combinarea gradul de film cu o pasiune pentru a ajunge la tineri.

]]>
admin Thu, 16 Jul 2015 21:30:16 +0200
Something to sing about (2000) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/171-something-to-sing-about-2000-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/171-something-to-sing-about-2000-subtitrat-in-limba-romana.html O poveste despre dragoste, prietenie și lupta pentru a se schimba.
Tommy (McCrary) este un tânăr care are voce de înger, dar a fost condamnat. Visele sale de un loc de muncă stabil și o viață mai bună apare la îndemâna prin Memaw (Hall), o sfânta cu o inimă mare, il ia sub aripa ei.

Lilly (Mowry), nepoata lui Memaw, nu este mai puțin uimit de acest băiat de stradă. Ea creste să aprecieze smerenia lui autentică și căldură, ele formează o legătură specială.

Prietenul din copilarie a lui Tommy, G. Smooth, vrea doar un partener de droguri sa-si faca și nu poate să creada ca vechiul lui prieten TNT (Tommy) are "religie" acum. Smooth râde de Tommy până când luptă pentru viața lui.

Pentru prima dată în viața lui, Tommy are ceva de speranță pentru, ceva să trăiască, ceva să cânte Despre. Vei zâmbet, veți cânta și spiritul vostru va creste!

]]>
admin Fri, 10 Jul 2015 19:52:40 +0200
When Calls the Heart Sezonul 2 Episodul 7 subtitrat in limba romana 1080p http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/170-when-calls-the-heart-sezonul-2-episodul-7-subtitrat-in-limba-romana-1080p.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/170-when-calls-the-heart-sezonul-2-episodul-7-subtitrat-in-limba-romana-1080p.html When Calls the Heart S02E07 1080p subtitrat

Elizabeth și Jack se confruntă cu o experienta de viata in pericol împreună și în cele din urmă descopera adevărul despre ceea ce a fost menținându-le în afară. Mai târziu, toti martori din Hope Valley vad o arestare șocantă și o propunere neașteptată.
]]>
admin Tue, 30 Jun 2015 11:44:26 +0200
When Calls the Heart Sezonul 2 Episodul 6 subtitrat in limba romana 1080p http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/169-when-calls-the-heart-sezonul-2-episodul-6-subtitrat-in-limba-romna-1080p.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/169-when-calls-the-heart-sezonul-2-episodul-6-subtitrat-in-limba-romna-1080p.html When.Calls.the.Heart.S02E06.Coming.Together.Coming.Apart.1080p subtitrat

]]>
admin Mon, 29 Jun 2015 11:20:52 +0200
A D The Bible Continues S01E12 (2015) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/168-a-d-the-bible-continues-s01e12-2015-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/168-a-d-the-bible-continues-s01e12-2015-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html A.D.The.Bible.Continues.S01E12.The.Abomination ultimul capitol

O miniserie de Mark Burnett și Roma Downey începe cu efectele Răstignirea lui Isus (Juan Pablo di Pace) în ucenicii săi, mama lui Maria (Greta Scacchi), Maria Magdalena (Chipo Chung), precum și alți lideri ai lui.

]]>
admin Sat, 27 Jun 2015 15:04:55 +0200
When Calls the Heart Sezonul 2 Episodul 5 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/167-when-calls-the-heart-sezonul-2-episodul-5-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/167-when-calls-the-heart-sezonul-2-episodul-5-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.the.Heart.S02E05.Heart.and.Home.1080p subtitrat

]]>
admin Fri, 26 Jun 2015 23:00:38 +0200
When Calls the Heart (2015) sezonul 2 episodul 4 subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/166-when-calls-the-heart-2015-sezonul-2-episodul-4-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/166-when-calls-the-heart-2015-sezonul-2-episodul-4-subtitrat-in-limba-romana.html When.Calls.the.Heart.S02E04.Awakenings.&.Revelations.1080p.WEB-DL.H.264-NTb-RO

Verdictul procesul-ui este redat de către judecător, care determină întregul oraș. Elizabeth reglează viața de familie în Hamilton. Abigail se uneste cu un membru al familiei. Jack trebuie să reevalueze importanta lui Elizabeth in viata sa. Un om nou vine în oraș cu o perspectivă care poate schimba întreg viitorul locuitoriilor orașului.

]]>
admin Tue, 23 Jun 2015 23:38:26 +0200
A D The Bible Continues S01E11 (2015) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/165-a-d-the-bible-continues-s01e11-2015-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/165-a-d-the-bible-continues-s01e11-2015-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html A.D.The.Bible.Continues.S01E11.Rise.Up

O miniserie de Mark Burnett și Roma Downey începe cu efectele Răstignirea lui Isus (Juan Pablo di Pace) în ucenicii săi, mama lui Maria (Greta Scacchi), Maria Magdalena (Chipo Chung), precum și alți lideri ai lui.

]]>
admin Fri, 19 Jun 2015 03:43:29 +0200
When Calls the Heart S02E07 1080p subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/164-when-calls-the-heart-s02e07-1080p.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/164-when-calls-the-heart-s02e07-1080p.html When Calls the Heart S02E07 1080p

Elizabeth și Jack se confruntă cu o experienta de viata in pericol împreună și în cele din urmă descopera adevărul despre ceea ce a fost menținându-le în afară. Mai târziu, toti martori din Hope Valley vad o arestare șocantă și o propunere neașteptată.
]]>
admin Tue, 16 Jun 2015 10:54:47 +0200
A D The Bible Continues S01E10 (2015) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/163-a-d-the-bible-continues-s01e10-2015-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/163-a-d-the-bible-continues-s01e10-2015-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html A.D.The.Bible.Continues.S01E10.720p.HDTV.x264-BAJSKORV.Brothers.In.Arms

O miniserie de Mark Burnett și Roma Downey începe cu efectele Răstignirea lui Isus (Juan Pablo di Pace) în ucenicii săi, mama lui Maria (Greta Scacchi), Maria Magdalena (Chipo Chung), precum și alți lideri ai lui.

]]>
admin Sat, 13 Jun 2015 16:46:59 +0200
God's Outlaw (1986) subtitrat in limba romana - The Story of William Tyndale http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/162-gods-outlaw-1986-the-story-of-william-tyndale-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/162-gods-outlaw-1986-the-story-of-william-tyndale-subtitrat-in-limba-romana.html O poveste clasica de modul în care o singură persoană poate schimba lumea pentru bine.


William Tyndale a fost urmărit de agenții regelui Henric al VIII, Sir Thomas More, și Cardinalul Wolsey. Pentru a evita captura, el a fost nevoit să călătorească prin Europa. În tot acest timp a lucrat pentru a finaliza sarcina supremă care-l obseda: asigurarea Bibliei în limba engleză pentru concetățenii săi. Tyndale este distins astăzi ca "Tatăl a Bibliei în engleză," iar acest film dramatic va face fiecare creștin să aprecieze minunea a Bibliei în limba engleză. Cu o distributie condusa de actorul Roger Rees. Recipient de premii importante din Columbus și festivaluri de film și Houston Film Festivals și Christian Film Distributors Association.


Pe scurt: este biografia lui William Tyndale, un reformator din secolul XVI care a tradus Biblia in limba Engleza, in acel moment Biserica Catolica nu permitea traducerea Bibliei, a tradus Noul testament si Pentateuhul (primele 5 carti ale Bibliei).

]]>
admin Thu, 11 Jun 2015 02:08:19 +0200
When Calls the Heart S02E06 1080p subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/160-when-calls-the-heart-s02e06-1080p.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/160-when-calls-the-heart-s02e06-1080p.html When.Calls.the.Heart.S02E06.Coming.Together.Coming.Apart.1080p

]]>
admin Mon, 08 Jun 2015 14:15:30 +0200
The Confession (2013) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/159-the-confession-2013-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/159-the-confession-2013-subtitrat-in-limba-romana.html Continuarea povestei Katie Lapp, o tânără Amish care pornește într-o călătorie în căutarea identității sale - doar pentru a fi înfășurată într-un mister care trebuie rezolvat înainte de a se putea reîntâlni cu mama "Englisher" care a dato spre adopție cu 20 ani înainte.

]]>
admin Mon, 08 Jun 2015 00:09:45 +0200
The Bible In the Beginning (1966) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/158-the-bible-in-the-beginning-1966-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/158-the-bible-in-the-beginning-1966-subtitrat-in-limba-romana.html Ne spune despre primele 22 capitole ale Genezei: crearea lumii, expulzarea omului din Paradis, expansiunea poporului lui Dumnezeu pe fața pământului, potopul și distrugerea Sodomei și Gomorei.

]]>
admin Sat, 06 Jun 2015 14:19:56 +0200
Saving God (2008) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/157-saving-god-2008-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/157-saving-god-2008-subtitrat-in-limba-romana.html S-a schimbat sau demonii din trecutul lui îl va învinge?

Armstrong Cane (Rhames) a servit 15 ani în închisoare pentru omor. Spre sfârșitul pedepsei, in reformele Armstrong il găsește pe Dumnezeu în viața lui. Acum, din închisoare, el servește pe Dumnezeu ca pastor al bisericii sale din comunitate.

În ceea ce el lucrează pentru a reconstrui comunitatea ce a lăsat în urmă, se întâlnește cu Norris (Murphy) un tânăr care este condus pe o cale greșită. Atras de droguri și violență de către distribuitorul local, Blaze (McDermott), adolescent-ul cu probleme este tras în direcții opuse.

În timp ce luptă pentru a se păstra pe calea cea dreaptă, Cane luptă sa salveze pe Norris de la o viață de droguri și violență, dar întrebarea finala este: Poate sa se schimbe într-adevăr oameni, sau vin demonii din trecutului lor si ii depășesc?
]]>
admin Thu, 04 Jun 2015 23:37:57 +0200
A D The Bible Continues S01E09 (2015) HD 720p subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/152-a-d-the-bible-continues-s01e09-2015-hd-720p.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/152-a-d-the-bible-continues-s01e09-2015-hd-720p.html D.Hr. Biblia continuă 1x09 - Întoarcerea lui Saul. 

O miniserie de Mark Burnett și Roma Downey începe cu efectele Răstignirea lui Isus (Juan Pablo di Pace) în ucenicii săi, mama lui Maria (Greta Scacchi), Maria Magdalena (Chipo Chung), precum și alți lideri ai lui.

]]>
admin Wed, 03 Jun 2015 14:12:13 +0200
When Calls the Heart S02E05 1080p subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/when-calls-the-heart-2014/153-when-calls-the-heart-s02e05-1080p.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/when-calls-the-heart-2014/153-when-calls-the-heart-s02e05-1080p.html When.Calls.the.Heart.S02E05.Heart.and.Home.1080p

]]>
admin Mon, 01 Jun 2015 20:38:55 +0200
When Calls the Heart (2015) subtitrat in limba romana - episodul 3 http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/155-when-calls-the-heart-2015-subtitrat-in-limba-romana-episodul-3.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/155-when-calls-the-heart-2015-subtitrat-in-limba-romana-episodul-3.html When.Calls.the.Heart.S02E03.Hearts.Desire.1080p.

Verdictul procesul-ui este redat de către judecător, care determină întregul oraș. Elizabeth reglează viața de familie în Hamilton. Abigail se uneste cu un membru al familiei. Jack trebuie să reevalueze importanta lui Elizabeth in viata sa. Un om nou vine în oraș cu o perspectivă care poate schimba întreg viitorul locuitoriilor orașului.

]]>
admin Wed, 27 May 2015 09:04:11 +0200
A D The Bible Continues (2015) S01E08 HD 720p subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/151-a-d-the-bible-continues-s01e08-2015-hd-720p.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/151-a-d-the-bible-continues-s01e08-2015-hd-720p.html D.Hr. Biblia continuă 1x08 - The Road To Damascus. 

O miniserie de Mark Burnett și Roma Downey începe cu efectele Răstignirea lui Isus (Juan Pablo di Pace) în ucenicii săi, mama lui Maria (Greta Scacchi), Maria Magdalena (Chipo Chung), precum și alți lideri ai lui.

]]>
admin Wed, 27 May 2015 08:33:03 +0200
When Calls the Heart S02E04 1080p subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/150-when-calls-the-heart-s02e04-1080p.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/150-when-calls-the-heart-s02e04-1080p.html When.Calls.the.Heart.S02E04.Awakenings.and.Revelations.1080p

]]>
admin Mon, 25 May 2015 13:04:21 +0200
A D The Bible Continues (2015) S01E07 HD 720p subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/149-a-d-the-bible-continues-2015-s01e07-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/149-a-d-the-bible-continues-2015-s01e07-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html D.Hr. Biblia continuă 1x07 - Vizita.

O miniserie de Mark Burnett și Roma Downey începe cu efectele Răstignirea lui Isus (Juan Pablo di Pace) în ucenicii săi, mama lui Maria (Greta Scacchi), Maria Magdalena (Chipo Chung), precum și alți lideri ai lui.

]]>
admin Thu, 21 May 2015 00:22:12 +0200
When Calls the Heart (2015) subtitrat in limba romana - episodul 2 http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/148-when-calls-the-heart-2015-subtitrat-in-limba-romana-episodul-2.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/148-when-calls-the-heart-2015-subtitrat-in-limba-romana-episodul-2.html When.Calls.the.Heart.S02E02.Heart.and.Soul.1080p

Verdictul procesul-ui este redat de către judecător, care determină întregul oraș. Elizabeth reglează viața de familie în Hamilton. Abigail se uneste cu un membru al familiei. Jack trebuie să reevalueze importanta lui Elizabeth in viata sa. Un om nou vine în oraș cu o perspectivă care poate schimba întreg viitorul locuitoriilor orașului.

]]>
admin Wed, 20 May 2015 19:43:20 +0200
When Calls the Heart S02E03 1080p subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/146-when-calls-the-heart-s02e03-1080p.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/146-when-calls-the-heart-s02e03-1080p.html Abigail calatoreste Hamilton pentru a sta cu familia Elizabeth și este obligat să accepte ajutorul lui Bill pe o problemă personală. Un act eroic de Jack îl aduce mai aproape de fosta sa logodnică, Rosemary. Elizabeth se întoarce la Hope Valley și ea și Jack se reunesc pentru a lua în considerare ce ne rezervă viitorul.

Este subtitrat in limba engleza.

]]>
admin Mon, 18 May 2015 18:52:14 +0200
A D The Bible Continues (2015) S01E06 HD 720p subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/145-a-d-the-bible-continues-2015-s01e06-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/145-a-d-the-bible-continues-2015-s01e06-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html D.Hr. Biblia continuă 1x06 - Persecuția.

O miniserie de Mark Burnett și Roma Downey începe cu efectele Răstignirea lui Isus (Juan Pablo di Pace) în ucenicii săi, mama lui Maria (Greta Scacchi), Maria Magdalena (Chipo Chung), precum și alți lideri ai lui.

]]>
admin Thu, 14 May 2015 14:49:53 +0200
Billy: The Early Years (2008) subtitrat in limba romana - Billy Graham http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/144-billy-the-early-years-2008-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/144-billy-the-early-years-2008-subtitrat-in-limba-romana.html
Toată lumea știe cine este Billy Graham. Acum afla cum a ajuns acolo.

Cei mai mulți dintre noi știu de Billy Graham ca predicatorul sigur de sine și carismatic care a devenit una dintre cele mai importante figuri ale creștinismului din secolul 20 . Acum, odata cu lansarea lui Billy: primii ani, ne întâlnim cu Billy ca tânărul promițător serios la intersecția de credință și îndoială, în cele din urmă se confruntă în momentul de decizie care a lansat unul dintre cele mai puternice cariere de evanghelizare din istorie.

Cel mai convingător, Billy: primii ani vopseste portretul său de Graham, în contextul relației sale cu Charles Templeton, un alt predicator tânăr talentat a cărui credință nu a putut rezista la atacul de scepticism științific. El și Graham s-au despărțit și în film, Templeton vine la personifica valul in crestere de neincredere in care Graham a lansat cruciadele sale.

"Graham întrebat dacă el ar trebui să se întoarcă și să fie un producător de lactate și pe urmele tatălui său, în locul tatălui său în ceruri", spune producatorul si scenaristul Bill McKay. "El a fost chiar pe punctul de a scădere din nou de chemarea lui. El a luptat cu Dumnezeu. Dar el a ajuns la o înțelegere absolut concreta de la Dumnezeu pentru a lua Biblia prin credință. "Așa cum noi toți știm acum, că credința, așa portretizat dramatic în filmul de Armie Hammer, ar merge pentru a schimba fața de evanghelizare modernă.
]]>
admin Wed, 13 May 2015 15:32:05 +0200
When Calls the Heart (2015) subtitrat in limba romana - episodul 1 http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/142-when-calls-the-heart-2015-subtitrat-in-limba-romana-episodul-1.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/142-when-calls-the-heart-2015-subtitrat-in-limba-romana-episodul-1.html When.Calls.the.Heart.S02E01.Trials.of.the.Heart.1080p.

"When Calls the Heart" spune povestea captivantă a Elizabeth Thatcher (Erin Cracovia), o profesoară tânără obișnuită cu viața ei înalta în societate, încât este dispusă să meargă să predeze ca profesoară în Coal Valley, un oraș mic al mineritului unde viața este simplă, dar plină de provocări. Lori Loughlin joaca Abigail Stanton, o soție și mamă, al cărei soț, maiestrul al minei, împreună cu o duzină de alte mineri, tocmai au fost ucisi într-o explozie.

În Coal Valley Elisabeta se înțelege bine cu toată lumea, cu excepția șeriful Jack Thornton(Daniel Lissing).

]]>
admin Mon, 11 May 2015 23:02:00 +0200
A D The Bible Continues (2015) S01E05 HD 720p subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/139-a-d-the-bible-continues-2015-s01e05-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/139-a-d-the-bible-continues-2015-s01e05-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html D.Hr. Biblia continuă 1x05 - Primul martir.

O miniserie de Mark Burnett și Roma Downey începe cu efectele Răstignirea lui Isus (Juan Pablo di Pace) în ucenicii săi, mama lui Maria (Greta Scacchi), Maria Magdalena (Chipo Chung), precum și alți lideri ai lui.

]]>
admin Sat, 09 May 2015 13:47:12 +0200
Though None Go with Me (2006) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/138-though-none-go-with-me-2006-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/138-though-none-go-with-me-2006-subtitrat-in-limba-romana.html Bazat pe cartea lui Jerry Jenkins, autorul best-seller Left Behind series.

USA, anii 50. Elizabeth Leroy, o tânără cu convingeri religioase profunde, se îndrăgostește de reverendul din orașul său. Fac un compromis chiar înainte de a se înrola în armată pentru a oferi sprijin moral pentru trupele americane din Coreea. După câteva luni, Elizabeth primește vestea că a murit în luptă. Acesta va fi prima dintr-o lungă serie de adversități, care va testa credința ei.

]]>
admin Wed, 06 May 2015 02:18:24 +0200
When Calls the Heart (2015) Sezonul 2 Complet http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/136-when-calls-the-heart-2015-sezonul-2.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/136-when-calls-the-heart-2015-sezonul-2.html Info despre toate episoadele in: Wikipedia sau IMDB

Episodul 01: When Calls the Heart Sezon 2 Episod 1 - Trials of the Heart - engleza

Episodul 01: When Calls the Heart Sezon 2 Episod 1 - Trials of the Heart - romana

Episodul 02: When Calls the Heart Sezon 2 Episod 2 - Heart and Soul - engleza

Episodul 02: When Calls the Heart Sezon 2 Episod 2 - Heart and Soul - romana

Episodul 03: When Calls the Heart Sezon 2 Episod 3 - Heart's Desire - engleza

Episodul 03: When Calls the Heart Sezon 2 Episod 3 - Heart's Desire - romana

Episodul 04: When Calls the Heart Sezon 2 Episod 4 - Awakenings and Revelations - engleza

Episodul 04: When Calls the Heart Sezon 2 Episod 4 - Awakenings and Revelations - romana

Episodul 05: When Calls the Heart Sezon 2 Episod 5 - Heart and Home - engleza

Episodul 05: When Calls the Heart Sezon 2 Episod 5 - Heart and Home - romana

Episodul 06: When Calls the Heart Sezon 2 Episod 6 - Coming Together Coming Apart - engleza

Episodul 06: When Calls the Heart Sezon 2 Episod 6 - Coming Together Coming Apart - romana

Episodul 07: When Calls the Heart Sezon 2 Episod 7 - With All My Heart - engleza

Episodul 07: When Calls the Heart Sezon 2 Episod 7 - With All My Heart - romana

Info pagina oficiala: Hallmark Channel

]]>
admin Mon, 04 May 2015 15:24:39 +0200
When Calls the Heart S02E02 1080p subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/135-when-calls-the-heart-s02e02-1080p.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/135-when-calls-the-heart-s02e02-1080p.html Verdictul procesul-ui este redat de către judecător, care determină întregul oraș. Elizabeth reglează viața de familie în Hamilton. Abigail este reunit cu un membru al familiei. Jack trebuie să reevalueze importanta sa in viata lui Elizabeth. Un om nou vine în oraș cu o perspectivă care poate schimba întreg viitorul locuitoriilor orașului.

Este subtitrat in limba engleza.

]]>
admin Mon, 04 May 2015 08:38:39 +0200
A D The Bible Continues (2015) S01E04 HD 720p subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/134-a-d-the-bible-continues-2015-s01e04-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/134-a-d-the-bible-continues-2015-s01e04-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html D.Hr. Biblia continuă 1x04 - Mânia.

O miniserie de Mark Burnett și Roma Downey începe cu efectele Răstignirea lui Isus (Juan Pablo di Pace) în ucenicii săi, mama lui Maria (Greta Scacchi), Maria Magdalena (Chipo Chung), precum și alți lideri ai lumii

]]>
admin Sat, 02 May 2015 15:42:06 +0200
When Calls the Heart S02E01 1080p subtitrat in limba engleza http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/132-when-calls-the-heart-s02e01-1080p.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/132-when-calls-the-heart-s02e01-1080p.html Elizabeth și Jack sunt mai aproape ca oricând de primul lor sărut; Abigail confruntă Bill despre o descoperire surprinzătoare care ar putea pune viitorul lor romantic în așteptare; procesul dezastru minier ia o întorsătură.

Este subtitrat in limba engleza.

]]>
admin Tue, 28 Apr 2015 00:31:43 +0200
Demetrius and the Gladiators (1954) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/129-demetrius-and-the-gladiators-1954-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/129-demetrius-and-the-gladiators-1954-subtitrat-in-limba-romana.html Continuarea "The robe" (Henry Koster, 1953). După martiriul la care sunt supuse Diana și Marcellus, gladiatorul Dimitrie este responsabil pentru efectuarea tunici lui Hristos la Pedru, Caligula vrea să profite de ea, convins ca are puteri magice.

]]>
admin Sun, 26 Apr 2015 01:17:25 +0200
Letters to God (2010) HD 720p subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/131-letters-to-god-2010-hd-720.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/131-letters-to-god-2010-hd-720.html Un poștaș pe nume Brady McDaniels (Jeffrey Johnson SS) trebuie să decidă ce să facă cu scrisorile pe care le trimite în mod regulat Tyler Doherty (Tanner Maguire), un copil de 8 ani cu cancer care îi scrie lui Dumnezeu.

]]>
admin Sat, 25 Apr 2015 23:32:34 +0200
A D The Bible Continues (2015) 1x03 HD 720p subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/130-a-d-the-bible-continues-2015-1x03-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/130-a-d-the-bible-continues-2015-1x03-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html D.Hr. Biblia continuă 1x03 (Noul Testament) - Duhul sosește.

O miniserie de Mark Burnett și Roma Downey începe cu efectele Răstignirea lui Isus (Juan Pablo di Pace) în ucenicii săi, mama lui Maria (Greta Scacchi), Maria Magdalena (Chipo Chung), precum și alți lideri ai lumii

]]>
admin Sat, 25 Apr 2015 13:31:05 +0200
A D The Bible Continues (2015) 1x02 HD 720p subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/128-a-d-the-bible-continues-2015-1x02-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/128-a-d-the-bible-continues-2015-1x02-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html D.Hr. Biblia continuă 1x02 - Corpul este plecat.

O miniserie de Mark Burnett și Roma Downey începe cu efectele Răstignirea lui Isus (Juan Pablo di Pace) în ucenicii săi, mama lui Maria (Greta Scacchi), Maria Magdalena (Chipo Chung), precum și alți lideri ai lumii

]]>
admin Fri, 17 Apr 2015 20:27:40 +0200
A D The Bible Continues (2015) 1x01 HD 720p subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/127-a-d-the-bible-continues-2015-1x01-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/127-a-d-the-bible-continues-2015-1x01-hd-720p-subtitrat-in-limba-romana.html D.Hr. Biblia continuă 1x01 - Mormântul este deschis.

O miniserie de Mark Burnett și Roma Downey începe cu efectele Răstignirea lui Isus (Juan Pablo di Pace) în ucenicii săi, mama lui Maria (Greta Scacchi), Maria Magdalena (Chipo Chung), precum și alți lideri ai lumii vechi.

]]>
admin Thu, 16 Apr 2015 23:32:45 +0200
Seven Days In Utopia (2011) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/126-seven-days-in-utopia-2011-720p.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/126-seven-days-in-utopia-2011-720p.html Luke Chisolm (Lucas Black) este un jucător de golf strălucit tânăr care speră să intre în liga profesională, dar atunci când se administrează o oportunitate nu reușește lamentabil. El decide apoi să părăsească golf-ul și se duce la oamenii din Utopia, Texas. Acolo trăiește Johnny Crawford (Robert Duvall), un fermier excentric care va forța pe Luke să se întrebe despre alegerile sale din trecut, dar, de asemenea să ia în considerare și viitorul lui.

]]>
admin Wed, 15 Apr 2015 19:05:50 +0200
The Apocalypse (2002) subtitrat in limba romana - vol.12 http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/125-the-apocalypse-2002-vol12-apocalipsa-dupa-ioan.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/125-the-apocalypse-2002-vol12-apocalipsa-dupa-ioan.html Viziunile apostolului Ioan către cele șapte biserici din Apocalipsa.
Din Colectia Emmy Award, oferind filme aclamate de critici, Avraam, Iosif, Moise și Pavel Apostolul vine o producție cu Richard Harris ca Apostolul Ioan din Apocalipsa. Detaliaza viziunile lui Ioan pe fundalul persecutarea severă a creștinilor din primul secol, acest film bazat biblic va inspira spectatori.
Apocalipsa dispune de un spectacol strălucitor de Richard Harris intr-unul din rolurile sale finale.

]]>
admin Tue, 07 Apr 2015 16:18:42 +0200
The Gospel Of John (2003) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/123-the-gospel-of-john-2003-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/123-the-gospel-of-john-2003-subtitrat-in-limba-romana.html Versetul cu verset narat de Christopher Plummer din Evanghelia lui Ioan.

Pentru mai multe informatii despre Evanghelia lui Ioan va recomand sa cititi din Noul Testament Evanghelia după Ioan.

]]>
admin Wed, 01 Apr 2015 02:29:13 +0200
The Lion of Judah (2011) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/desene-animate-crestine/121-the-lion-of-judah-2011-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/desene-animate-crestine/121-the-lion-of-judah-2011-subtitrat-in-limba-romana.html Animalele din grajd din Betleem-Iuda Mielul, Jack măgar, Horacio porcul și Drake cocoșul asistă la evenimentele trăite de Isus: predicarea lui, răstignirea și comportamentul ulterior al apostolilor.

]]>
admin Sat, 21 Mar 2015 23:59:50 +0100
Jesus of Nazareth (1977) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/118-jesus-of-nazareth-1977-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/118-jesus-of-nazareth-1977-subtitrat-in-limba-romana.html Povestea lui Isus de Franco Zeffirelli este apreciata pentru aprofundare, cercetare biblică și istorică.

Isus din Nazaret este un film unic ilustrând viața lui Hristos de la nașterea lui pănă la învierea Lui. Acest film cuprinzător și credincios are o distributie internationala distinsa și locații speciale alese pentru asemănarea locului ca în timpul lui Isus. Această producție aclamata spune cea mai mare dintre toate povestile cu emoție extraordinară și splendoare. Șase ore de actorie superba, muzică și cinematografie puternice restante. In rolurile principale Robert Powell, Olivia Hussey, Lawrence Olivier, James Mason, Anthony Quinn, și multe altele.

Pentru mai multe informatii despre viata lui Isus va recomand sa cititi Noul Testament, cele 4 evanghelii: Matei, Marcu, Luca si Ioan.

]]>
admin Sat, 21 Mar 2015 01:15:56 +0100
The Book of Esther (2013) subtitrat in limba romana - cartea Estera http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/117-the-book-of-esther-2013-subtitrat-in-limba-romana-cartea-estera.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/117-the-book-of-esther-2013-subtitrat-in-limba-romana-cartea-estera.html
Când Estera devene regină, vărul ei Mardoheu și Haman, implicați într-un joc periculos de intrigi pentru controlul tânărului rege persan Xerxes.
Pentru mai multe detalii puteti citi in Biblie toată cartea Esterei, in versiunea Dumitru Cornilescu se găsește începand cu pagina 513, are 10 capitole.
]]>
admin Fri, 13 Mar 2015 23:16:29 +0100
The Robe (1953) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/114-the-robe-1953-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/114-the-robe-1953-subtitrat-in-limba-romana.html Secolul I d.Hr. În Roma lui Tiberius, tânăr și nobil Marcelo Galio găsește într-o licitație o sclavă frumoasa Diana, îndrăgostită de el de când au fost copii, iar acum elevă al împăratului. Marcelo se confruntă cu o ofertă violentă la Caligula, fiul și succesorul lui Tiberius, căștigă sclavul grec Demetrius. Luând act la licitație împăratul pedepsește pe Marcelo, îl trimite la Palestina ca tribun. Când acesta ajunge, Pilat din Pont a condamnat pe Isus Hristos să moară pe cruce.

]]>
admin Wed, 11 Mar 2015 15:35:28 +0100
The Greatest Story Ever Told (1965) subtitrat in romana - Viața lui Iisus http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/115-the-greatest-story-ever-told-1965-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/115-the-greatest-story-ever-told-1965-subtitrat-in-limba-romana.html Supraproducție despre viața lui Iisus din Nazaret, care a avut o distributie lunga si cunoscuta, in care actorul Max von Sydow interpreteaza pe Isus Hristos. Din Evanghelii spune povestea lui Isus în Palestina ocupată de Roma: nașterea sa în Betleem, copilaria la Nazaret, cei trei ani de viață publică, Cina cea de Taină, trădarea de discipolul său Iuda, procesul său, răstignirea și înviere ulterioară.

]]>
admin Fri, 06 Mar 2015 14:56:25 +0100
23 Blast (2014) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/107-23-blast-2014-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/107-23-blast-2014-subtitrat-in-limba-romana.html 23 Blast este bazat pe povestea adevărată a Travis Freeman. Un adolescent tipic crescut într-un orășel din Kentucky, Travis este un erou local, și pe teren. În toamna anului 1997, în floarea tinereții sale, el este în mod neașteptat lovit cu o infecție care distruge nervul optic. El devine peste noapte orb.

Sub influența părinților care-l iubesc, un terapeut fizic care îl contestă, un antrenor care îl inspiră, și cel mai bun prieten pe care el nu poate suporta să lase în urmă, Travis ne arată ce adevărat curaj este de a concura pe teren de fotbal american, ajutand echipa sa avansa la playoff de stat.

Urmăm Travis si Jerry Baker, prietenul său cel mai apropiat, din momentul în care îndeplinesc pe terenul de fotbal ca copii prin liceu. Atracția a lui Jerry la partea întunecată a ispite adolescente, bere și droguri, amenință să îl tragă prieteni în afară. Este doar pe terenul de fotbal, unde se vor conecta cu adevărat.
]]>
admin Wed, 25 Feb 2015 12:32:16 +0100
Prince of egypt movie (1998) subtitrat in limba romana - Printul Egiptului http://filmecrestineonline.com/desene-animate-crestine/106-prince-of-egypt-movie-1998.html http://filmecrestineonline.com/desene-animate-crestine/106-prince-of-egypt-movie-1998.html Producția DreamWorks, creat de Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg si David Geffen- a fost responsabil pentru lansarea internațională a primului film de calitate de desene animate de un studiu extern la Walt Disney Pictures. În Egiptul antic, cu mii de ani în urmă, Faraon Seti dispune moartea tuturor nou-nascuti evrei. O mama disperata plasează pe fiul ei într-un coș și îl depune pe Nil. Apele râului îl duc până la țărm unde îl găsește regina. Copilul a fost Moise și a fost crescut ca fratele lui Ramses, moștenitorul tronului. Dar ani mai târziu când descoperă originea ebraică a lui Moise, frații lui se vor distanța de el.

]]>
admin Mon, 16 Feb 2015 15:00:12 +0100
Jeremiah (1998) subtitrat in limba romana - vol.08 http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/111-jeremiah-1998-subtitrat-in-limba-romana-vol08.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/111-jeremiah-1998-subtitrat-in-limba-romana-vol08.html Tânărul Ieremia crește în familia unui preot din satul Anatot lângă Ierusalim. Dumnezeu îi apare lui Ieremia în diferite fiinte umane în mai multe rânduri, și face clar ceea ce a fost ales pentru a vesti solia lui Dumnezeu pentru poporul din Ierusalim: un conducător puternic de nord va ataca împărăția lui Iuda, dacă oamenii de acolo continuă să se închine idolilor falși, și nu unui singur Dumnezeu. Nimeni nu crede în profeția lui Ieremia. În schimb, el este acuzat de blasfemie și este atacat fizic - și chiar nici familia sa nu vine în ajutorul lui. Cu toate acestea, cu ajutorul lui Baruc, scribul a templului, aude prima predică a lui Ieremia și devine discipolul său, Ieremia reușește să anunțe cuvântul lui Dumnezeu. Mesajul profetului suportă mânia și respingerea claselor dominante, preoția și Regele.

]]>
admin Sat, 14 Feb 2015 01:47:02 +0100
Soul Surfer (2011) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/110-soul-surfer-2011-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/110-soul-surfer-2011-subtitrat-in-limba-romana.html
Bethany Hamilton, o tânără surfer și celebră australiană, a trăit ca o copilă în apă, fără a se îndepărta de la mare, placa și cel mai bun prieten ei Alana. Într-o zi, un rechin smulge un braț, dar Bethany este o femeie foarte puternică și care ar putea fi o dramă teribilă a devenit o poveste de depășire, pentru că de atunci unicul scop de Bethany a fost preparat cât mai curând posibil pentru a practica din nou surfing.
]]>
admin Fri, 13 Feb 2015 01:05:05 +0100
Judas (2004) subtitrat in limba romana - Iuda http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/103-judas-2004-subtitrat-in-limba-romana-iuda.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/103-judas-2004-subtitrat-in-limba-romana-iuda.html Filmul Iuda prezinta viata lui Hristos cu ucenicii săi, în special cu trădătorul lui.

Dramatic și provocator, filmul Iuda este o re-interpretare memorabilă a unei povești familiare, vazută dintr-o nouă perspectivă. Iuda Iscarioteanul, un revolutionar susținut, este un simbol puternic al unui defect uman: Un om cu intenții onorabile sunt devorate de chinul său personal.

Pasajul cu trădarea lui Iuda îl găsiți în: Matei 26 și Marcu 14 din Biblie, Noul Testament.

]]>
admin Wed, 11 Feb 2015 14:38:19 +0100
Joseph (1995) subtitrat in limba romana - Iosif vol.06 http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/105-joseph-1995-subtitrat-in-limba-romana-iosif-vol06.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/105-joseph-1995-subtitrat-in-limba-romana-iosif-vol06.html Adaptarea pentru televiziune a poveștii biblice a lui Iosif, un băiat care are un cadou extraordinar ce revelează viitorul prin vise cu ajutorul lui Dumnezeu. După ce a fost abandonat de către frații săi și vândut în sclavie de către beduini, devine în cele din urmă un prinț al Egiptului.

Textul acestei povestiri se gaseste incepand din Geneza capitolul 37.

]]>
admin Mon, 09 Feb 2015 09:25:47 +0100
Joseph - King of Dreams (2000) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/desene-animate-crestine/104-joseph-king-of-dreams-2000-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/desene-animate-crestine/104-joseph-king-of-dreams-2000-subtitrat-in-limba-romana.html Film bazat pe capitolele 37-50 ale Genezei din Biblie. Aceasta se concentrează pe viața lui Iosif, fiul favorit al lui Iacov, un tânăr cu un cadou extraordinar de a interpreta visele. Se consideră o continuare neoficială a "Prințul Egiptului".

]]>
admin Mon, 09 Feb 2015 01:11:57 +0100
Cutback (2010) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/102-cutback-2010-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/102-cutback-2010-subtitrat-in-limba-romana.html Luke Harris (Justin Schwan) visează doar un singur lucru - pro surfing. Cu cel mai bun prieten al lui Casey (Angel Cruz), Ei au două obiective: sa faca surf și sa se distreze. Dar mama lui Luca (Rachel Gardner) și tata (Greg Carlson) au alte idei: să meargă la o facultate și să crească!

Când Luca află că se deschide un punct de surf al echipei locale, consideră că șansa lui e mare pentru a dovedi părinților săi că pot să-l facă un surfer și să evite să meargă la facultate.

Doar două lucruri stau în calea lui Luca: în oraș apare un surfer Matt (Andy Shephard), care are ochii stabiliți la deschiderea de echipa locală de surf, și tatăl său ce insistă să renunțe la visele sale de surfing și să obțină o educație.

Când o tragedie devastatoare apare, Luke este obligat să ia o privire grea la viața lui. Cu ajutorul a Emily (Kelsey Saunders) o frumoasă "fată de biserică" și păstorul de tineret (Danny Smith), învață că există mult mai mult în viață decât să treacă valuri.

]]>
admin Thu, 05 Feb 2015 15:33:30 +0100
Samson and Delilah (1996) subtitrat in limba romana - Samson si Dalila - vol.04 http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/101-samson-and-delilah-1996-subtitrat-in-limba-romana-samson-si-dalila.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/101-samson-and-delilah-1996-subtitrat-in-limba-romana-samson-si-dalila.html Deoarece infracțiunile comise împotriva lui Dumnezeu, israeliții trăiesc ca sclavi sub stăpânirea filistenilor. Dar Domnul ascultă rugăciunile poporului Său și le trimite la un baiat pe nume Samson, care va avea puterea de o sută de oameni și a le ajuta să depășească dușmanii lor. Curând vestea puterea enormă a Samson ajunge la urechile regelui Hanun și frumoasa curtezana Dalila, Samson salvează atacul unui leu.

Daca vreti sa cititi despre Samson gasiti in Biblie in cartea Judecatori de la capitolul 13 la 16.

]]>
admin Tue, 03 Feb 2015 14:49:55 +0100
Jacob (1994) subtitrat in limba romana - vol.02 http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/99-jacob-1994-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/99-jacob-1994-subtitrat-in-limba-romana.html În țara Canaanului, Isaac, fiul lui Avraam, locuiește cu soția sa Rebeca și fiii lor gemeni Esau și Iacov. Esau, întâiul născut, este un vânător puternic și curajos, cu un apetit vorace pentru plăceri senzuale. Iacov este pastor, și mai tandru și plin de compasiune decât fratele său. Cei doi sunt mândria tatălui său, dar Iacov este favoritul mamei sale, care este convins că el este moștenitorul de drept al lui Isaac și lui Avraam.

]]>
admin Fri, 30 Jan 2015 17:46:14 +0100
Jesus (1999) subtitrat in limba romana - vol.01 http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/98-jesus-1999-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/98-jesus-1999-subtitrat-in-limba-romana.html Isus, fiul lui Iosif și Maria, lucrează ca dulgher prin împrejurimile Galileii. Încă de copil, descoperă că este Fiul lui Dumnezeu și că destinul său pe pământ este răscumpărarea oamenilor. Poporul lui Israel care este subjugat de Roma, îl consideră a fi un eliberator care îl va expulza pe guvernator Pilat din Pont, un om care are un dispreț jignitor pentru poporul evreu. Dar aceasta nu era misiunea lui Isus.

]]>
admin Thu, 29 Jan 2015 08:59:26 +0100
The Great Debaters (2007) subtitrat in limba romana - La inceput a fost cuvantul http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/94-the-great-debaters-2007-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-bazate-pe-o-poveste-adevarata/94-the-great-debaters-2007-subtitrat-in-limba-romana.html Bazat pe povestea adevarata a lui Mel Tolson, un profesor de istorie afroamericană la Wiley College Texas care în 1935 a inspirat elevi pentru a forma prima echipa de dezbateri din școală, care apoi s-ar confrunta în cele din urmă la Harvard în campionatul național.

]]>
admin Tue, 20 Jan 2015 00:47:59 +0100
Amazing love (2012) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/95-amazing-love-2012-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/95-amazing-love-2012-subtitrat-in-limba-romana.html Adolescenții Steve, Carrie, Cooper, și GameBoy se lansează într-o excursie de weekend de camping de biserica lor, lider de grup de tineri Stuart (Sean Astin) și soția lui Beth (Erin Bethea). Alături de ei este o adolescentă Ashely, care este materialistă și auto-implicată, și a cărui atitudine rea separă de restul grupului. Când o confruntare are loc între Ashley și Carrie, această diviziune se lărgește. In speranta de rezoluție, Stuart ia oportunitatea de a împărtăși cu grupul povestea emotionanta a Vechiului Testament profetul Osea și exemplul său de angajament adevărat și iubire necondiționată. Este povestea suficient de puternic pentru a inspira adolescenti de a deschide inimile lor pentru o astfel de iubire uimitoare?

]]>
admin Mon, 19 Jan 2015 00:52:34 +0100
Grace Unplugged (2013) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/93-grace-unplugged-2013-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/93-grace-unplugged-2013-subtitrat-in-limba-romana.html Grace este o adolescentă creștină care, împotriva voinței tatălui ei, fuge de acasă pentru a face visele ei sa devina realitate. Dar drumul ei spre succes o conduce pentru a respinge credința și familia ei, sau o redescoperă?

]]>
admin Mon, 12 Jan 2015 15:25:07 +0100
This Is Our Time (2013) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/92-this-is-our-time-2013-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/92-this-is-our-time-2013-subtitrat-in-limba-romana.html Etan, Luke, ale, Ryder și Catherine sunt cinci prieteni legați de credința lor puternică. Dupa ce au absolvit colegiul, fiecare dintre ei se stabilesc pentru a face o diferență în lume pentru Dumnezeu. Ambițiile lor sunt mari, pasiunile lor sunt puternice, dar vor avea curajul să-și îndeplinească chemarea lor, indiferent de ceea ce le apare in cale. Sacrificiul li se cere să plătească ar putea fi prea mare. Prin înțelepciune dumnezeiască de la o sursă din afara, grupul își dă seama aceasta nu este timpul lor la urma urmei, totul Lui!

]]>
admin Sat, 10 Jan 2015 08:00:38 +0100
The Good Lie (2014) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/90-the-good-lie-2014-1080p.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/90-the-good-lie-2014-1080p.html Un refugiat tânăr din războiul civil sudanez devine mutat în Statele Unite, împreună cu alți copii pierduți din Sudan "Lost Boys de Sudan". După sosirea în America, tinerii cunosc pe Carrie (Reese Witherspoon), o asistentă socială care știind prin ce au trecut, încercă să-i învețe cum să funcționeze în lumea modernă.

]]>
admin Fri, 09 Jan 2015 18:15:28 +0100
The Bible (2013) Sezonul 1 Complet http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/91-the-bible-2013-sezonul-1-complet.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/91-the-bible-2013-sezonul-1-complet.html Info: Wikipedia

Episodul 01: The Bible (2013) Sezon 1 Episod 1

Episodul 02: The Bible (2013) Sezon 1 Episod 2

Episodul 03: The Bible (2013) Sezon 1 Episod 3

Episodul 04: The Bible (2013) Sezon 1 Episod 4

Episodul 05: The Bible (2013) Sezon 1 Episod 5

Episodul 06: The Bible (2013) Sezon 1 Episod 6

Episodul 07: The Bible (2013) Sezon 1 Episod 7

Episodul 08: The Bible (2013) Sezon 1 Episod 8

Episodul 09: The Bible (2013) Sezon 1 Episod 9

Episodul 10: The Bible (2013) Sezon 1 Episod 10

 

]]>
admin Fri, 09 Jan 2015 16:23:00 +0100
Left Behind (2014) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/89-left-behind-2014-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/89-left-behind-2014-subtitrat-in-limba-romana.html Într-o clipire din ochi, un extaz biblic zdrobește lumea. Milioane de oameni dispar fără traseu. Tot ce rămâne este hainele și lucrurile, și într-o clipă, teroare și haos invada umanitatea.

]]>
admin Fri, 09 Jan 2015 14:42:43 +0100
The Bible (2013) subtitrat in limba romana - episodul 10 http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/73-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-10.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/73-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-10.html Biblia - 10 - curajul - revenirea lui Isus, Duhul Sfânt vine, Disciples mor, Ioan supraviețuiește moarte, exilat la Patmos, Apocalipsa.

Miniserie TV de 10 episoade care arată istoria creștinismului de la Vechiul Testament la Noul Testament. Unele dintre cele mai cunoscute întâmplări ale scripturilor de la Geneza la Apocalipsa, inclusiv povestea cu Arca lui Noe, Exodul și viața lui Isus din Nazaret sunt descrise.

]]>
admin Tue, 06 Jan 2015 03:33:03 +0100
The Bible (2013) subtitrat in limba romana - episodul 9 http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/72-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-9.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/72-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-9.html Biblia - 09 - Passion - Nicodim, Caiafa, Pilat, Răstignirea, Învierea.
Miniserie TV de 10 episoade care arată istoria creștinismului de la Vechiul Testament la Noul Testament. Unele dintre cele mai cunoscute întâmplări ale scripturilor de la Geneza la Apocalipsa, inclusiv povestea cu Arca lui Noe, Exodul și viața lui Isus din Nazaret sunt descrise.

]]>
admin Tue, 06 Jan 2015 03:28:55 +0100
The Bible (2013) subtitrat in limba romana - episodul 8 http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/71-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-8.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/71-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-8.html
Biblia - 08 - Trădarea - Cina cea de Taină, Iuda, lepădarea lui Petru

Miniserie TV de 10 episoade care arată istoria creștinismului de la Vechiul Testament la Noul Testament. Unele dintre cele mai cunoscute întâmplări ale scripturilor de la Geneza la Apocalipsa, inclusiv povestea cu Arca lui Noe, Exodul și viața lui Isus din Nazaret sunt descrise.

]]>
admin Tue, 06 Jan 2015 03:01:07 +0100
Quo Vadis (1951) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/88-quo-vadis-1951-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/88-quo-vadis-1951-subtitrat-in-limba-romana.html Când se întoarce victorios la Roma, după trei ani în campul de batalie, generalul Marcus Vinicius se îndrăgostește de Ligia. Dar ea este o creștină și convingerile ei o împiedică să se îndrăgostească de un războinic. Deși a fost adoptată de un general pensionat, din punct de vedere juridic ea este un ostatic al Romei, astfel încât Marcus Vinicius realizează să o cumpere fără dificultate pentru servicile ei de la împăratul Nero. mai multe

]]>
admin Sat, 03 Jan 2015 04:41:39 +0100
The Bible (2013) subtitrat in limba romana - episodul 7 http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/70-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-7.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/70-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-7.html Biblia - 07 - Misiunea - farisei, Isus, miracole, discipolii.

Miniserie TV de 10 episoade care arată istoria creștinismului de la Vechiul Testament la Noul Testament. Unele dintre cele mai cunoscute întâmplări ale scripturilor de la Geneza la Apocalipsa, inclusiv povestea cu Arca lui Noe, Exodul și viața lui Isus din Nazaret sunt descrise.

]]>
admin Sat, 03 Jan 2015 01:59:38 +0100
The Bible (2013) subtitrat in limba romana - episodul 6 http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/69-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-6.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/69-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-6.html Biblia - 06 - Revolutia - Roman, nașterea lui Hristos, Ioan Botezătorul, Isus și Petru

Miniserie TV de 10 episoade care arată istoria creștinismului de la Vechiul Testament la Noul Testament. Unele dintre cele mai cunoscute întâmplări ale scripturilor de la Geneza la Apocalipsa, inclusiv povestea cu Arca lui Noe, Exodul și viața lui Isus din Nazaret sunt descrise.

]]>
admin Sat, 03 Jan 2015 01:40:46 +0100
Apostle Peter and the Last Supper (2012) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/87-apostle-peter-and-the-last-supper-2012-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/87-apostle-peter-and-the-last-supper-2012-subtitrat-in-limba-romana.html Apostol al lui Hristos. Un soldat din Roma. Două suflete. Un Mântuitor.
Premiat de Fundatiile Dove “Family Seal of Approval”, și este recomandat pentru vârstele de Doisprezece ani și mai sus, Apostolul Petru și Cina cea de Taină este o poveste biblică trebuie să vezi pe bază de credință familie de speranță, iertare, rugăciune și mesajul că orice este posibil. Retrăiește timpul lui Petru petrecut cu Isus, din Marea Trimitere pentru la Cina cea de Taină și grădina Ghetsimani. Situat în Roma 67 d. Hr. Condamnat la moarte, în vârstă Petru (Robert Loggia), povestește viața lui ca un pescar simplu care a devenit una dintre cele mai îndrăznețe figuri din tot creștinismul. În ceea ce Peter se pregătește să plece această viață pământească, el va face o impresie de neuitat pe temnicerii lui prin puterea mântuitoare a Evangheliei.

]]>
admin Fri, 02 Jan 2015 00:55:27 +0100
Gifted Hands: The Ben Carson Story (2009) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/86-gifted-hands-the-ben-carson-story-2009-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/86-gifted-hands-the-ben-carson-story-2009-subtitrat-in-limba-romana.html Ben Carson a avut foarte puține șanse de a reuși în viață. Fiul unor părinți separați, ridicat în sărăcie și înconjurat de prejudecăți rasiale, un copil irascibil și a devenit un elev prost. Totuși, mama lui, care mereu a crezut în El, a încurajat imaginația lui, inteligența și mai presus de toate, încredereaAcesta a fost această credință care ia permis să devină unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume.

]]>
admin Thu, 01 Jan 2015 23:38:12 +0100
The Bible (2013) subtitrat in limba romana - episodul 5 http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/68-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-5.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/68-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-5.html Biblia - 05 - The Survival – Zedechia, Nebucadnețar, Daniel, evreii se intorc in Ierusalim.

Miniserie TV de 10 episoade care arată istoria creștinismului de la Vechiul Testament la Noul Testament. Unele dintre cele mai cunoscute întâmplări ale scripturilor de la Geneza la Apocalipsa, inclusiv povestea cu Arca lui Noe, Exodul și viața lui Isus din Nazaret sunt descrise.

]]>
admin Tue, 30 Dec 2014 04:00:05 +0100
The Encounter 2 - The Paradise Lost (2012) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/41-the-encounter-2-the-paradise-lost-2012-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/41-the-encounter-2-the-paradise-lost-2012-subtitrat-in-limba-romana.html Șapte ani de la tsunami cel mai devastator din lume în Thailanda șase străini se trezesc prinși într-o stațiune partea de plajă la un pas de un uragan din sens opus. Fiecare dintre inimile lor sunt rupte si striga în tăcere afară în noaptea cea mai disperată a vieții lor. Ca furtuna se dezlănțuie pe și cele șase străinii intră mai adânc în inima întunericului un alt invitat ajunge la hotel. El spune că este Isus Hristos, și el știe ce fiecare dintre ei suferă de. Știind nevoia lor cumplită, a venit să-i aducă toate un mesaj de speranță și să le salveze de la cele mai întunecate colțuri ale inimilor lor.

]]>
admin Tue, 30 Dec 2014 02:35:13 +0100
When Calls the Heart (2014) Sezonul 1 Complet http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/85-when-calls-the-heart-2014-sezonul-1-complet.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/85-when-calls-the-heart-2014-sezonul-1-complet.html Info: Wikipedia

Episodul 01: When Calls the Heart Sezon 1 Episod 1

Episodul 02: When Calls the Heart Sezon 1 Episod 2

Episodul 03: When Calls the Heart Sezon 1 Episod 3

Episodul 04: When Calls the Heart Sezon 1 Episod 4

Episodul 05: When Calls the Heart Sezon 1 Episod 5

Episodul 06: When Calls the Heart Sezon 1 Episod 6

Episodul 07: When Calls the Heart Sezon 1 Episod 7

Episodul 08: When Calls the Heart Sezon 1 Episod 8

Episodul 09: When Calls the Heart Sezon 1 Episod 9

Episodul 10: When Calls the Heart Sezon 1 Episod 10

Episodul 11: When Calls the Heart Sezon 1 Episod 11

Episodul 12: When Calls the Heart Sezon 1 Episod 12

 

]]>
admin Fri, 26 Dec 2014 19:02:29 +0100
When Calls the Heart (2014) subtitrat in limba romana - episodul 12 http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/84-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-12.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/84-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-12.html When.Calls.The.Heart.S01E12.Final.Adieu.1080p

"When Calls the Heart" spune povestea captivantă a Elizabeth Thatcher (Erin Cracovia), o profesoară tânără obișnuită cu viața ei înalta în societate, încât este dispusă să meargă să predeze ca profesoară în Coal Valley, un oraș mic al mineritului unde viața este simplă, dar plină de provocări. Lori Loughlin joaca Abigail Stanton, o soție și mamă, al cărei soț, maiestrul al minei, împreună cu o duzină de alte mineri, tocmai au fost ucisi într-o explozie.

În Coal Valley Elisabeta se înțelege bine cu toată lumea, cu excepția șeriful Jack Thornton(Daniel Lissing).

]]>
admin Tue, 23 Dec 2014 04:30:01 +0100
When Calls the Heart (2014) subtitrat in limba romana - episodul 11 http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/83-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-11.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/83-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-11.html When.Calls.The.Heart.S01E11.Rules.of.Engagement.1080p

"When Calls the Heart" spune povestea captivantă a Elizabeth Thatcher (Erin Cracovia), o profesoară tânără obișnuită cu viața ei înalta în societate, încât este dispusă să meargă să predeze ca profesoară în Coal Valley, un oraș mic al mineritului unde viața este simplă, dar plină de provocări. Lori Loughlin joaca Abigail Stanton, o soție și mamă, al cărei soț, maiestrul al minei, împreună cu o duzină de alte mineri, tocmai au fost ucisi într-o explozie.

În Coal Valley Elisabeta se înțelege bine cu toată lumea, cu excepția șeriful Jack Thornton(Daniel Lissing).

]]>
admin Tue, 23 Dec 2014 01:30:24 +0100
When Calls the Heart (2014) subtitrat in limba romana - episodul 10 http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/82-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-10.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/82-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-10.html When.Calls.The.Heart.S01E10.Love.Comes.First.1080p

"When Calls the Heart" spune povestea captivantă a Elizabeth Thatcher (Erin Cracovia), o profesoară tânără obișnuită cu viața ei înalta în societate, încât este dispusă să meargă să predeze ca profesoară în Coal Valley, un oraș mic al mineritului unde viața este simplă, dar plină de provocări. Lori Loughlin joaca Abigail Stanton, o soție și mamă, al cărei soț, maiestrul al minei, împreună cu o duzină de alte mineri, tocmai au fost ucisi într-o explozie.

În Coal Valley Elisabeta se înțelege bine cu toată lumea, cu excepția șeriful Jack Thornton(Daniel Lissing).

]]>
admin Tue, 23 Dec 2014 00:54:18 +0100
When Calls the Heart (2014) subtitrat in limba romana - episodul 9 http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/81-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-9.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/81-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-9.html hen.Calls.The.Heart.S01E09.Change.of.Heart.1080p

"When Calls the Heart" spune povestea captivantă a Elizabeth Thatcher (Erin Cracovia), o profesoară tânără obișnuită cu viața ei înalta în societate, încât este dispusă să meargă să predeze ca profesoară în Coal Valley, un oraș mic al mineritului unde viața este simplă, dar plină de provocări. Lori Loughlin joaca Abigail Stanton, o soție și mamă, al cărei soț, maiestrul al minei, împreună cu o duzină de alte mineri, tocmai au fost ucisi într-o explozie.

În Coal Valley Elisabeta se înțelege bine cu toată lumea, cu excepția șeriful Jack Thornton(Daniel Lissing).

]]>
admin Tue, 23 Dec 2014 00:48:31 +0100
When Calls the Heart (2014) subtitrat in limba romana - episodul 8 http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/80-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-8.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/80-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-8.html When.Calls.The.Heart.S01E08.Perils.Of.The.Soloists.1080p

"When Calls the Heart" spune povestea captivantă a Elizabeth Thatcher (Erin Cracovia), o profesoară tânără obișnuită cu viața ei înalta în societate, încât este dispusă să meargă să predeze ca profesoară în Coal Valley, un oraș mic al mineritului unde viața este simplă, dar plină de provocări. Lori Loughlin joaca Abigail Stanton, o soție și mamă, al cărei soț, maiestrul al minei, împreună cu o duzină de alte mineri, tocmai au fost ucisi într-o explozie.

În Coal Valley Elisabeta se înțelege bine cu toată lumea, cu excepția șeriful Jack Thornton(Daniel Lissing).

]]>
admin Tue, 23 Dec 2014 00:39:18 +0100
When Calls the Heart (2014) subtitrat in limba romana - episodul 7 http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/79-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-7.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/79-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-7.html When.Calls.The.Heart.S01E07.Second.Chances.1080p

"When Calls the Heart" spune povestea captivantă a Elizabeth Thatcher (Erin Cracovia), o profesoară tânără obișnuită cu viața ei înalta în societate, încât este dispusă să meargă să predeze ca profesoară în Coal Valley, un oraș mic al mineritului unde viața este simplă, dar plină de provocări. Lori Loughlin joaca Abigail Stanton, o soție și mamă, al cărei soț, maiestrul al minei, împreună cu o duzină de alte mineri, tocmai au fost ucisi într-o explozie.

În Coal Valley Elisabeta se înțelege bine cu toată lumea, cu excepția șeriful Jack Thornton(Daniel Lissing).

]]>
admin Sun, 21 Dec 2014 01:51:30 +0100
When Calls the Heart (2014) subtitrat in limba romana - episodul 6 http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/78-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-6.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/78-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-6.html When.Calls.The.Heart.S01E05.These.Games.1080p

"When Calls the Heart" spune povestea captivantă a Elizabeth Thatcher (Erin Cracovia), o profesoară tânără obișnuită cu viața ei înalta în societate, încât este dispusă să meargă să predeze ca profesoară în Coal Valley, un oraș mic al mineritului unde viața este simplă, dar plină de provocări. Lori Loughlin joaca Abigail Stanton, o soție și mamă, al cărei soț, maiestrul al minei, împreună cu o duzină de alte mineri, tocmai au fost ucisi într-o explozie.

În Coal Valley Elisabeta se înțelege bine cu toată lumea, cu excepția șeriful Jack Thornton(Daniel Lissing).

]]>
admin Sun, 21 Dec 2014 01:32:52 +0100
When Calls the Heart (2014) subtitrat in limba romana - episodul 5 http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/77-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-5.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/77-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-5.html When.Calls.The.Heart.S01E05.The.Dance.1080p

"When Calls the Heart" spune povestea captivantă a Elizabeth Thatcher (Erin Cracovia), o profesoară tânără obișnuită cu viața ei înalta în societate, încât este dispusă să meargă să predeze ca profesoară în Coal Valley, un oraș mic al mineritului unde viața este simplă, dar plină de provocări. Lori Loughlin joaca Abigail Stanton, o soție și mamă, al cărei soț, maiestrul al minei, împreună cu o duzină de alte mineri, tocmai au fost ucisi într-o explozie.

În Coal Valley Elisabeta se înțelege bine cu toată lumea, cu excepția șeriful Jack Thornton(Daniel Lissing).

]]>
admin Sun, 21 Dec 2014 01:22:58 +0100
When Calls the Heart (2014) subtitrat in limba romana - episodul 4 http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/76-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-4.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/76-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-4.html When.Calls.The.Heart.S01E04.Secrets.And.Lies.1080p

"When Calls the Heart" spune povestea captivantă a Elizabeth Thatcher (Erin Cracovia), o profesoară tânără obișnuită cu viața ei înalta în societate, încât este dispusă să meargă să predeze ca profesoară în Coal Valley, un oraș mic al mineritului unde viața este simplă, dar plină de provocări. Lori Loughlin joaca Abigail Stanton, o soție și mamă, al cărei soț, maiestrul al minei, împreună cu o duzină de alte mineri, tocmai au fost ucisi într-o explozie.

În Coal Valley Elisabeta se înțelege bine cu toată lumea, cu excepția șeriful Jack Thornton(Daniel Lissing).

]]>
admin Sun, 21 Dec 2014 01:18:37 +0100
When Calls the Heart (2014) subtitrat in limba romana - episodul 3 http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/75-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-3.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/75-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-3.html When.Calls.The.Heart.S01E03.A.Telling.Silence.1080p

"When Calls the Heart" spune povestea captivantă a Elizabeth Thatcher (Erin Cracovia), o profesoară tânără obișnuită cu viața ei înalta în societate, încât este dispusă să meargă să predeze ca profesoară în Coal Valley, un oraș mic al mineritului unde viața este simplă, dar plină de provocări. Lori Loughlin joaca Abigail Stanton, o soție și mamă, al cărei soț, maiestrul al minei, împreună cu o duzină de alte mineri, tocmai au fost ucisi într-o explozie.

În Coal Valley Elisabeta se înțelege bine cu toată lumea, cu excepția șeriful Jack Thornton(Daniel Lissing).

]]>
admin Sat, 20 Dec 2014 02:56:43 +0100
When Calls the Heart (2014) subtitrat in limba romana - episodul 2 http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/74-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-2.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/74-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-2.html When.Calls.The.Heart.S01E02.Cease.and.Desist.1080p

"When Calls the Heart" spune povestea captivantă a Elizabeth Thatcher (Erin Cracovia), o profesoară tânără obișnuită cu viața ei înalta în societate, încât este dispusă să meargă să predeze ca profesoară în Coal Valley, un oraș mic al mineritului unde viața este simplă, dar plină de provocări. Lori Loughlin joaca Abigail Stanton, o soție și mamă, al cărei soț, maiestrul al minei, împreună cu o duzină de alte mineri, tocmai au fost ucisi într-o explozie.

În Coal Valley Elizabeth Thatcher se înțelege bine cu toată lumea, cu excepția șeriful Jack Thornton(Daniel Lissing).

]]>
admin Sat, 20 Dec 2014 02:52:17 +0100
King of Kings (1961) subtitrat in limba romana - Regele Regilor http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/62-king-of-kings-1961-subtitrat-in-limba-romana-regele-regilor.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/62-king-of-kings-1961-subtitrat-in-limba-romana-regele-regilor.html
Puterea, pasiunea, Măreția, Slava.

Cine este Isus și de ce are el un impact puternic tot ceea ce El întâlnește? El este respectat și insultat, emulat și acuzat, iubit, trădat și în cele din urmă răstignit. Cu toate acestea, faptul este că soarta teribilă nu ar fi sfârșitul poveștii.

"Această versiune 1961 de poveste a lui Isus context istoric la cel mai cunoscută povestea biblică și oferă multe momente memorabile, cum ar fi o predică în mișcare de pe Munte și o Salome vixenish dans pentru tatăl ei vitreg într-un spectacol care rivalizează cu ofertele de astăzi video de MTV. Orson Welles păstrează filmul 168 de minute se deplasează împreună cu narațiunea informativ util pentru cei care nu au citit Noul Testament de ceva vreme. Făcut cu medii care se aseamănă California de Sud mai mult de Palestina și o distribuție europene și americane -. inclusiv o blondă, cu ochi albaștri Isus și un irlandez Mary-accentuate - acest film are ștampila definit de la Hollywood ". -Kimberly Heinrichs

Viața lui Isus Hristos este puternic povestita în acest sens, de prindere epic inteligent cu o distributie de mii de oameni. Din producătorul de spectaculoase epice El Cid și căderea Imperiului Roman și directorul Rebel fără cauză și de 55 de zile de la Beijing vine o repovestire vie de cea mai mare poveste din lume.
]]>
admin Fri, 12 Dec 2014 18:04:36 +0100
The Bible (2013) subtitrat in limba romana - episodul 4 http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/61-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-4.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/61-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-4.html Biblia - 04 - Regatul - David, Saul, Solomon.

Miniserie TV de 10 episoade care arată istoria creștinismului de la Vechiul Testament la Noul Testament. Unele dintre cele mai cunoscute întâmplări ale scripturilor de la Geneza la Apocalipsa, inclusiv povestea cu Arca lui Noe, Exodul și viața lui Isus din Nazaret sunt descrise.

]]>
admin Fri, 12 Dec 2014 12:06:44 +0100
When Calls the Heart (2014) subtitrat in limba romana - episodul 1 http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/60-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-1.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/60-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-1.html When.Calls.The.Heart.S01E01.Lost.And.Found.1080p

"When Calls the Heart" spune povestea captivantă a Elizabeth Thatcher (Erin Cracovia), o profesoară tânără obișnuită cu viața ei înalta în societate, încât este dispusă să meargă să predeze ca profesoară în Coal Valley, un oraș mic al mineritului unde viața este simplă, dar plină de provocări. Lori Loughlin joaca Abigail Stanton, o soție și mamă, al cărei soț, maiestrul al minei, împreună cu o duzină de alte mineri, tocmai au fost ucisi într-o explozie.

În Coal Valley Elisabeta se înțelege bine cu toată lumea, cu excepția șeriful Jack Thornton(Daniel Lissing).

]]>
admin Tue, 09 Dec 2014 09:18:55 +0100
When Calls the Heart (2013) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/59-when-calls-the-heart-2013-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/59-when-calls-the-heart-2013-subtitrat-in-limba-romana.html Elizabeth Thatcher, o tânără profesoară cultivată în 1910, se teme lăsând lumea ei confortabilă din oraș. Dar când ea acceptă o funcție didactică într-un oraș de frontieră, ea gaseste un nou scop și dragoste cu un frumos Royal Canadian Mountie.

]]>
admin Fri, 05 Dec 2014 17:29:52 +0100
The Nativity Story (2006) subtitrat in limba romana - Povestea nasterii Domnului http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/58-the-nativity-story-2006-subtitrat-in-limba-romana-povestea-nasterii-domnului.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/58-the-nativity-story-2006-subtitrat-in-limba-romana-povestea-nasterii-domnului.html Povestea unei tinere pe nume Maria și planul divin care a schimbat pentru totdeauna viața și istoria omenirii. Povestește viața în Nazaret, angajamentul său de a soțului ei Iosif, vizita ingerului Gavril, o sarcină miraculoasa și călătorie dificilă care ea și Iosif a trebuit să se confrunte din Nazaret la Betleem pentru a da naștere la Fiul lui Dumnezeu.

]]>
admin Thu, 04 Dec 2014 00:17:26 +0100
Love's Christmas Journey (2011) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/57-loves-christmas-journey-2011-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/57-loves-christmas-journey-2011-subtitrat-in-limba-romana.html Prima poveste de Craciun inspirata de popularul serial "Love Comes Softly" de Janette Oke.

În timp de doliu al pierderi soțului și fiicei ei, vaduva recent Ellie King (Natalie Hall) vizitează fratele ei Aaron Davis (Greg Vaughan) și copiii lor de Craciun. Ellie face totul posibil pentru a se bucura de concediu, face noi prieteni cu doamna Thompson (JoBeth Williams), un manager de magazin local, și un admirator frumos adjunct Strode (Dylan Bruce). Când Aaron călătorește în afara orașului pentru a cumpara terenul, Ellie este de acord pentru a vedea copiii, dar sezonul de vacanță este amenințat atunci când Aaron este pierdut.

]]>
admin Wed, 03 Dec 2014 23:51:23 +0100
New Hope (2012) subtitrat in limba romana - o noua speranta http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/25-new-hope-2012-subtitrat-in-limba-romana-o-noua-speranta.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/25-new-hope-2012-subtitrat-in-limba-romana-o-noua-speranta.html Michael nu este incantat despre mutarea familiei sale in New Hope, un mic, oraș din sudul apropiați. La urma urmei, acesta este ultimul an de liceu. El este și mai puțin entuziasmat despre aderarea echipa orașului de baschet de liceu, mai ales atunci când el începe să capete ciocni cu player stea echipei, Lucas.

Lucas este cu înverșunare loial în memoria fratelui său Chase, victima unei sinucidere care a zguduit întregul oraș la miezul său. Pentru Lucas, Michael este obținerea de beneficii de tot Chase lăsat în urmă, o insultă el refuză să accepte. Jasmine, prietena lui Chase mult timp, încă nu și-a găsit pacea la un an după moartea sa tragică, până la o întâlnire întâmplătoare cu Michael. Credința lui Michael este testat ca el va răbda confruntări cu Lucas pe și de pe terenul de baschet și prin fascinația lui în creștere cu Jasmine.

New Hope surprinde cu adevărat viața de experiența adolescent modern: la egal la egal presiune, alcool, sex, sinucidere, relatii si nevoia de acceptare și iubirea lui Dumnezeu.

]]>
admin Tue, 18 Nov 2014 17:35:11 +0100
What If... (2010) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/52-what-if-2010-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/52-what-if-2010-subtitrat-in-limba-romana.html Ben Walker (Kevin Sorbo) este un rechin financiar care și-a uitat trecutul și tineri mireasă abandonat cu care el a fost pe cale să se căsătorească cu ani în urmă. În aceeași zi, el primește o scrisoare de la fosta lui iubită, în care el spune că el este în oraș pentru a strânge fonduri pentru biserica lui, Ben suferă un accident ciudat în noua masina, care se trezește si devine un părinte care lucrează ca un predicator.

]]>
admin Mon, 17 Nov 2014 09:53:21 +0100
Me Again (2012) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/51-me-again-2012-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/51-me-again-2012-subtitrat-in-limba-romana.html Lucrurile nu merg cum era de așteptat atunci când un pastor dezamagit dorește o viață diferită.

]]>
admin Fri, 14 Nov 2014 10:47:28 +0100
The Bible (2013) subtitrat in limba romana - episodul 3 http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/46-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-3.html http://filmecrestineonline.com/filme-din-biblie/46-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-3.html Biblia - 03 - Patria - Iosua, Samson, Judecători, David & Goliath

Miniserie TV de 10 episoade care arată istoria creștinismului de la Vechiul Testament la Noul Testament. Unele dintre cele mai cunoscute întâmplări ale scripturilor de la Geneza la Apocalipsa, inclusiv povestea cu Arca lui Noe, Exodul și viața lui Isus din Nazaret sunt descrise.

]]>
admin Sat, 08 Nov 2014 10:30:37 +0100
The Ten Commandments (1956) subtitrat in limba romana - cele 10 porunci http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/43-the-ten-commandments-1956-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/43-the-ten-commandments-1956-subtitrat-in-limba-romana.html Egiptul antic. Epic spectaculos, care spune povestea lui Moise (Charlton Heston), familie favorit Faraon, care decide să renunțe la viața lui privilegiată de a conduce poporul său, evreii, în libertate. Drama biblic cu o distributie orbitor de staruri de la Hollywood. A castigat sapte nominalizari la Oscar, inclusiv cel mai bun film si a fost cel mai evident: cele mai bune efecte speciale.

]]>
admin Sat, 08 Nov 2014 10:21:38 +0100
Ben Hur (1959) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/42-ben-hur-1959-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/42-ben-hur-1959-subtitrat-in-limba-romana.html Acțiunea are loc sub domnia împăraților Augustus și Tiberius (s. AD). Iuda Ben-Hur (Charlton Heston), fiul unei familii nobile din Ierusalim, și Messala (Stephen Boyd), tribun roman care conduce armatele de ocupație, sunt doi prieteni vechi, dar un accident neintenționată le face dușmani ireconciliabile Ben Hur este acuzat de amenință viața de noul guvernator roman, și Messala el și familia lui prizonieră. Când Ben-Hur la galere a fost transferat la ispăși pedeapsa, un om pe nume Iisus din Nazaret are milă de el și îi dă o băutură. După salvarea vieții sale comandantul navei (Jack Hawkins), recuperate libertate. Mai târziu, veti intalni un seic arab (Hugh Griffith) care participă cu caii lor magnifice din curse carul.

]]>
admin Sat, 08 Nov 2014 10:16:08 +0100
The Help (2011) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/32-the-help-2011-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/32-the-help-2011-subtitrat-in-limba-romana.html Mississippi ani 60, Skeeter (Emma Stone) este o fată de sud, care se întoarce de la universitate determinată pentru a deveni un scriitor. Sosirea ei perturba viața orașului și chiar prietenii ei, deoarece ea a propus să intervieveze femei de culoare care au petrecut viața în slujba marilor familii care sufereau toate formele de discriminare rasială.

]]>
admin Sat, 08 Nov 2014 10:10:17 +0100
The Encounter (2010) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/40-the-encounter-2010-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/40-the-encounter-2010-subtitrat-in-limba-romana.html "Eu sunt lumina lumii. Cine crede în Mine, nu va pieri."

Blocați în mijlocul pustietății, cinci străini să se refugieze într-un restaurant de pe marginea drumului pustiu. Un om de afaceri arogant, o femeie singura, un cuplu înstrăinat, și un fugar adolescent, acestea par să nu aibă nimic în comun. Dar titularul Hristos pare ciudat atotștiutor și oferă mai mult de alimentație temporal.

]]>
admin Mon, 03 Nov 2014 00:25:26 +0100
The Bible (2013) subtitrat in limba romana - episodul 2 http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/37-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-2.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/37-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-2.html Biblia - 02 - Exodul - Faraon, Moise, Marea Roșie și Cele Zece Porunci.

Miniserie TV de 10 episoade care arată istoria creștinismului de la Vechiul Testament la Noul Testament. Unele dintre cele mai cunoscute întâmplări ale scripturilor de la Geneza la Apocalipsa, inclusiv povestea cu Arca lui Noe, Exodul și viața lui Isus din Nazaret sunt descrise.

]]>
admin Thu, 30 Oct 2014 00:47:59 +0100
Robber of The Cruel Streets - George Muller (2005) documentar subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/documentare-crestine/35-george-muller-2005-documentar-subtitrat-in-romana.html http://filmecrestineonline.com/documentare-crestine/35-george-muller-2005-documentar-subtitrat-in-romana.html Acest program prezintă viața și lucrarea lui George Muller, care a avut grijă de mii de orfani în secolul al 19-lea in Anglia. El nu a cerut niciodata la nimeni bani. În schimb, el sa rugat, și copiii lui nu a ratat o masă.

]]>
admin Tue, 28 Oct 2014 12:24:58 +0100
Heaven Is for Real (2014) subtitrat in limba romana - cerul este real http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/36-heaven-is-for-real-2014-subtitrat-in-limba-romana-cerul-este-real.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/36-heaven-is-for-real-2014-subtitrat-in-limba-romana-cerul-este-real.html Un tată de un sat mic trebuie să găsească curajul și convingerea de a împărtăși cu lumea o experiență extraordinară care a schimbat viața fiului său Colton Burpo: după o operație în spital mic, la numai 4 ani, susține că a fost în cer și am așezat în poala lui Isus. La început, toată lumea crede că sunt imaginații ale copiilor, dar acest lucru se dovedește a cunoaște lucruri pe care nu ar trebui să știe ...

]]>
admin Tue, 28 Oct 2014 10:13:24 +0100
The Passion of the Christ (2004) subtitrat in limba romana - Patimile lui Hristos http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/33-the-passion-of-the-christ-2004-subtitrat-in-limba-romana-patimile-lui-hristos.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/33-the-passion-of-the-christ-2004-subtitrat-in-limba-romana-patimile-lui-hristos.html Patimile lui Hristos (2004) - subtitrat in limba romana

Anul 30 d.H În provincia romană a Iudeii, un tâmplar misterios numit Isus din Nazaret a început să anunțe venirea "Împărăția lui Dumnezeu" și este înconjurat de un grup de pescari săraci: Apostolii. Timp de secole, poporul evreu au așteptat venirea lui Mesia - personaj providențial care va elibera patria lor sacru și ar stabili o nouă ordine bazată pe justiție. Învățăturile lui Isus a atras o mulțime mare de fani care-l recunoasc drept Mesia. Alarmat de situația, Sinedriul, cu ajutorul lui Iuda Iscarioteanul, unul din cei doisprezece apostoli, aresteaza pe Isus. Acuzat de trădare împotriva Romei, Hristos este predat lui Pilat din Pont, care, pentru a evita o revoltă, condamnă moarte pe cruce ca un criminal de rând.

]]>
admin Wed, 22 Oct 2014 10:25:04 +0200
The Stoning of Soraya M. (2008) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/14-the-stoning-of-soraya-m.-2008-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/14-the-stoning-of-soraya-m.-2008-subtitrat-in-limba-romana.html Adaptarea bestseller Freidoune Sahebja, arătând consecințele fundamentalismului religios în viața reală. În 1986, Imam Khomeini este pe cale de a prelua puterea în Iran. Între timp, jurnalistul francez Freidoune Sahebjam (Jim Caviezel), din cauza unei defecțiuni de masina ta vine la un sat, unde tânărul Zahra (Shohreh Aghdashloo) dezvăluie ceva vecinii incearca sa se ascunda de lume: o poveste adevarata o femeie pe nume Soraya M (Mozhan Marno), o tânără dulce și vesel, care este victima unei conspirații teribil condus de soțul ei, care o acuză de adulter. Sub cod islamic sever de legi (Sharia), adulterul este o crimă care trebuie pedepsită prin lapidare. Mutarea pe un teren minat de uneltitori, minciuni și înșelăciune, Soraya, cu ajutorul Zahra, va încerca în zadar pentru a dovedi nevinovăția lui. Apoi Zahra, la mare risc, a folosit singura armă stânga: curajos și pasionat de a descoperi lumii povestea Soraya voce.

O dramă în septembrie 1986 Iran și centrată pe un om Sahebjam, Al cui descompune într-un sat de la distanță și intră într-o conversație cu Zahra , care ea ii povesteste despre nepoata ei, Soraya, ce sa căsătorit cu un tiran abuziv HAD, un final tragic.

]]>
admin Wed, 22 Oct 2014 10:11:06 +0200
5 - Loves Unending Legacy (2007) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/31-5-loves-unending-legacy-2007-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/31-5-loves-unending-legacy-2007-subtitrat-in-limba-romana.html Trei ani de la moartea soțului ei, Missie a decis să se întoarcă cu fiul ei la casa părinților ei. Acolo își recapătă locul de muncă de predare și ia pe Belinda, un orfan oarecum rebel care ascunde un secret: el are un frate mai mic care este maltratat de către noii săi părinți adoptivi

]]>
admin Wed, 22 Oct 2014 01:53:37 +0200
Facing the Giants (2006) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/29-facing-the-giants-2006-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/29-facing-the-giants-2006-subtitrat-in-limba-romana.html În cei șase ani ca antrenor de fotbal american la scoli, Grant Taylor nu a condus echipa Eagles lui Shiloh la victorie. Confruntându-se cu niste crize profesionale și personale aparente, ideea de a renunta nu sa simtit niciodata mai tentanta. Numai după ce un vizitator neașteptat îl provoacă să aibă încredere în puterea credinței, atunci va găsi puterea de a persevera și de a câștiga ...

]]>
admin Tue, 21 Oct 2014 13:19:03 +0200
Courageous (2011) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/28-courageous-2011-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/28-courageous-2011-subtitrat-in-limba-romana.html În "Courageous" se cunoaște patru ofițeri de poliție și noul său prieten, Javier. Patru bărbați, un singur scop: de a servi și proteja. Ca ofițeri de aplicare a legii sunt oameni pregătiți pentru a face față cel mai rău pericolul de străzi și totuși, la sfârșitul zilei, ei se confruntă cu astfel încât nici unul dintre ele sunt cu adevărat pregătiți: provocarea de a fi părinți. Când tragedia lovește acasă, acești oameni lupta temerile lor cu speranță și credință.

]]>
admin Mon, 20 Oct 2014 10:57:28 +0200
Abel's Field (2012) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/27-abels-field-2012-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/27-abels-field-2012-subtitrat-in-limba-romana.html Abel, portarul solitar al scoli, solitar de un teren de fotbal de liceu, devine mentorul puțin probabil pentru un adolescent luptător.

]]>
admin Mon, 20 Oct 2014 10:46:00 +0200
The Cross and the Switchblade (1970) subtitrat in limba romana - Crucea si pumnalul http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/24-the-cross-and-the-switchblade-1970-subtitrat-in-limba-romana-crucea-si-pumnalul.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine-vechi/24-the-cross-and-the-switchblade-1970-subtitrat-in-limba-romana-crucea-si-pumnalul.html Acesta film spune povestea adevărată a pastorului David Wilkerson din New York, unde a slujit la deziluzionat tinerii, încurajându-i să stea departe de droguri și violența dintre bandele care au fost implicați. Filmul Crucea și Pumnalul este facut dupa o carte scrisă în 1962 de către pastorul David Wilkerson cu John și Elizabeth Sherrill. Filmul a fost vizualizat de aproximativ 50 de milioane de oameni din peste 30 de limbi în 150 de țări, conform World Film Crusade.

]]>
admin Fri, 17 Oct 2014 12:32:19 +0200
A walk to remember (2002) subtitrat in limba romana - o iubire de neuitat http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/23-a-walk-to-remember-2002-subtitrat-in-limba-romana-o-iubire-de-neuitat.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/23-a-walk-to-remember-2002-subtitrat-in-limba-romana-o-iubire-de-neuitat.html Povestea a doi adolescenti din Carolina de Nord, Landon Carter și Jamie Sullivan.Jamie a fost ultima persoana de care sa îndrăgostit Landon. Prea serios și conservator pentru gustul lui.Fiica unui pastor al bisericii baptiste, Jamie nu a fost frică să-și exprime credința că a fost cel mai important lucru în viața lui, deși a costato critica de colegii lui. Landon și gașca lui a domnit în școală, dar domnia sa se va termina cât mai repede deupa ce părăseste școala și a trebuit să se confrunte cu responsabilitățile vieții.

]]>
admin Fri, 17 Oct 2014 12:20:22 +0200
10 - Love’s Everlasting Courage (2011) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/22-10-loves-everlasting-courage-2011-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/22-10-loves-everlasting-courage-2011-subtitrat-in-limba-romana.html O tanara familie lupta pentru o frontieră în partea de vest ce permite femeilor să lucreze într-un atelier de croitorie. În cazul în care situația economică se îmbunătățește, soția se îmbolnăvește și moare. Cu ajutorul părinților săi, tânărul văduv va trebui să învețe să facă față cu pierderea tragică.

]]>
admin Thu, 16 Oct 2014 12:47:28 +0200
7 - Love Takes Wing (2009) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/20-7-love-takes-wing-2009-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/20-7-love-takes-wing-2009-subtitrat-in-limba-romana.html  După moartea soțului ei, Dr. Belinda Simpson ajunge la orașul de Sikeston. El descoperă curând că oamenii sunt bolnavi și pe moarte de epidemie de holeră care vine de la un orfelinat din apropiere. Bazat pe un roman din ani 70 de apartenență la "Dragostea vine Încetișor" serie de Janette Oke.

]]>
admin Thu, 16 Oct 2014 09:30:00 +0200
Fireproof (2008) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/19-fireproof-2008-subtitrat-in-limba-romana-hd-720p.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/19-fireproof-2008-subtitrat-in-limba-romana-hd-720p.html Un pompier tânăr care, după o acțiune curajoasă devine un erou pentru întregul oraș, trecând însă o gravă criză conjugală ... Creatorii de "Facing Giants" -un film despre fotbal și valorile creștine, care a costurilor doar 100.000 dolari si a avut incasari de 10 milioane-din nou obține un alt blockbuster surpriză - "Fireproof", cu un buget jumătate de milion de dolari estimate, pus în prima săptămână pe locul 4 box office-ul american incasari de 6,5 milioane - cu această dramă romantică încearcă Kirk Cameron, cunoscut pentru seria "Growing Pains".

]]>
admin Thu, 16 Oct 2014 08:41:05 +0200
The Book of Daniel (2013) subtitrat in limba romana - Cartea lui Daniel http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/18-the-book-of-daniel-2013-subtitrat-in-limba-romana-cartea-lui-daniel.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/18-the-book-of-daniel-2013-subtitrat-in-limba-romana-cartea-lui-daniel.html În 605 î.Hr. Ierusalimul a fost cucerit de babilonieni și mulți dintre cei mai buni oameni tineri au fost luati în captivitate, inclusiv Daniel. Daniel a fost dus la Babilon să-l servească pe imparat. La fel de puternic rege, Nabucodonosor. Daniel este un exemplu de curaj și fidelitate față de Dumnezeu, în circumstanțe dificile, a avut un impact veșnic mai avut asupra oamenilor și regiilor care le-o întâlnit.

]]>
admin Tue, 14 Oct 2014 18:50:33 +0200
Son of God (2014) subtitrat in limba romana - Fiul lui Dumnezeu http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/16-son-of-god-2014-subtitrat-in-limba-romana-fiul-lui-dumnezeu.html http://filmecrestineonline.com/filme-crestine/16-son-of-god-2014-subtitrat-in-limba-romana-fiul-lui-dumnezeu.html Jucătorul portughez Diogo Morgalo, care deja a jucat în adaptarea TV "The Bible" pentru History Channel, se întoarce să întruchipeze pe Hristos în această biografie care spune întâmplarea lui Isus Hristos din Nazaret de la nașterea sa până în învierea lui.

]]>
admin Tue, 14 Oct 2014 18:41:13 +0200
The Bible (2013) subtitrat in limba romana - episodul 1 http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/15-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-1.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/15-the-bible-2013-subtitrat-in-limba-romana-episodul-1.html Biblia - 01 - la început - Noe, Avraam prin Iacov, Israel începe. TV miniserie de 10 episoade care arată istoria creștinismului de la Vechiul Testament la Noul Testament. Unele dintre cele mai cunoscute întâmplări ale scripturilor de la Geneza la Apocalipsa, inclusiv povestea cu Arca lui Noe, Exodul și viața lui Isus din Nazaret sunt descrise.

]]>
admin Tue, 14 Oct 2014 18:28:10 +0200
9 - Love Begins (2011) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/13-9-love-begins-2011-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/13-9-love-begins-2011-subtitrat-in-limba-romana.html Visele de a vedea lumea de Clark Davis face pericol, după ce începând cu o bătaie într-un bar, judecătorul il mută de la închisoare pentru o perioadă de lucru ca un muncitor la ferma de surorile Barlow.Sora mai mică, Cassie imediat este simpatica cu Clark, dar Ellen este mult mai sceptica și acceptă doar prezența lui Clark pentru că munca la ferma a devenit prea mult pentru numai două dintre ele. Încet, Clark va câștiga, de asemenea, încrederea și afecțiunea lui Ellen. Într-o zi un accident la locul de muncă, ea are grijă de el până la însănătoșire. Dar când se pare că dragostea se naște, fostul logodnic revine acasa la ea gata so recupereze. Clark trebuie să aleagă între întoarcerea lui de vis la turism de aventura din întreaga lume sau de ședere în cazul în care se naște iubirea.

]]>
admin Mon, 13 Oct 2014 11:59:44 +0200
3 - Love's Long Journey (2006) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/11-3-loves-long-journey-2006-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/11-3-loves-long-journey-2006-subtitrat-in-limba-romana.html Adaptarea pentru televiziune a romanului Janette Oke despre un cuplu de tineri, Missie (Erin Cottrell) și Willie (Logan Bartholomew), care își părăsesc locuințele pentru a începe o nouă viață în Occident. Pe drum, iubirea și credința lui în Dumnezeu va fi testat de greutățile călătoriei. Willie și Missie La Haye se angajeze într-o nouă viață ca colonisti din America de Vest. Dobândesc o fermă și un număr de vite și, odată instalat, Missie mărturisește soțului ei, care se aștepta un copil. Tatăl său, de la o distanță le reamintește că inimile lor sunt legate de dragoste, și vor fi reunite în curând. Între timp, Missie funcționează ca profesor și câștiga afecțiunea a comunității indiene.

]]>
admin Mon, 13 Oct 2014 10:24:15 +0200
4 - Love's Abiding Joy (2006) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/10-4-loves-abiding-joy-2006-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/10-4-loves-abiding-joy-2006-subtitrat-in-limba-romana.html După o călătorie periculoasă spre vest, Missie (Erin Cottrell) și soțul ei (Logan Bartholomew) se instalează pe un teren cu intenția de a începe o familie.

]]>
admin Sun, 12 Oct 2014 22:58:20 +0200
2 - Love's Enduring Promise (2004) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/8-2-loves-enduring-promise-2004-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/8-2-loves-enduring-promise-2004-subtitrat-in-limba-romana.html O familie de fermieri din vest, ale căror mijloace de trai depind de culturile lor, se produce un accident la susținătorului familiei, va fi obligat să stea în pat, pune în pericol în mod serios situația lor economică. Fiica lui, un profesor de școală, este obligata să efectueze muncă grea de la ferma, pana cand un strain se oferă să ajute și să vindece ranitul ...

]]>
admin Fri, 03 Oct 2014 21:48:20 +0200
6 - Love's Unfolding Dream (2007) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/7-6-loves-unfolding-dream-2007-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/7-6-loves-unfolding-dream-2007-subtitrat-in-limba-romana.html Belinda vrea să fie un doctor, dar trăim într-o perioadă în care a fi o femeie doctor pune mai multe obstacole în calea sa. Ea este rupta între vocația și dragostea lui pentru un avocat de obiceiuri tradiționale.

]]>
admin Fri, 03 Oct 2014 21:24:11 +0200
1 - Love Comes Softly (2003) subtitrat in limba romana http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/6-1-love-comes-softly-2003-subtitrat-in-limba-romana.html http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/6-1-love-comes-softly-2003-subtitrat-in-limba-romana.html O tânără în drum spre o nouă viață în anii 1800 se găsește dintr-o dată văduvă. Acum, ea trebuie să trăiască cu un tânăr recent văduv și fiica sa. Poate vreunul dintre ei să găsească dragostea din nou?

]]>
admin Wed, 01 Oct 2014 12:51:20 +0200