Filme Crestine Online » Filme crestine » A Question of Faith (2017) subtitrat in limba romana

A Question of Faith (2017)  subtitrat in limba romana
FULL HD 1080
Oct 05 2018
18 196

A Question of Faith (2017) subtitrat in limba romana

Familiile descoperă dragostea, harul și mila lui Dumnezeu.

Pastorul David Newman este un soț și tată iubitor, dispus să preia biserica tatălui său, neglijând promisiunile pe care le-a făcut fiului său de 12 ani, ERIC. KATE HERNANDEZ este un tată unic motivat spiritual și proprietar al unui restaurant local. Fiica lui MARIA este o adolescentă liberă, care aspiră să fie prima din familie pentru a merge la facultate. JOHN DANIELSON este proprietarul unei firme de construcții în faliment care vede cariera incipientă a fiicei sale MICHELLE ca o cale de ieșire din problemele financiare. Viețile acestor străini se ciocnesc când două întoarceri de soartă se întorc înapoi. Primul: în timp ce trimite mesaje text și conduce în mașina ei, Maria a lovit accidental pe Eric, care îl aterizează pe Maria în închisoare și lasă familia lui Eric cu o dilemă de neconceput. Al doilea: în timp ce aude o importantă etichetă de discuri, Michelle se prăbușește, ducând la o descoperire despre sănătatea ei care vibrează fundamentele visului tatălui ei.

Cele trei familii se află la o răscruce de drum, punând la îndoială credința lor și puterea superioară care orientează viața lor. Pe măsură ce fiecare membru al familiei se ocupă de problemele lor, lumea lor începe să se împletească. Aceasta duce la un lanț de evenimente care, în mod necontenit, apropie cele trei familii.

Familiile se vor preda la pierderea, durerea și incertitudinea care le-au distrus viața sau vor găsi legătura care le unește prin speranță, încredere, răscumpărare și bunăvoință?Vizionați A Question of Faith (2017) subtitrat in limba romana online gratis

  • Trailer YouTube
  • Server Sb
  • Server Fastream
  • Server Streamtape
  • Server Voe

Optiuni pentru vizionare online

Server Audio Subtitrare Calitate Url
Netu.tv Engleză RO FULL HD 1080
Ok.ru Engleză RO FULL HD 1080
Vk Engleză RO FULL HD 1080

Optiuni pentru descarcare

Server Audio Subtitrare Calitate Greutate Url
Mega Engleză RO FULL HD 1080 2.57 GB
RO FULL HD 1080 1.02 GB
Engleză RO FULL HD 1080 1.5 GB
Împărtășește asta cu prietenii tăi!

Filme, seriale similare


Comentarii

0