General rules on the website

 

Reguli generale ale site-ul nostru:

 

 • Păstrați limbajul curat

  Inclusiv blasfemie în comentariile dvs. este impotriva regulilor. În cazul în care comentariul dvs. conține limbaj vulgar, acoperită sau nu, ar putea fi marcate, iar în cazul în care este marcat, acesta va fi șters.

 • Efectuarea distracție din morți, răniți sau umilit este într-adevăr, într-adevăr, redus; Același lucru este valabil pentru care doresc rău sau moarte pe alții

  Atât de mici că noi nu Nu lăsați-l pe site-ul nostru. Comentarii, cum ar fi acestea bate joc, ridicol sau de a face lumina de cineva care a murit, a fost rănit sau a fost deja umilit public.
  De asemenea, comentariile care doresc moartea sau rău pe alții sunt minori, medie-spirit, și nu au loc pe site-ul nostru.

 • Atacuri personale, batjocura, poreclele, și amenințările nu au loc în discuție civil

  Ne place discuție civil aici, iar noi nu-l aprecia atunci când oamenii încearcă să deturneze discuțiile civile.
  Atunci când face un atac personal împotriva unui alt membru în public, luați o discuție dintr-unul de idei și într-una din personalități. Sunteți, de asemenea, pierdem timpul și atenția celor care nu sunt implicați în lupta ta. Apelarea un alt nume de persoane este un semn sigur nu ai nici argumente lăsat să facă - nu o fac.
  Linia de fund: Păstrați comentariile tale s-au axat pe probleme, nu pe alte comentatori sau subiecte de povestiri.

 • Postarea ura / stereotipurile / vorbire de intimidare face acest loc un loc mai rău de a fi

  Comentariile care stereotipe, intimida sau sunt pline de ură față de un individ sau grup de indivizi pe baza de religie, gen, orientare sexuală, rasă, etnie, naționalitate, vârstă, dizabilitate sau vor fi eliminate.

 • Stai relevant, vă rugăm să

  Scrierea comentariile irelevante este ușor și distractiv pentru tine, dar plictisitoare și o pierdere de timp pentru toată lumea. Exemple de astfel de comentarii:
     Unul care are prea puțin sau nimic de-a face cu subiectul articolului.
     Unul care are prea puțin sau nimic de-a face cu conversația curentă.

 • Citându-l pe comentarii ofensive puteți seta pentru a fi singur șterse

  Această regulă este complicat: Dacă ștergeți un comentariu, și ați răspuns la acest comentariu, pentru a scăpa de comentariului ofensatoare care avem nevoie pentru a șterge comentariul dvs., de asemenea. Asta înseamnă că răspunsul dumneavoastră excelent va trebui să meargă. Parafrazați sau se referă la posterul pentru a răsturna aceste gânduri. Chiar mai bine: Flag comentariul răspundeți la, și salvați-vă de timp.

 • Profitați de funcționalitate noastre de mesagerie privată

  Dacă ai ceva de spus, dar este ceva îndreptat și specifice pentru un alt membru, în loc de a posta o pentru toată lumea, trimite-le un PM loc.

 • NU invada intimitatea cuiva

  Exemple de comentarii care ar putea invada intimitatea cuiva includ:
    Publicarea adresa de e-mail, numărul de telefon sau adresa unui cetățean privat fără permisiunea lor (de publicare a informațiilor   birou pentru, să zicem, oficialii guvernamentali este corect).
    Publicarea de informații despre familia cuiva fără permisiunea lor

 • Înscrierea a mai multe conturi nu este permis

  Conturile multiple sunt adesea folosite de către cei care doresc să evite să fie interzis. Dacă vă interzice temporar, înseamnă că vrem să luați o pauză de la site-ul. Dacă vă ban permanent, asta înseamnă că nu vreau să scrie ceva mai mult de pe site-ul nostru.

 • Fii sincer

  Comentariile care în mod fals de stat sau în alt mod eronat afilierea dumneavoastră cu o persoană sau entitate vor fi eliminate. Comentariile care fabrica, insela vor fi eliminate.

 • NU încalcă drepturile de autor pe

  NU posta un comentariu care incalca orice patent, marca, secret comercial, drept de autor sau alte drepturi de proprietate ale oricarei parti.

 • NU face spam

  Dacă ați scrie sau posta ceva care constituie sau conține de marketing afiliat, link-ul de cod de recomandare, junk mail, spam, scrisori in lant, scheme piramidale, scheme de marketing multi-nivel, sau de publicitate comerciale nesolicitate, vom elimina comentariu.

 • NU posta link-uri să nu mai sigure de muncă (NSFW) site-uri, fără avertisment

  Pentru binele nostru, și de dragul cititorilor noștri de site-ul nostru, NU se leagă nu e sigur de muncă (NSFW) informații fără avertisment alții este NSFW.

 • Ori de câte ori aveți orice întrebări sau probleme va rugam sa ne contactati.