Filme Crestine Online » Filme crestine » I Still Believe (2020) subtitrat in limba romana

I Still Believe (2020) subtitrat in limba romana
FULL HD 1080
May 06 2020
13 467

I Still Believe (2020) subtitrat in limba romana

I STILL BELIEVE - adevărata poveste de viață a mega vedetei muzicale creștine Jeremy Camp și călătoria sa remarcabilă de dragoste și pierderea care dovedește că există întotdeauna speranță în mijlocul tragediei.
O singură dragoste îți poate schimba viața. O viață poate schimba lumea. De la creatorii filmului I Can Only Imagine vine o poveste de dragoste inspirată pentru veacuri. Redescoperă minunea dragostei în I STILL BELIEVE, bazată pe povestea din viața reală a cântărețului topping top Jeremy Camp.

În rolurile principale ale lui KJ Apa, Britt Robertson, Shania Twain și Gary Sinise, I STILL BELIEVE este regizată de Jon și Andrew Erwin, produse de Kevin Downes, cu scenariul de Jon Erwin și Jon Gunn.

STILL BELIEVE este un memento puternic că în mijlocul furtunilor vieții, se poate găsi o adevărată speranță.

Acest film este disponibil doar în S.U.A. și nu poate fi redat în prezent pe Roku. Acest film teatral nu este eligibil pentru utilizare cu coduri promoționale.

Citește cartea: „Melissa, dacă o viață”
„Melissa, If One Life”… este povestea de dragoste din viața reală a Melissa Camp, prima soție a artistului de înregistrare Jeremy Camp. Povestea ei plină de inimă este povestită prin jurnalele sale și îi dezvăluie conversațiile intime cu Dumnezeu, povestea ei extraordinară de dragoste cu Jeremy, cancerul ei pasibil și răspunsurile supranaturale la cele mai grele încercări din viață. Filmul, I Still Believe, se bazează pe povestea de dragoste amuzantă și emoțională a lui Melissa cu Jeremy Camp. Este mai mult decât inspirat! Este transformatoare! Se restabilește credința că există o mare dragoste și merită sacrificat totul pentru.

Această carte extinde dialogul, arată reacțiile Melisei și completează detaliile vieții sale remarcabile. De asemenea, dezvăluie misterul de a trăi o viață curajoasă plină de iubire, bucurie și speranță indiferent de circumstanțe. Chiria mai cred și obține 30% reducere și transport gratuit de pe „Melissa, dacă o viață”. Informațiile vor fi trimise cu chitanța dvs. de închiriere. Aflați mai multe și comandați cartea la https://shop.givingcompany.com/

Aprobat Dove.org 12+


Vizionați I Still Believe (2020) subtitrat in limba romana online gratis

  • Trailer YouTube
  • Server Mega
  • Server Sb
  • Server Fembed
  • Server Doodstream
  • Server Fastream
  • Server Streamtape
  • Server Voe

Optiuni pentru vizionare online

Server Audio Subtitrare Calitate Url
VK Română RO FULL HD 1080
Vk Română RO FULL HD 1080
Vk Română RO FULL HD 1080

Optiuni pentru descarcare

Server Audio Subtitrare Calitate Greutate Url
Mega Română RO FULL HD 1080 2.12 GB
RO FULL HD 1080 2.12 GB
Română RO FULL HD 1080
Împărtășește asta cu prietenii tăi!

Filme, seriale similare


Comentarii

0