Filme Crestine Online » Filme crestine » Nothing Is Impossible (2022) subtitrat in limba romana

Nothing Is Impossible (2022) subtitrat in limba romana
1080p
Apr 04 2023
209

Nothing Is Impossible (2022) subtitrat in limba romana

Toată lumea îl apreciază pe Scott Beck (David A. R. White), îngrijitor și consilier neoficial la Liceul The King’s Academy. El este acolo pentru cel mai bun prieten al său și antrenor principal de baschet din liceu Nick Martin (Robert Amaya), al cărui vis este să devină predicator, adică după ce își cucerește clasa de management al furiei.

Zilnic, în timp ce Scott lucrează necruțător la o slujbă necreativă, sala de premiere îi cântă. . Îi reluează în cap, performanțele sale de vedetă în jocurile trecute, care ar fi trebuit să-l pună pe drumul rapid către NBA. Dar viața este un lucru nebulos și NBA a trecut pe lângă Scott. Plin de rușine și pierderi, el a încetat să mai caute scopul lui Dumnezeu pentru el însuși și și-a întrerupt dragostea cu Ryan Aikens (Nadia Bjorlin), fiica inteligentă și impresionantă a proprietarului de la Knoxville Silver Knights. S-a retras în siguranță; un loc de muncă ca portar nu a rănit pe nimeni.

Cu toate acestea, au existat schimbări la Silver Knights în ultimele două decenii. Proprietarul a murit și i-a dat controlul lui Ryan, de la care a obținut un jurământ: să-i salveze pe Cavalerii de Argint de la faliment. Ea a făcut această promisiune cu sinceritate și, așa cum ar spune unii, „Domnișoara Girl este stresantă”. Ea trebuie să se gândească dincolo de terenul ei de 94 pe 50 de picioare și, pentru a salva echipa din punct de vedere financiar, ea cere fără recruitate probe deschise. Lui Archie (Steven Bauer), directorul de marketing îi place; Antrenorul principal Russell Banks (Harry Lennix), urăște asta, ceea ce nu atenuează tocmai anxietatea lui Ryan.

În timp ce Ryan se stresează în biroul ei de lux, Nick îl împinge și îl ghiontește pe Scott, care în cele din urmă decide să măture visele măcelărite, să se antreneze ca un nebun și să ia probele. Și da, desigur, Ryan și Scott se văd la probe. Pentru a evita un spoiler, voi spune doar că descoperim că Scott aproape că a lăsat-o pe Ryan la altar acum mulți ani ... și ea încă este supărată.

Acesta este un film despre perseverența în răbdare, despre realizarea vieții abundente în Hristos. De-a lungul filmului, scriitorii împletesc adevăruri biblice care ne vorbesc tuturor. Personajele principale discută confortabil despre viața lor în ceea ce privește scopul lui Dumnezeu pentru ei. Fie că este o întâlnire FCA (Fellowship of Christian Athletes) sau o scenă între personaje cheie, dialogul este autentic și revigorant. Pastorul Lawrence (Christopher Mark Lawrence) îl sfătuiește pe Scott: „Trăim într-o lume nedreaptă, dar Dumnezeu este credincios”. Și îi amintește: „Smeriți-vă înaintea Domnului”. Odată ce Scott își dă seama de asta, lucrurile încep să se schimbe pentru el.


Vizionați Nothing Is Impossible (2022) subtitrat in limba romana online gratis

  • Trailer YouTube
  • Server VK
  • Server Ok
  • Server Sb
  • Server Doodstream
  • Server Mixdrop
  • Server Fastream
  • Server Voe
  • Server Streamhide

Optiuni pentru vizionare online

Server Audio Subtitrare Calitate Url

Optiuni pentru descarcare

Server Audio Subtitrare Calitate Greutate Url
Împărtășește asta cu prietenii tăi!

Filme, seriale similare


Comentarii

0